ах, тези скобари

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

ах, тези скобари

Мнение от Mitak »

Събота ходих до Железница уж да ловим скобари, на отиване мернах една колица на колеги от форума зеленикаво рено СА6...... :lol: Както и да е, паркирах при кръчничката и айде на реката... рибари много гъз до гъз, всички ловят, ние се разположихме на кофти място с надеждата някой да се откаже и да се пльоснем на неговото място е това нестана.... останахме странични наблюдатели при нас беше много бърза водата близалките ми останаха вкъщи абе тръгна зле още от началото в крайна сметка риболова приключи само с един скобар :( лових на троха две откачания едното си беше чисто аматьорско изпълнение опитах да го искарам без кеп и аха да го хвана и тъгъдък-тъгъдък право хастите :lol: следващия път дано да успея да тръгна по рано и да си намеря хубаво място :lol:

а имаше едно момче със щека е разби ги тези скобари много му се изкефих :lol:
Изображение
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Цъ,цъ,цъ,много ме яд да чета такива работи,като опитен рибар като теб :cry: :cry: :cry: Бързо да си поправиш грешката :wink:
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

абе вече сериозно се замислям в тази опитност..... нещо куца ама още не съм разбрал какво като изключим един излед за костури от два месеца ме гони куцуз и то як и повечето случаи всичко е точно но все има по един дребен елемент, който прецаква работата, но аз не се предавам все пак видях скобар на живо за първи път тази година :lol:
Изображение
Аватар
RiverFisher
новобранец
новобранец

Мнение от RiverFisher »

Кадем ти липсва ше знаеш ;).
"Не сме народ, не сме народ, а мърша..." П.Славейков 1875г.
>format BG: /Q
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

Mitak написа:абе вече сериозно се замислям в тази опитност..... нещо куца ама още не съм разбрал какво като изключим един излед за костури от два месеца ме гони куцуз и то як и повечето случаи всичко е точно но все има по един дребен елемент, който прецаква работата, но аз не се предавам все пак видях скобар на живо за първи път тази година :lol:
Плюй през лявото рамо :D Хвърляй сол през дясното :!: И гледай като тръгваш за риба да не те срещне хубавата комшийка и да ти каже НАСЛУКА :?: Пази БОЖЕ :roll: ПУ ПУ ПУ :idea:
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:smt023 :smt023 :smt023 :smt023

Трудно сефте си направил, то през септември всеки може!
Раздуй за реката (ниво, цвят и тн), ако имаш желание, разбира се?
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

Dedy написа::smt023 :smt023 :smt023 :smt023

Трудно сефте си направил, то през септември всеки може!
Раздуй за реката (ниво, цвят и тн), ако имаш желание, разбира се?

реката си беше мътна но не много и два дена преди да отидем ние била по-голяма в събота беше за мен лично малко над нормалното ниво, нямаше влачене на листа и клони....
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”