НА ВНИМАНИЕТО НА СТОЛИЧАНИ!!!

Модератор: Кърцата

Аватар
empar
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: НА ВНИМАНИЕТО НА СТОЛИЧАНИ!!!

Мнение от empar »

thorazin написа:Актове на риболовци, ловящи на тва малкото гьолче , не писаха. Проверяваха за билети и маломерна риба. Извода е , че е разрешен за риболов.
Колега, би ли споделил като цяло какви са ти впечатленията от ИАРА-джийте, от риболова, останало ли е нещо от това зарибяване или по скоро рибите са били капризни? Като цяло- как е положението???? :roll:
'начиии толко' много кълвеше....хвърляш-вадиш, хвърляш-вадиш и по едно време толко' се разкълва, че немаш време да хвърлиш.....САМО ВАДИШ!!!
Аватар
Protos_Immortal
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Protos_Immortal »

Утре е хубаво времето и съм там :) и ще доклодвам .
Аватар
empar
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от empar »

И такаааа....шаранчета явно вече няма или поне по последни данни е така. Искам да поздравя всички колеги, които се отзоваха. Най-накрая сколасах да оправя документите и в четвъртък от тъмна доба съм на гьола да проверя и аз положението.
Последно промяна от empar на Вто Май 14, 2013 11:11 pm, променено общо 1 път.
'начиии толко' много кълвеше....хвърляш-вадиш, хвърляш-вадиш и по едно време толко' се разкълва, че немаш време да хвърлиш.....САМО ВАДИШ!!!
Аватар
JettroniX
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от JettroniX »

По последни данни е това :D => http://iara.government.bg/?p=10272 Май има още бройки в езерото :wink:
Изображение
Аватар
empar
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от empar »

За тия на Пънча не бях чел...ръцете да им изсъхнат дано. В такъв случай още щом отида ще им звънна да шарят в района да не се налага да се раздаваме право по Крумовите закони :lol:

пп. В този ред на мисли, дайте някакъв телефон на столичните инспектори и по възможност да отговарят на него :lol:
Аватар
Redimido
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Redimido »

Това е малко по-стара информация...нищо че е публикувана на 14...това е от седмицата, когато ги имаше.
Аватар
empar
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от empar »

Redimido написа:Това е малко по-стара информация...нищо че е публикувана на 14...това е от седмицата, когато ги имаше.
Тъкмо се зарадвах, че е останало нещо... :?
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

empar написа:
Redimido написа:Това е малко по-стара информация...нищо че е публикувана на 14...това е от седмицата, когато ги имаше.
Тъкмо се зарадвах, че е останало нещо... :?
Абе със сигурност е останало, но е това, което е пуснато от колеги в големия язовир и другото да е "прелетяло" в арендования. Дано да е имало някои риби-хитреци да са се скрили по шаварите.
Аватар
empar
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от empar »

Аз съм се подготвил с Hi-Pro Specimen Carp WHITE на MVDE + 12х3 Универсал + хляб на дребни кубчета + бисквитена и хлебна галета + жито с ванилия + кус-кус + бял + кълцан торен....Еб*х му майката, ако не излезе от шаварите :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ще пробвам и на класическа пружина с качамак за някоя трофейна каракуда или лин.

Само такъма не съм измислил... :roll:
Аватар
Redimido
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Redimido »

На малкото езеро ли ще ловиш или на голямото?
Аватар
empar
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от empar »

Към 6 часа ще съм на малкото и ще упорствам поне 4-5 часа. Ако, не дай боже, не върви ще се местя на голямото.
Аватар
Redimido
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Redimido »

Да ме държиш в течение...каракуда на малкото не вярвам да хванеш, ама дай Боже някое шаранче те споходи.
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

empar написа:Аз съм се подготвил с Hi-Pro Specimen Carp WHITE на MVDE + 12х3 Универсал + хляб на дребни кубчета + бисквитена и хлебна галета + жито с ванилия + кус-кус + бял + кълцан торен....Еб*х му майката, ако не излезе от шаварите :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ще пробвам и на класическа пружина с качамак за някоя трофейна каракуда или лин.

Само такъма не съм измислил... :roll:
Ами зависи къде ще застанеш. Аз скоро не съм ловил там, но преди време за дъно ставаше само откъм пракинга. Просто дъното там беше по-чисто. На плувка винаги най-добре съм ловил на дигата при дървото /не знам дали ме разбра/, т.е. на 50 м. преди мостчето на втичалото към езерото. Веднъж прегазвах водата и се настаних при оградите на платения. Също беше много добре. Говоря за преди 7-8 години. Сега как е? Ще се радвам да споделиш ....
За такъм, аз бих заложил на фин директен такъм и хранително петно в близост до шаварите, ако не бих се пробвал с фин монтаж на мач и навътре, но ще трябва да се открие мястото, въпреки, че може би все още най-голям шанс за тези шаранчета е около местата, където са ги пуснали.
Аватар
empar
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от empar »

Redimido написа:Да ме държиш в течение...каракуда на малкото не вярвам да хванеш, ама дай Боже някое шаранче те споходи.
Ще направя репортажче :wink: Иначе каракуди има със сигурност. В деня, в който писах за историята със шаранчетата предимно каракуди се ловяха и то доста тлъсти. Имаше и линчета, а имаше и едно голямо ЛИНище към половин кило, което беше пуснато.
miro253 написа:
Мерси за съветитие. За жалост само на мач ще ги мъча, поради липсата на директен. По английска схема с фиксиран ваглер и един два дропера по цялата линия. Ортака ще е с боло и една дънарка за пружина, която мисля да метнем някъде съвсем близо да шавара. Ще пробваме всякакви схеми.

пп.Отивам след малко да бъркам качамака. :drinkers: Стискайте палци да стане, че не съм правил такава бъркоч от 2005та.
Аватар
empar
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от empar »

Пичове, качамакът стана уникален-супер лепкав и ароматен(мед и мляко), точно като на баба от едно време. Циркът е натоварен в колата, будилникът е навит за 4:15...Лека нощ ви пожелавам. :smt015 :smt015 :smt015
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”