Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Русе -Бракониери
Модератор: bobopeli
Русе -Бракониери
Някой може ли да ми каже дали Русенската ИАРА - съществува ??
Тази година не съм видял да проверяват около мене, включително и мене, и то на най различни места по Дунав.Ни вест ни кост от тях !!
Питам, защото тези дни посред бял ден на 10 метра от мене застана един и почна да търмъчи яката !! За по малко от час закачи 2 сома,завърза си ги с въженце и си ги пусна във водата, като продължи да маа яката ...Даже се и хвалеше предните дни какво е
закачил....мълчах си, нямаше никой наоколо.
Чак ми се стъжни - язък за нас редовните риболовци.Аз така си и отидох без риба, а той остана и кой знае колко е наскубал.
Виждал съм и хора с 4-5-6 пръчки, цигани разни явно без билет, парашута покрай пръчките и т.н.Други се хвалят нощем какво хванали...
Мълчал съм си, щото не чувствам тази агенция зад гърба си.За мене я няма никаква.Аз ли да върша тяхната работа, че да си изкарам бой или бели по колата...
Въпроса ми е - има ли смисъл човек да им знае телефоните и да се обади, след като цяла година не съм ги видял на хоризонта.
Тази година не съм видял да проверяват около мене, включително и мене, и то на най различни места по Дунав.Ни вест ни кост от тях !!
Питам, защото тези дни посред бял ден на 10 метра от мене застана един и почна да търмъчи яката !! За по малко от час закачи 2 сома,завърза си ги с въженце и си ги пусна във водата, като продължи да маа яката ...Даже се и хвалеше предните дни какво е
закачил....мълчах си, нямаше никой наоколо.
Чак ми се стъжни - язък за нас редовните риболовци.Аз така си и отидох без риба, а той остана и кой знае колко е наскубал.
Виждал съм и хора с 4-5-6 пръчки, цигани разни явно без билет, парашута покрай пръчките и т.н.Други се хвалят нощем какво хванали...
Мълчал съм си, щото не чувствам тази агенция зад гърба си.За мене я няма никаква.Аз ли да върша тяхната работа, че да си изкарам бой или бели по колата...
Въпроса ми е - има ли смисъл човек да им знае телефоните и да се обади, след като цяла година не съм ги видял на хоризонта.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Всяка година го има това търмъчене за съжаление, само на Мартен са ме проверявали за билет.
Звънни им на Ира, може и пък да да дойдат.
Иначе не ни е виновна държавата или агенцията, просто хората които работят в тази система не стават и за свирка. Морални боклуци
Никакво чувство за дълг, справедливост и т.н.
Звънни им на Ира, може и пък да да дойдат.
Иначе не ни е виновна държавата или агенцията, просто хората които работят в тази система не стават и за свирка. Морални боклуци

Никакво чувство за дълг, справедливост и т.н.
- Bai Xristo
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
През последните две години само веднъж на блатото на Малък Преславец са ме проверявали и то от гранична полиция за лична карта и между другото попитаха за билет, но не настояха да им го покажа, защото не ги интересувало
Тази година на откриването на Долно Ряхово пак гранична полиция провериха за лични карти, но за билети въобще не стана дума, а имаше доста нарушители-бая гадове щяха да изгорят
Защо ли тези ,,дебелосерковци,,
от ИАРА не им изземат функцийте и да ги поверят на граничните-те и без това си гледат работата хората 

Защо ли тези ,,дебелосерковци,,

БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ
mi te brakonierite sa pove4e ot vushkite v ku4e,hodihme na ustieto na qntra do krivina,za shtuka,i kato vleznaha nekvi ot mestnite s edni lodki i kato vzeha da vadqt edni mreji....svqt ni se zavi,dokolkoto znam mrejuvaneto e zabraneno,ama ti i da se obadish na iara ,kvo li she napravqt.....nai mnogo da gi napiqt ,po4erpqt i tva she e. a za kanalite na brushlen -vseki e vijdal - po 5-6 "ribari" buhat sus serkmetatai osturgvat i jabite ot dunoto...isi sled tqh i 4akai da hvanesh
- Protos_Immortal
- ще става разбирач