Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

РИБОЛОВ ОКОЛО ВАРНЕНСКО
Модератор: Paublo_Eskobar
- lishev_64
- разбира нещата
Re: РИБОЛОВ ОКОЛО ВАРНЕНСКО
Съгласен съм - заяждането и нападките във форума са безсмислени. Това не е неговата идея. Извинявам се на колегата "mystislav" за острия си тон. Аз не съм човек, който мрази.Stanimir17 написа:Колега lishev_64,
Да не говорим за училище и образование - там ще загубиш на 100% и няма да коментирам правописните ти грешки, не са никак малко.
Предлагам ти да спазваме добрия тон и да не се драчотим. А относно това, кой колко е обикалял - може и да си обикалял повече от мен, все пак си малко по-опитен /възрастен/ от мен. Но да знаеш, че достатъчно съм зъзнал по гьоловете из цялата страна и до сега не съм срещнал човек, който да държи повече на студ и екстремни условия. Ако искаш може да отидем за два-три дена на цонево за бяла - така хем ще ти докажа, че не съм "компютърен рибар", хем ще си направим един теферич.
Само трябва да си направя по-сериозно подготовка, че последните 2 пъти бях капо.
Относно съвместния риболов - сигурен съм, че някога може да се случи(въпреки, че при риболова на хищник не съм в свои води

НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
- tech-house
- вече хвърля и на тежко
Някой да е посещавал Добротич тази година или да имате инфо за там
Здравейте колеги,
някой има ли актуална информация от яз. Николаевка?
Приветствам всяко предложение за друга алтернатива около Варна!
Благодаря предварителнона всички!
някой има ли актуална информация от яз. Николаевка?
Приветствам всяко предложение за друга алтернатива около Варна!
Благодаря предварителнона всички!
Вчера 1 май- Николаевка, бяхме двама, две таранки и един костур, плаща се по 10лв. на човек и колкото хванеш си е твое, бяхме от към гората, един колега на стената нула на нула, срещу нас хванаха 3-4 риби, НО едни толстолоби се разхождаха на повърхноста на стада между 2 до 15 бр. изброихме. Имаше и по 80 см. Плуваха близо до брега и както каза колегата 'много ни се смяха".
Здравейте колеги,
някои да има информация дали язовира на с.Левски е пуснат за риболов.
Благодаря предварително на всеки отзовал се!
някои да има информация дали язовира на с.Левски е пуснат за риболов.
Благодаря предварително на всеки отзовал се!
Колеги, предлагам да посъживим темата. Който каквато информация има за 100 км около Варна, нека даде. Благодаря предварително. Ще е полезно за всички.
Аз лично преди 2 седмици на Николаевка - пълна греда, дъно+мач. Колегата с дирктен 7 метра хвана 10-тина шаранчета по 500 гр. Бяха върнати разбира се.
Аз лично преди 2 седмици на Николаевка - пълна греда, дъно+мач. Колегата с дирктен 7 метра хвана 10-тина шаранчета по 500 гр. Бяха върнати разбира се.
На 11.05 ходихме на Есеница. Таксата е десет лева на човек. Видях няколко риби (шаран около 1 - 2 кг.) да скачат но не видях никой да вади друго освен таранка.
Таранка има много и излиза на всичко - червей, царевица, качамак. Водата на язовира е паднала много.
Таранка има много и излиза на всичко - червей, царевица, качамак. Водата на язовира е паднала много.
Здравейте,
Последните няколко седмици направих няколко риболовни излета, затова реших да споделя малко информация за интересуващите се.
Две ходения на яз. Николаевка - аз лично не мога да се похваля с нещо впечатляващо, освен няколко каракуди и няколко костура. Имаше обаче и по-щастливи рибари, които бяха хванали някакви шарани.
Яз. Манастир (Любимият ми) - 12 бр. амури между 2-3 кг. Страхотен риболов.
Яз. Венелин – доста слаб риболов, не че аз съм някакъв специалист рибар, обаче кат няма риба – няма риба. Стотици малки червеноперки, навсякаде са и ти изяждат всичко. А съм ходил минали години и имаше и шаранчета и амури, но този път нищо и то не само при мен ами при всички рибари на водоема.
Яз. Ботево – много ми хареса мястото. Хванах доста шарани. Няколко около 1кг. и доста около 0.5кг.
От казаното по-горе определено скоро няма да ходя на Венелин и Николаевка.
Бих се радвал да съм помогнал с предоставената информация.
Пп. Моля пишете по-активно „къде какво кълве“, тъй като ми писна да плащам такси и да няма риба.
Благодаря.
Последните няколко седмици направих няколко риболовни излета, затова реших да споделя малко информация за интересуващите се.
Две ходения на яз. Николаевка - аз лично не мога да се похваля с нещо впечатляващо, освен няколко каракуди и няколко костура. Имаше обаче и по-щастливи рибари, които бяха хванали някакви шарани.
Яз. Манастир (Любимият ми) - 12 бр. амури между 2-3 кг. Страхотен риболов.
Яз. Венелин – доста слаб риболов, не че аз съм някакъв специалист рибар, обаче кат няма риба – няма риба. Стотици малки червеноперки, навсякаде са и ти изяждат всичко. А съм ходил минали години и имаше и шаранчета и амури, но този път нищо и то не само при мен ами при всички рибари на водоема.
Яз. Ботево – много ми хареса мястото. Хванах доста шарани. Няколко около 1кг. и доста около 0.5кг.
От казаното по-горе определено скоро няма да ходя на Венелин и Николаевка.
Бих се радвал да съм помогнал с предоставената информация.
Пп. Моля пишете по-активно „къде какво кълве“, тъй като ми писна да плащам такси и да няма риба.
Благодаря.
Колега,какви са условията на Манастир,друго освен амури има ли?
Има малки шаранчета и каракуди.stelab написа:Колега,какви са условията на Манастир,друго освен амури има ли?
10лв. на човек до 3 въдици. Рибата се връща. Има възможност и за закупуване на хваната риба.
ПП. Почти всяка Неделя има състезания, така че риболов през другите дни.
Благодаря,амура на дъно ли го лови ?
На Комарево кълве основно таранка и червеноперка,шарана хич го няма,,раците ти взимат здравето.
На мач с ваглер (1,5+1,5), после малко по-тежък защото излезе вятър.stelab написа:Благодаря,амура на дъно ли го лови ?
- djambaza
- научил се да хвърля
Много постничко във нашата тема. Голямо пазене на тайни пада от 1 седмица или всички чупят сафрида? 

От едната страна на въдицата, винаги има по един балък.