А,Риана в София!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Troli

А,Риана в София!

Мнение от Troli »

Не съм,тийнейджър или фен на Риана,но имах щастието и късмета да гледам нейният концерт в София от разтояние 7-8 метра и съм възхитен! :roll: Евала на Миро,Галя,Лео и Део,Румънеца и Енчев и на Сантра за качественото подгряване!Бяха супер!Танцьорките също!Обаче,при появата на сцената на Риана осъзнах значението на думата Супер-стар! :shock: Много-яка мацка,може да вдъхнови всеки не само с пеене и денс!Погледна десетина пъти в мойта посока и признавам си,се размечтах! :D :D :D Надявам се да идват насам и други актуални звезди,защото кефа на публиката е на макс. :D :D :D На всички фенове на Риана,ще кажа;-Струва,си!От секъде! :wink: :D :D :D
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

е аз под SUPER-STAR разбирам Лили Иванова :lol: ма както и да е... а освен Риана в София, нямаше ли и аРИАНА в София :roll: Браво за хубавото изкарване, аз не съм много фен на такава музика и пропуснах... ама виж ако дойде Мирослав Илич или айде по актуално - Таня Савич с кеф бих се сбутал за да съм възможно по близо до сцената :roll:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Щом не ми е в леглото немога да я оценя. :lol: :lol: :lol:
ivkata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ivkata »

поздравления и от мен за приятното искарване,ама както каза Ники повече бих се радвал да дойде някоя съседска(сръбска)звезда :D :lol: :D
КОЛЕГИ НАСЛУКА !!! (И ПО 2 НА КУКА)
Troli

Мнение от Troli »

Поборников ли си,Пубертетников ли си не знам! :D :D :D Лили е ясно,че е от друг век,20-ти!Пусни една снимка на Савич,че от Лепа Брена на татък съм изостанал.Е, и Драгана Миркович не съм я забравил,но са далече от понятието-Суперстар!Нали? :wink: :D :D :D
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

Tanja Savic

Изображение

това е Таня Савич , в момента една от най-успешните сръбски изпълнителки, и май и тя има визия, не само Риана ...

П.С. за Лили е ясно че е от ХХ век ама само не съм сигорен дали не е Пр.Хр. ... :lol: а иначе за Super Star в сръбското има само 2-ма коронясани и май само те ше си останат - Лепа Брена и Шабан... или казано в стил nariba.com Лепа Мрена и Шаран
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Предпочитам Мадона щото мие набор и Весна Змиянац. :wink:
Troli

Мнение от Troli »

Део ми пречеше да снимам,но разбрах,че е пич и за това го кльопат хората!Галя пък,колкото и да я плюят не отказа на никой автограф или снимка!Балерините ни са по-хубави и силиконови от американските дебелогъзи танцьорки,но им липсва самочуствието,което се придобива само в Щатите и МТВ!Охранителите от ВИП-секюрити показаха класа и усещайки опасноста за децата в публиката,които бяха почти премазани,започнаха да ги изтеглят във ВИП-зоната и предотвратиха трагични последици!Всичко бе на висота,освен боклуците,които оставихме след себе си! :roll: Ще се оправим,рано или късно,но не никога! :D :D :D
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

Kаква АРИАНА е дпшла беее :lol: :lol: В петък-ЦЕЦА в Най клуб :wink:
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

ееее,човека е вьзхитен!!!веднага го нарочихте сьс срьбска музика и глупости,вместо да му споменете,че всиччко за което говори е пьлен БОКЛУК :lol: :lol: риана,Ариана....за нещастници става дума,ама щом си ми харесва...никежо,лошо момче си ти :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
Protos_Immortal
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: А,Риана в София!

Мнение от Protos_Immortal »

Troli написа:Не съм,тийнейджър или фен на Риана,но имах щастието и късмета да гледам нейният концерт в София от разтояние 7-8 метра и съм възхитен! :roll: Евала на Миро,Галя,Лео и Део,Румънеца и Енчев и на Сантра за качественото подгряване!Бяха супер!Танцьорките също!Обаче,при появата на сцената на Риана осъзнах значението на думата Супер-стар! :shock: Много-яка мацка,може да вдъхнови всеки не само с пеене и денс!Погледна десетина пъти в мойта посока и признавам си,се размечтах! :D :D :D Надявам се да идват насам и други актуални звезди,защото кефа на публиката е на макс. :D :D :D На всички фенове на Риана,ще кажа;-Струва,си!От секъде! :wink: :D :D :D
Ти не си тийнейджър ама немаш и акъл като на такав.Мацката се казва Рихана не Риана партизан такав :twisted:
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Мен пък хич не ме кефи тази ваша девойка като певица. За визия да спор няма , Троли ако може и една снимка с оиглед към първо лице да метнеш :wink:

Виж кака ти Драгана Миркович с 25 години на сцена и нам колко си албума зад гърба и все още прилична визия без пластика е нещо друго :lol: :lol:

Кой догодина ще слуша Риана :roll: :wink:
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

РиХана се казва, но до сега не го е знаела :lol: .
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
daniel_g
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от daniel_g »

Явно тук феновете на поп фолк са повече отколкото на R'n'B. А това, че се казва РиХана е толкова вярно колкото името Йордан, да му казваш И-кратко ОРДАН. Снимките в галeрията на Troli съм ги оценил подобаващо :smt023
Troli

Мнение от Troli »

Пичове,опитвате се да въздигнете срьбското прекалено високо! :roll: Аз,видях Суперзвезда на световно ниво,а вие не може да избягате от местните,балкански ритми,които са убави,но си ги слушаме само на полуострова.Отвъд,Балканите има по-хубав свят и ние се стремим да се докоснем до него.Завиждам на днешните тийнейджъри,защото по мое време Уитни Хюстън изобщо не е подозирала,че има държава България! :wink: Сега е друго и се радвам,че преживях нещо,което ми е липсвало в пубертета! :D :D :D
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”