Русе -Бракониери

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Аватар
Pedro
разбира нещата
разбира нещата

Русе -Бракониери

Мнение от Pedro »

Някой може ли да ми каже дали Русенската ИАРА - съществува ??
Тази година не съм видял да проверяват около мене, включително и мене, и то на най различни места по Дунав.Ни вест ни кост от тях !!
Питам, защото тези дни посред бял ден на 10 метра от мене застана един и почна да търмъчи яката !! За по малко от час закачи 2 сома,завърза си ги с въженце и си ги пусна във водата, като продължи да маа яката ...Даже се и хвалеше предните дни какво е
закачил....мълчах си, нямаше никой наоколо.
Чак ми се стъжни - язък за нас редовните риболовци.Аз така си и отидох без риба, а той остана и кой знае колко е наскубал.
Виждал съм и хора с 4-5-6 пръчки, цигани разни явно без билет, парашута покрай пръчките и т.н.Други се хвалят нощем какво хванали...
Мълчал съм си, щото не чувствам тази агенция зад гърба си.За мене я няма никаква.Аз ли да върша тяхната работа, че да си изкарам бой или бели по колата...
Въпроса ми е - има ли смисъл човек да им знае телефоните и да се обади, след като цяла година не съм ги видял на хоризонта.
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Скоро разговарях с един колега и ми каза,че докато ловили с въдици на един остров минала една лодка и напускала яко бомби,представете си за какво става на въпрос.Органите на реда са едни от най големите бракониери и изобщо не им пука за водоемите.
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Всяка година го има това търмъчене за съжаление, само на Мартен са ме проверявали за билет.
Звънни им на Ира, може и пък да да дойдат.

Иначе не ни е виновна държавата или агенцията, просто хората които работят в тази система не стават и за свирка. Морални боклуци :!:
Никакво чувство за дълг, справедливост и т.н.
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

Ivak написа:Звънни им на Ира, може и пък да да дойдат.
И аз вече съм склонен да мисля,че ИРА е по-вероятно да дойдат и да проверяват и пишат актове,отколкото ИАРА :wink:
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

Русе --082 / 226 589 :0887 212444:
0886 735382

Това са горещите телефони на ИАРА -на който можете да звъните около Русе !
Аватар
Pedro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pedro »

Благодаря, вкарах ги в GSM-a.
Аватар
Bai Xristo
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Bai Xristo »

През последните две години само веднъж на блатото на Малък Преславец са ме проверявали и то от гранична полиция за лична карта и между другото попитаха за билет, но не настояха да им го покажа, защото не ги интересувало :evil: Тази година на откриването на Долно Ряхово пак гранична полиция провериха за лични карти, но за билети въобще не стана дума, а имаше доста нарушители-бая гадове щяха да изгорят :twisted:
Защо ли тези ,,дебелосерковци,, :oops: от ИАРА не им изземат функцийте и да ги поверят на граничните-те и без това си гледат работата хората :idea:
БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ
puf~paff
новобранец
новобранец

Мнение от puf~paff »

mi te brakonierite sa pove4e ot vushkite v ku4e,hodihme na ustieto na qntra do krivina,za shtuka,i kato vleznaha nekvi ot mestnite s edni lodki i kato vzeha da vadqt edni mreji....svqt ni se zavi,dokolkoto znam mrejuvaneto e zabraneno,ama ti i da se obadish na iara ,kvo li she napravqt.....nai mnogo da gi napiqt ,po4erpqt i tva she e. a za kanalite na brushlen -vseki e vijdal - po 5-6 "ribari" buhat sus serkmetatai osturgvat i jabite ot dunoto...isi sled tqh i 4akai da hvanesh
zinkpower
новобранец
новобранец

Мнение от zinkpower »

Вчера бях в Русе, но свърших по-рано работата ,та ми остана време да се разходя покрай Дунава.Видях само двама колеги с въдици и доста хора ,хвърящи срекме.Та да попитам това разрешено ли е или не.А между другото поздрави на русенци- хубав град ,отзивчиви хора.
puf~paff
новобранец
новобранец

Мнение от puf~paff »

серкметата беха разрешени в доброто старо соц-време само по дунав,сега доколкото съм запознат не. аве тва си е вид промишлен риболов лишен от всякаква тръпка и емоция. с 2 думи - не за мен. утре ше се разходим по янтра,да видим как е щуката :twisted: ,и дано да не попаднем на мрежари 4е тежко им :evil: :evil: :evil:
Аватар
Protos_Immortal
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Protos_Immortal »

Най-големите нарушители не са бракониерите а хората кадето трябва да внимават за тях.
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”