Гражданска отговорност 2008г 260лв.

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

dian написа:ако някои може да провери колко са в някои страни на евросаюза да даде имфо?
в Еврейския съюз зависи от много неща - категория на колата, "профил" на собственика и т.н. Цените варират много - от 200-300Евро до няколко хиляди /ако си неопитен шофьор с Ферари/ :lol:

Във Франция за една и съща кола в зависимост от стажа и досието на собственика може да е и 300Е и 1200Е :shock:

застраховките има още много да поскъпват у нас... Важното е да отпадне нуждата от каско т.е. да не ти крадат колата, ако не си платил рекет на мутрите-застрахователи...
Аватар
КрасиПловдив
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от КрасиПловдив »

bambin написа:
КрасиПловдив написа: Чета тук коментари от рода "моя приятел ми напарви отстъпка и така ми дойде по-тънко"....Това ама в никакъв случай не е меродавна информация, още повече че не е за писане. Направили са ти, направили са...Не пускай цифри да бъркаш хората...Утре ще иде някой в тази компания..и ще каже.. "Ама и аз искам отстъпка"!
Това не е правилно, защото това не е отстъпка, а твоя приятел си е "пипнал" от комисиона.

п.с. Ти ако имаш успешен риболов някъде...после споделиш....аз отида и нищо не хвана.....по твоята логика - ти ме подвеждаш.
Да не сравняваме двете неща, защото успешният риболов е относително понятие, а в застраховането говорим за точни цифри(тарифи) и общи условия към тях!

Айде спирам :) Почвам да мисля за риболов :)
Дори ми се струва, че ще се очертае патуване до Велико Търново, а аз имам едни каракудки в кофата дето чакат да бъдат нападнати от щуки разни...та мисля, че колегата Sapuna, може и да се срещне с мен :) И без това имам обещан съвместен излет от пролетта, когато познах загадката за Цветница..аахах:)
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Стига да не съм по горите,и сме по корекциите! :wink:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Bambin,миналата година сключих гражданската с GENERALI,дадоха ми 30% отстъпка за каското,и понеже си застраховах и къщата там,пак ми отпуснаха нещо към каското.Като си направих сметката,каското ми излезе на 50% спрямо предната година.Нямам познати там,и директно сам си направих застраховките на място.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

Mitak написа:Работя със всички застрахователи и нито един от тях все още не може да каже какви ще са цените на гражданската... :
ьхь-така е-са ще се види тия дни :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

5кила написа:
Mitak написа:Работя със всички застрахователи и нито един от тях все още не може да каже какви ще са цените на гражданската... :
ьхь-така е-са ще се види тия дни :lol:

абе тия дни няма да е но около празниците със сгурнос ще е лудница, миналата година декември месец цените се сменяха на всеки час все едно си брокер на фондовата борса :lol: даже имах случай няма да кажа кой е застрахователа, за един час ми изпратиха 3 нови тарифи и всяка различна :lol:
Изображение
Аватар
Виктор71
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Виктор71 »

днеска направих на берлингото 1-9 дизел застраховка в АЛИАНС 177ЛВ ВЕЧЕ . ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ
Бъдете здрави за риболов
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”