Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
А,Риана в София!
Модератор: dantho.mihov
-
Troli
А,Риана в София!
Не съм,тийнейджър или фен на Риана,но имах щастието и късмета да гледам нейният концерт в София от разтояние 7-8 метра и съм възхитен!
Евала на Миро,Галя,Лео и Део,Румънеца и Енчев и на Сантра за качественото подгряване!Бяха супер!Танцьорките също!Обаче,при появата на сцената на Риана осъзнах значението на думата Супер-стар!
Много-яка мацка,може да вдъхнови всеки не само с пеене и денс!Погледна десетина пъти в мойта посока и признавам си,се размечтах!
Надявам се да идват насам и други актуални звезди,защото кефа на публиката е на макс.
На всички фенове на Риана,ще кажа;-Струва,си!От секъде!

- Николай Неделков
- учете се от него

е аз под SUPER-STAR разбирам Лили Иванова
ма както и да е... а освен Риана в София, нямаше ли и аРИАНА в София
Браво за хубавото изкарване, аз не съм много фен на такава музика и пропуснах... ама виж ако дойде Мирослав Илич или айде по актуално - Таня Савич с кеф бих се сбутал за да съм възможно по близо до сцената 
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Краси_поборника
- кандидат преподавател

-
Troli
- Николай Неделков
- учете се от него

Tanja Savic

това е Таня Савич , в момента една от най-успешните сръбски изпълнителки, и май и тя има визия, не само Риана ...
П.С. за Лили е ясно че е от ХХ век ама само не съм сигорен дали не е Пр.Хр. ...
а иначе за Super Star в сръбското има само 2-ма коронясани и май само те ше си останат - Лепа Брена и Шабан... или казано в стил nariba.com Лепа Мрена и Шаран

това е Таня Савич , в момента една от най-успешните сръбски изпълнителки, и май и тя има визия, не само Риана ...
П.С. за Лили е ясно че е от ХХ век ама само не съм сигорен дали не е Пр.Хр. ...
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Краси_поборника
- кандидат преподавател

-
Troli
Део ми пречеше да снимам,но разбрах,че е пич и за това го кльопат хората!Галя пък,колкото и да я плюят не отказа на никой автограф или снимка!Балерините ни са по-хубави и силиконови от американските дебелогъзи танцьорки,но им липсва самочуствието,което се придобива само в Щатите и МТВ!Охранителите от ВИП-секюрити показаха класа и усещайки опасноста за децата в публиката,които бяха почти премазани,започнаха да ги изтеглят във ВИП-зоната и предотвратиха трагични последици!Всичко бе на висота,освен боклуците,които оставихме след себе си!
Ще се оправим,рано или късно,но не никога!

-
TRANSKI RIBAR
- сериозен играч

- Обратна връзка:
-
Бат Мирче-5кила
- кандидат преподавател

- Обратна връзка:
- Protos_Immortal
- ще става разбирач

Re: А,Риана в София!
Ти не си тийнейджър ама немаш и акъл като на такав.Мацката се казва Рихана не Риана партизан такавTroli написа:Не съм,тийнейджър или фен на Риана,но имах щастието и късмета да гледам нейният концерт в София от разтояние 7-8 метра и съм възхитен!Евала на Миро,Галя,Лео и Део,Румънеца и Енчев и на Сантра за качественото подгряване!Бяха супер!Танцьорките също!Обаче,при появата на сцената на Риана осъзнах значението на думата Супер-стар!
Много-яка мацка,може да вдъхнови всеки не само с пеене и денс!Погледна десетина пъти в мойта посока и признавам си,се размечтах!
![]()
![]()
Надявам се да идват насам и други актуални звезди,защото кефа на публиката е на макс.
![]()
![]()
На всички фенове на Риана,ще кажа;-Струва,си!От секъде!
![]()
![]()
![]()
-
Ivak
- кандидат преподавател

- Обратна връзка:
Мен пък хич не ме кефи тази ваша девойка като певица. За визия да спор няма , Троли ако може и една снимка с оиглед към първо лице да метнеш
Виж кака ти Драгана Миркович с 25 години на сцена и нам колко си албума зад гърба и все още прилична визия без пластика е нещо друго
Кой догодина ще слуша Риана

Виж кака ти Драгана Миркович с 25 години на сцена и нам колко си албума зад гърба и все още прилична визия без пластика е нещо друго
Кой догодина ще слуша Риана
- chirusa_bg
- учете се от него

- Обратна връзка:
-
Troli
Пичове,опитвате се да въздигнете срьбското прекалено високо!
Аз,видях Суперзвезда на световно ниво,а вие не може да избягате от местните,балкански ритми,които са убави,но си ги слушаме само на полуострова.Отвъд,Балканите има по-хубав свят и ние се стремим да се докоснем до него.Завиждам на днешните тийнейджъри,защото по мое време Уитни Хюстън изобщо не е подозирала,че има държава България!
Сега е друго и се радвам,че преживях нещо,което ми е липсвало в пубертета!