Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

До всички лодкари- Сигнален Буй
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: До всички лодкари- Сигнален Буй
Попаднал си на скаридените плантации.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- вече хвърля и на тежко
Чувам ,че му нарязали храстите на този до бочка 106.Добре са направили,аз също ще постъпя така ако пак го закача с чепарето или с котвата.

- КИРО
- Обратна връзка:
Бай Кольо си е лицензиран за улов на скариди.valio_suzumar написа:Чувам ,че му нарязали храстите на този до бочка 106.Добре са направили,аз също ще постъпя така ако пак го закача с чепарето или с котвата.
И такива действия ще ти навредят повече на теб,и без това си
пред погледа на граничните.
Същия лиценз имат поне още десетина.И там им е района за пускане на
храстите.
Защо не влезеш в даляна,ида им нарежеш мрежите,че ти пречат на риболова?

Не забравяйте че риболова във фарватера е забранен,
както и да се вързваш за шамандурите.
-
- вече хвърля и на тежко
Кире, моите уважения обаче неможе да не си слагат шамандурки да се вижда къде има мрежи и тръни.Всеки който види ,че има бутилка значи долу има нещо и няма да хвърли чепарето си което струва към 10 лева и да го скъса.Всички знаем ,че не трябва да се връзваме за бочките.
- КИРО
- Обратна връзка:
И ти си прав.
Като го видя ще го предупредя де.
Като го видя ще го предупредя де.

-
- разбира нещата
Малко е рано все още за "сезон 2013"
Ма за да не стане некой "сакатлък",че да се "гледаме с наведени глави" и Вие,и Ние

Поздрави и мноооого успехи по Голямото Синьо
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
...в същия дух :
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Le3jdK2gK0
...не можах да го вградя - помагайте...карайте бавно с лодките в близост до брега и покрай буйове , ако искате да си спестите подобни сцени .....
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Le3jdK2gK0
...не можах да го вградя - помагайте...карайте бавно с лодките в близост до брега и покрай буйове , ако искате да си спестите подобни сцени .....
-
- вече хвърля и на тежко

Един германец се качи на джет под наем , и от каране в плиткажа нагоре надолу безконтролно един 30 годишен българин летуващ си замина от тоя свят за съжаление.......
Булти написа:...в същия дух :
http://www.youtube.com/watch?feature=pl" onclick="window.open(this.href);return false; ... Le3jdK2gK0
е тва като го видях направо унемях ,баси ужаса

Интересното в случая за мен е дали гмуркача или снимащия са имали буй???
От това което виждам гмуркача няма.
В същата връзка един малоумник на около триста метра от мидарниците на "Мириус" се показа с акваланга от водата (забележете - без буй или каквото и да било обозначаващо го нещо) и започна да ми се репчи и да ми държи тон. Дали не трябваше да му прасна едно гребло по празната шамандура (глава - защото друга шамандура нямаше)???
От това което виждам гмуркача няма.
В същата връзка един малоумник на около триста метра от мидарниците на "Мириус" се показа с акваланга от водата (забележете - без буй или каквото и да било обозначаващо го нещо) и започна да ми се репчи и да ми държи тон. Дали не трябваше да му прасна едно гребло по празната шамандура (глава - защото друга шамандура нямаше)???
е на тва аз му викам самообийци !!! лошо е ,че ти ще таглиш после ама той простака явно за нищо не си дава сметка,,а що се онася до гребото даже му е малко.......
-
- вече хвърля и на тежко
Това с греблото ми хареса.Ако не им се дават пари за буи поне един пояс да си вържат да дърпат.Навремето на пояса слагахме живарник и се гмуркахме за рапани.
- Моряка
- кандидат преподавател
Пояса пак е провокация, някой с лодка да отиде да го вземе, че може да е загубен в морето.Най-удачния и евтин вариянт е 10 литрова туба от минерална вода, боядисана отвътре с оранжево или червено.
А сега де? 

Aз съм оставял така волта в морето за няколко часа. И като се върна ни волта ни молта. Тубата си плува , волтата проверена и отрязана. Абе диво племе.Моряка написа:Пояса пак е провокация, някой с лодка да отиде да го вземе, че може да е загубен в морето.Най-удачния и евтин вариянт е 10 литрова туба от минерална вода, боядисана отвътре с оранжево или червено.