Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

НА ВНИМАНИЕТО НА СТОЛИЧАНИ!!!
Модератор: Кърцата
- empar
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: НА ВНИМАНИЕТО НА СТОЛИЧАНИ!!!
Колега, би ли споделил като цяло какви са ти впечатленията от ИАРА-джийте, от риболова, останало ли е нещо от това зарибяване или по скоро рибите са били капризни? Като цяло- как е положението????thorazin написа:Актове на риболовци, ловящи на тва малкото гьолче , не писаха. Проверяваха за билети и маломерна риба. Извода е , че е разрешен за риболов.

'начиии толко' много кълвеше....хвърляш-вадиш, хвърляш-вадиш и по едно време толко' се разкълва, че немаш време да хвърлиш.....САМО ВАДИШ!!!
- Protos_Immortal
- ще става разбирач
Утре е хубаво времето и съм там
и ще доклодвам .

- empar
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
И такаааа....шаранчета явно вече няма или поне по последни данни е така. Искам да поздравя всички колеги, които се отзоваха. Най-накрая сколасах да оправя документите и в четвъртък от тъмна доба съм на гьола да проверя и аз положението.
Последно промяна от empar на Вто Май 14, 2013 11:11 pm, променено общо 1 път.
'начиии толко' много кълвеше....хвърляш-вадиш, хвърляш-вадиш и по едно време толко' се разкълва, че немаш време да хвърлиш.....САМО ВАДИШ!!!
- empar
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
За тия на Пънча не бях чел...ръцете да им изсъхнат дано. В такъв случай още щом отида ще им звънна да шарят в района да не се налага да се раздаваме право по Крумовите закони 
пп. В този ред на мисли, дайте някакъв телефон на столичните инспектори и по възможност да отговарят на него

пп. В този ред на мисли, дайте някакъв телефон на столичните инспектори и по възможност да отговарят на него

- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Това е малко по-стара информация...нищо че е публикувана на 14...това е от седмицата, когато ги имаше.
- empar
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Тъкмо се зарадвах, че е останало нещо...Redimido написа:Това е малко по-стара информация...нищо че е публикувана на 14...това е от седмицата, когато ги имаше.

Абе със сигурност е останало, но е това, което е пуснато от колеги в големия язовир и другото да е "прелетяло" в арендования. Дано да е имало някои риби-хитреци да са се скрили по шаварите.empar написа:Тъкмо се зарадвах, че е останало нещо...Redimido написа:Това е малко по-стара информация...нищо че е публикувана на 14...това е от седмицата, когато ги имаше.
- empar
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Аз съм се подготвил с Hi-Pro Specimen Carp WHITE на MVDE + 12х3 Универсал + хляб на дребни кубчета + бисквитена и хлебна галета + жито с ванилия + кус-кус + бял + кълцан торен....Еб*х му майката, ако не излезе от шаварите
Ще пробвам и на класическа пружина с качамак за някоя трофейна каракуда или лин.
Само такъма не съм измислил...

- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
На малкото езеро ли ще ловиш или на голямото?
- empar
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Към 6 часа ще съм на малкото и ще упорствам поне 4-5 часа. Ако, не дай боже, не върви ще се местя на голямото.
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Да ме държиш в течение...каракуда на малкото не вярвам да хванеш, ама дай Боже някое шаранче те споходи.
Ами зависи къде ще застанеш. Аз скоро не съм ловил там, но преди време за дъно ставаше само откъм пракинга. Просто дъното там беше по-чисто. На плувка винаги най-добре съм ловил на дигата при дървото /не знам дали ме разбра/, т.е. на 50 м. преди мостчето на втичалото към езерото. Веднъж прегазвах водата и се настаних при оградите на платения. Също беше много добре. Говоря за преди 7-8 години. Сега как е? Ще се радвам да споделиш ....empar написа:Аз съм се подготвил с Hi-Pro Specimen Carp WHITE на MVDE + 12х3 Универсал + хляб на дребни кубчета + бисквитена и хлебна галета + жито с ванилия + кус-кус + бял + кълцан торен....Еб*х му майката, ако не излезе от шаварите![]()
![]()
Ще пробвам и на класическа пружина с качамак за някоя трофейна каракуда или лин.
За такъм, аз бих заложил на фин директен такъм и хранително петно в близост до шаварите, ако не бих се пробвал с фин монтаж на мач и навътре, но ще трябва да се открие мястото, въпреки, че може би все още най-голям шанс за тези шаранчета е около местата, където са ги пуснали.
- empar
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ще направя репортажчеRedimido написа:Да ме държиш в течение...каракуда на малкото не вярвам да хванеш, ама дай Боже някое шаранче те споходи.

Мерси за съветитие. За жалост само на мач ще ги мъча, поради липсата на директен. По английска схема с фиксиран ваглер и един два дропера по цялата линия. Ортака ще е с боло и една дънарка за пружина, която мисля да метнем някъде съвсем близо да шавара. Ще пробваме всякакви схеми.miro253 написа:
пп.Отивам след малко да бъркам качамака.

- empar
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Пичове, качамакът стана уникален-супер лепкав и ароматен(мед и мляко), точно като на баба от едно време. Циркът е натоварен в колата, будилникът е навит за 4:15...Лека нощ ви пожелавам.