Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ВНИМАВАЙТЕ С БАНКА ДСК
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
ВНИМАВАЙТЕ С БАНКА ДСК
Отдавна искам да го споделя и сега се реших.При една проверка на кредитния ми статус в БНБ се оказа че от банка ДСК са ми отпуснали кредит на стойност 10000лв.Да ама аз незнам а и несъм ги виждал тези пари,при по обстойна проверка и жалби до прокуратура и полиция се оказа че при тях това било практика трябвало само някой банков мениджър да се сдобие с ваще лични данни от личната карта и поставено лице само трябва да изтели парите срещу нищожно възнаграждение.А какво се оказва,банката обслужва МВР иПРОКУРАТУРА,а в МВР се съхраняват файловете с вашите лични данни,а в банката всички служители по сигурноста са бивши служители на МВР и все още имат достъп до вашите лични данни,това го видях нагледно.По новия закон банка неможе да бъде съдена за нанесени имуществени и морални вреди,поне така ми обясни адвокат.Представям си каква е сигурноста на влоговете в тази банка във всеки един момент могат да кажат че сте си ги изтеглили,и по въпроса неможе да се направи нищо.Само в тази банка такива ужилени като мен са на 300души по данни от МВР.Най вече го споменавам това за да предпазя колеги от такива неприятности.
- Краси 7650
- вече хвърля и на тежко
-
- кандидат преподавател
-
- разбира нещата
-
- кандидат преподавател
-
- сериозен играч
-
- кандидат преподавател
http://www.zazz.bg/play:45e78bb3
Ивак провери добре няма майтап да не са станали вече собственици на твой имот.
Ивак провери добре няма майтап да не са станали вече собственици на твой имот.
- Моряка
- кандидат преподавател
И аз преди две години продадох кола и да не ги мъкна с мен по улиците най-близко беше ДСК .Не бяха много влязох ,казах ,че искам да сложа пари на лихва.Попитах каква е лихвата и ми казаха някякъв малък %.Грешката е и малко моя,че изобщо не прочетох документа.Преди 3 месеца ми потрябваха и отидох да ги изтегля и Оооооооооооо
вместо да са вече 2000 и нещо ,имал съм към 1980 и стинки.Обяснявам аз ко съм казал,тя не знам коя колежка ги взела,ама сега ща опраим работата вече с лихва.Ябе я си ми ги дай и викам и плувай до Пречиствателната.Пък като се замисли човек как ще е моя грешка,те нали затова са там да ти вършат работата.Ами ако отиде неграмотен ,или пенсионер дето не вижда?Банка ДСК ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ сиктир.

-
- кандидат преподавател