Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

ах, тези скобари
ах, тези скобари
Събота ходих до Железница уж да ловим скобари, на отиване мернах една колица на колеги от форума зеленикаво рено СА6......
Както и да е, паркирах при кръчничката и айде на реката... рибари много гъз до гъз, всички ловят, ние се разположихме на кофти място с надеждата някой да се откаже и да се пльоснем на неговото място е това нестана.... останахме странични наблюдатели при нас беше много бърза водата близалките ми останаха вкъщи абе тръгна зле още от началото в крайна сметка риболова приключи само с един скобар
лових на троха две откачания едното си беше чисто аматьорско изпълнение опитах да го искарам без кеп и аха да го хвана и тъгъдък-тъгъдък право хастите
следващия път дано да успея да тръгна по рано и да си намеря хубаво място
а имаше едно момче със щека е разби ги тези скобари много му се изкефих

а имаше едно момче със щека е разби ги тези скобари много му се изкефих

абе вече сериозно се замислям в тази опитност..... нещо куца ама още не съм разбрал какво като изключим един излед за костури от два месеца ме гони куцуз и то як и повечето случаи всичко е точно но все има по един дребен елемент, който прецаква работата, но аз не се предавам все пак видях скобар на живо за първи път тази година 

- RiverFisher
- новобранец
-
- сериозен играч
Плюй през лявото рамоMitak написа:абе вече сериозно се замислям в тази опитност..... нещо куца ама още не съм разбрал какво като изключим един излед за костури от два месеца ме гони куцуз и то як и повечето случаи всичко е точно но все има по един дребен елемент, който прецаква работата, но аз не се предавам все пак видях скобар на живо за първи път тази година

Dedy написа:![]()
![]()
![]()
![]()
Трудно сефте си направил, то през септември всеки може!
Раздуй за реката (ниво, цвят и тн), ако имаш желание, разбира се?
реката си беше мътна но не много и два дена преди да отидем ние била по-голяма в събота беше за мен лично малко над нормалното ниво, нямаше влачене на листа и клони....