"И ЛЕФЕРА ДОЙДЕ!!!"

Модератори: emo vasilev, alekst

Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Благодаря за съвета,май ще си взема за проба,но основно раборя с Трабуко...
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

batmilen написа:В магазина на Славето в Краставицата видях едни нови бомбарди с крилца и дупчици,за шумов ефект.Много ми харесаха имаше плаващи и полу потопяеми...ама като не запомних марката.Струват по 5 лева,страхотни са ще си взема няколко...
на коя фирма са производство...ако можеш прати една снимка на изделията, да ги видя, днес ще разпитам и из Варна
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Утре е петък, пазарен ден,ще отида до магазина и ще ти пиша.Снимки както знаеш нашия проклет СисАдмин не дава да пускаме...
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

ти им виж марката...пък ще ги търсим в google-то, да им видя крилцата/и перушината ако щеш :lol:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
joro1973
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от joro1973 »

ето нещо от гуглето :)
Изображение

Изображение

един ден като ни тръгна... сигурно 40-50 ги извадихме... на чепаре и по три-четири наведнъж, та падна едно откачане и разплитане... Ножици, пинсети... ама и сафрид взехме бая!
колкото повече вали, толкова повече вали
Аватар
DOCTORA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от DOCTORA »

Готини снимки, Жоро!
BORN TO FISH, FORCED TO WORK!
Аватар
joro1973
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от joro1973 »

Е, не съм ги правил аз, разбира се - в гуглето ги намерих :)
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Дуруме тази сутрин си взех две бомбарди DART-CASTER на ZEBCO www.zebco-europe.com - 23 гр.+1 плаваща и потъваща, за тези взех и троини вирбели,взех и една MAVER - 30 гр. потъваща,миналата година работих предимно с МАВЕР и съм много доволен.Има и една японска монофилна "месина" DUAL BAND smart www.maver.net и от нея много съм доволен...
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

като тези ли са
Изображение
...или други

разлая кучетата ти, бат,Милене....като се върна след работа и погледна през балкона нататък:

Изображение

гледам и си мисля колко ли Лефчовци сега гонят рибоците из Варненския залив, а Аз ко' правя тука...? ...и си слагам една гроздова със салатка да ми мине, та мислите ми да отлетят на Юг към Бургаско...сещаш се нали...
Аватар
joro1973
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от joro1973 »

Дуруме, как издържаш на такава гледка на 300 м от теб? Ква ракийка приятелю? Така... за 30тина - 40 минутчици не може ли да метнеш?
:D :D :D
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Тези са бомбардите,малко крехки ми се виждат.В събота по обективни причини бях в Поморие на кея за платерина.Излизаше една дребничка рибка- по педя.Като се сетя за великаните от предните седмица ,чак ми се доплака...В неделя пак мъка,няма риба...на чепаре взех първата си граца за сезона,и един килограм хамсия,от оназ голямата-чал куйрук...голям кеф е като се напълни чепарето с блестяци и пърхащи хамсии.А хванах и първото "зарганче" като молко моливче...освободих го от куката и внимателно го пуснах обратно във водата...обнадеждаващо начало...на сезона.Това се случи на Рибарското пристанище,лових малко и на Дървеното... :lol:
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

batmilen написа:А хванах и първото "зарганче" като мaлко моливче...освободих го от куката и внимателно го пуснах обратно във водата...
Изображение
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

batmilen-е...Откачих я тая ТЕМА...не е толкоз важна вече...
по нататък пак ще стане важна като дойдат зъбатите... :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”