Кефалови 2013

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Аватар
vladi kartalski
новобранец
новобранец

Платерини 2013

Мнение от vladi kartalski »

Привет и наслука на колегите по Черноморието и всички останали; искам да споделя успеха си в риболова на платерини, по-специално на плажа на Ахтопол....
От 19.05 тази година до днес, 29.05 активността на рибата се повишава, екземплярите които излизат стават малко по-едри, макар и все още леко "постни"; като цяло риболовът върви наѝ-вече след 7'30 ч и както се вижда - на стандартен монтаж с три тапички и блатен червей. Интересното е, че след обяд (15-18 ч) също има доста удари и то от по-големи риби...
Ще е интересно споделянето на инфо от останалите градове, села и курорти за активността и, разбира се, успеха на останалите харесващи трептенето на въдицата, хвърлена за платерина....
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
И рибар съм, и ловец...
XegouX
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Платерини 2013

Мнение от XegouX »

http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=148&t=76848" onclick="window.open(this.href);return false; това ще да е раздела в който трябва да се пише на мен така ми се струва
Аватар
kuins
новобранец
новобранец
Местоположение: Бургас, на 2 км. от морето и 1 км. от "Мандра" и "Вая".

Мнение от kuins »

:D И аз споделям в Кефалови 2013 :D
Имам пост от днеска, 30.05.2013год. за активността на платерините в кв.Крайморие - гр.Бургас - "Чироз воля".
Всъщност до 10,00 ч. имаше и силен солуган, който трупаше трева по кордата. :(
Бъдете здрави.
Ако работата ти пречи на риболова - остави работата!
Аватар
Аматьора Бс
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Аматьора Бс »

Те платерините са към сем.Калканови и нямат нищо общо с Кефаловите.Така че смело с новата тема. :axe:
zx9r
новобранец
новобранец

Мнение от zx9r »

Аматьора Бс написа:Те платерините са към сем.Калканови и нямат нищо общо с Кефаловите.Така че смело с новата тема. :axe:
:shock: Ти сериозно ли?
Аватар
kuins
новобранец
новобранец

Мнение от kuins »

С малката разлика, че платерини хващаме от време на време, а кефали/пеленгаси/, вече ЙОК! :( Но все пак платерината спада към т.нар. пелагични риби от сем.Кефалови. :D
Бъдете здрави!
Момчил Димитров
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Момчил Димитров »

Вие пък оплюх те момчето,не стига,че някой се намери да драсне няколко реда смислено инфо и вие веднага скочих те....имало тема.Ами има тема,но тя е с доста широко понятие.Защо пък да няма и тема платерини 2013.Браво Влади и само така братле.Наслука ти желая и още по големи риби.Аз вчера хванах 11 килограма платерина,но нарочно не постнах инфо защото се получава ето това.Или пък се почва,че трябвало да ловим по 3 килограма на ден.Хахахаха.Ще ловим колкото и когато има до дупка!!!
Някой ден рибата в черно море ще я гледаме само на снимка и то от миналото :(
Аватар
kuins
новобранец
новобранец

Мнение от kuins »

Момчил Димитров написа:Вие пък оплюх те момчето,не стига,че някой се намери да драсне няколко реда смислено инфо и вие веднага скочих те....имало тема.Ами има тема,но тя е с доста широко понятие.Защо пък да няма и тема платерини 2013.Браво Влади и само така братле.Наслука ти желая и още по големи риби.Аз вчера хванах 11 килограма платерина,но нарочно не постнах инфо защото се получава ето това.Или пък се почва,че трябвало да ловим по 3 килограма на ден.Хахахаха.Ще ловим колкото и когато има до дупка!!!
:?: По-спокойно, никой не е оплюл момчето.Всеки си казва мнението, а затова, че си хванал 11 кг. платерини - браво. Дано всекиму такава слука до го споходи. :?: :drinkers:
Бъдете здрави и наслука, забавлявайте се!
XegouX
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от XegouX »

Аз си изразих мнението че си има подобаваща тема , сега кой каквото иска да мисли.А на колегата наслука........Както на всички останали разбира се
nnnnnnn
новобранец
новобранец

Re: Кефалови 2013

Мнение от nnnnnnn »

Вчера 1-ва буна от 17ч.до18ч.без резултат на чепаре,после от 18ч.до 19.30 на 2-ра буна на чепаре нищо,накрая на потъбаща бомбарда една ирария.Слабичко но това е.Имаше много голяма вълна която прехвърляше буната.Водата е пълна с водорасли които се закачат по такъмите.Утре надявам се да е хубаво времето и пак за риба.
Аватар
vladi kartalski
новобранец
новобранец

Мнение от vladi kartalski »

Колеги, имам известен проблем с качването на фотоси, документиращи съответните излети. За което моля, да бъда извинен и , надявам се, взет на сериозно. Момчиле, Благодаря ти !!!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
И рибар съм, и ловец...
Момчил Димитров
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Много качествени и хубави платерини!
nasko_sym
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nasko_sym »

nnnnnnn написа:Вчера 1-ва буна от 17ч.до18ч.без резултат на чепаре,после от 18ч.до 19.30 на 2-ра буна на чепаре нищо,накрая на потъбаща бомбарда една ирария.Слабичко но това е.Имаше много голяма вълна която прехвърляше буната.Водата е пълна с водорасли които се закачат по такъмите.Утре надявам се да е хубаво времето и пак за риба.
От къде ги броиш буните???
nnnnnnn
новобранец
новобранец

Мнение от nnnnnnn »

От централен плаж варна към почивка
Момчил Димитров
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Днес само 35 платерини,слабичко доста.В 10 часа спря да кълве.Явно пак ще трябва да се ходи рано.Предните дни беше активна почти целодневно :)
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”