ВНИМАВАЙТЕ С БАНКА ДСК

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

ВНИМАВАЙТЕ С БАНКА ДСК

Мнение от Краси_поборника »

Отдавна искам да го споделя и сега се реших.При една проверка на кредитния ми статус в БНБ се оказа че от банка ДСК са ми отпуснали кредит на стойност 10000лв.Да ама аз незнам а и несъм ги виждал тези пари,при по обстойна проверка и жалби до прокуратура и полиция се оказа че при тях това било практика трябвало само някой банков мениджър да се сдобие с ваще лични данни от личната карта и поставено лице само трябва да изтели парите срещу нищожно възнаграждение.А какво се оказва,банката обслужва МВР иПРОКУРАТУРА,а в МВР се съхраняват файловете с вашите лични данни,а в банката всички служители по сигурноста са бивши служители на МВР и все още имат достъп до вашите лични данни,това го видях нагледно.По новия закон банка неможе да бъде съдена за нанесени имуществени и морални вреди,поне така ми обясни адвокат.Представям си каква е сигурноста на влоговете в тази банка във всеки един момент могат да кажат че сте си ги изтеглили,и по въпроса неможе да се направи нищо.Само в тази банка такива ужилени като мен са на 300души по данни от МВР.Най вече го споменавам това за да предпазя колеги от такива неприятности.
natrii
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от natrii »

И наще нещо не са доволни от Банка ДъСКа :evil:
ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Изображение
Аватар
Краси 7650
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Краси 7650 »

И какво общо има с риболова :?:
Красимир от Балчик
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Краси 7650 написа:И какво общо има с риболова :?:
Ами като изгърмиш със 10000лв от въпросната банка ще ти останали пари за риболовни такъми. :wink:
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Тази тема е доста по полезна от десетки други пуснати в раздела :wink:
Аватар
Тони 72
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Тони 72 »

И аз съм имал неприятности с тази банка.Половин година след като бях изплатил кредита си към нея,поръчителите ми бяха получили писма,че съм нередовен платец.Това се случи преди около 8 години и от тогава крака ми е не стъпвал там.
Наслука!
георгиев59
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от георгиев59 »

Благодаря ти за инфото наборе!!!!!
Тачно на време ми го даде защото имах нещо в предвит но май ще се откажа от тази банка .
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Поборников,благодарим за информацията.Въпреки,че работя с тази банка от 1982г без прекъсване,досега не съм имал проблеми,но вече ще съм нащрек.А мисля,че личните ни данни,отдавна не са лични.
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

А най важното е че като отидох във въпросната банка те гледат малоумно и вдигат рамене все едно неси жител на тази планета и си мислят че те са държавата и народа. :evil: :evil: :evil:
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

Преди няколко години ДСК ми запорира заплатата заради 2 лева и 8 стотинки :cry: Като отидох да си платя дължимото изразходиха хартия за поне 5 лева :!: Ама кво да чакаш от банка дето китайци и правят рекламата :cry: БАНКА ДСК ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ :?
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

При изплащане на ипотека не ми върнаха нотариалниа акт, чаках 1 месец докато кажат че не съм им го бил дал. От там разправии и скандали , но ефект никакъв.
Пълни боклуци са в тази банка :!:
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

http://www.zazz.bg/play:45e78bb3
Ивак провери добре няма майтап да не са станали вече собственици на твой имот.
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

И аз преди две години продадох кола и да не ги мъкна с мен по улиците най-близко беше ДСК .Не бяха много влязох ,казах ,че искам да сложа пари на лихва.Попитах каква е лихвата и ми казаха някякъв малък %.Грешката е и малко моя,че изобщо не прочетох документа.Преди 3 месеца ми потрябваха и отидох да ги изтегля и Оооооооооооо :shock: вместо да са вече 2000 и нещо ,имал съм към 1980 и стинки.Обяснявам аз ко съм казал,тя не знам коя колежка ги взела,ама сега ща опраим работата вече с лихва.Ябе я си ми ги дай и викам и плувай до Пречиствателната.Пък като се замисли човек как ще е моя грешка,те нали затова са там да ти вършат работата.Ами ако отиде неграмотен ,или пенсионер дето не вижда?Банка ДСК ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ сиктир.
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

До колкото имам инфо май на Иван Костов зет му я приватизира ако знаете нещо по въпроса споделете защото събирам данни колкото се може достоверни и скоро ще ме гледате по БТВ. :wink: Тея изроди няма да ги оставя така на воля да мамят хората. :evil:
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Поборников,искрено ти съчуствам,вземи пробвай с "Господари на ефира"без майтап :cry:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”