Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Гражданска отговорност 2008г 260лв.
Модератор: dantho.mihov
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
в Еврейския съюз зависи от много неща - категория на колата, "профил" на собственика и т.н. Цените варират много - от 200-300Евро до няколко хиляди /ако си неопитен шофьор с Ферари/dian написа:ако някои може да провери колко са в някои страни на евросаюза да даде имфо?

Във Франция за една и съща кола в зависимост от стажа и досието на собственика може да е и 300Е и 1200Е

застраховките има още много да поскъпват у нас... Важното е да отпадне нуждата от каско т.е. да не ти крадат колата, ако не си платил рекет на мутрите-застрахователи...
- КрасиПловдив
- вече хвърля и на тежко
Да не сравняваме двете неща, защото успешният риболов е относително понятие, а в застраховането говорим за точни цифри(тарифи) и общи условия към тях!bambin написа:п.с. Ти ако имаш успешен риболов някъде...после споделиш....аз отида и нищо не хвана.....по твоята логика - ти ме подвеждаш.КрасиПловдив написа: Чета тук коментари от рода "моя приятел ми напарви отстъпка и така ми дойде по-тънко"....Това ама в никакъв случай не е меродавна информация, още повече че не е за писане. Направили са ти, направили са...Не пускай цифри да бъркаш хората...Утре ще иде някой в тази компания..и ще каже.. "Ама и аз искам отстъпка"!
Това не е правилно, защото това не е отстъпка, а твоя приятел си е "пипнал" от комисиона.
Айде спирам

Дори ми се струва, че ще се очертае патуване до Велико Търново, а аз имам едни каракудки в кофата дето чакат да бъдат нападнати от щуки разни...та мисля, че колегата Sapuna, може и да се срещне с мен

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Bambin,миналата година сключих гражданската с GENERALI,дадоха ми 30% отстъпка за каското,и понеже си застраховах и къщата там,пак ми отпуснаха нещо към каското.Като си направих сметката,каското ми излезе на 50% спрямо предната година.Нямам познати там,и директно сам си направих застраховките на място.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
5кила написа:ьхь-така е-са ще се види тия дниMitak написа:Работя със всички застрахователи и нито един от тях все още не може да каже какви ще са цените на гражданската... :
абе тия дни няма да е но около празниците със сгурнос ще е лудница, миналата година декември месец цените се сменяха на всеки час все едно си брокер на фондовата борса