Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com
Форум
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
Една но качествена
Една но качествена
Здравейте колеги одавна не съм писал във този раздел има няма 3 години не,че нямаше със какво да се похваля ама все не оставаше време.А иначе годината започна повече от зле 8 поредни валата
незнам какво става ама доста колеги във Испания се оплакват,че рибата все още не е активна може би заради променливото време и аз немога да си обясня
А сега по същество вчера 30.05 със моят колега Коцето направихме един излет на свободен водоем от 07.00 до 19.00.Сутринта времето беше перфектно избрахме място,измерихме дълбочината,захранихме.......всичко като по книгите и се започна голямото чакане,мислехме си,че 9-тото капо е налице сменяхме стръв,монтажи и пак нищо на мен ми се доспа и реших да полегна а Коцето взе маркера и започна да мери дълбочината около нас да търси място за следващия път,към 16,30 вече се бях унесъл когато сигнализатора започна да пищи помислих,че Коцето е уплел маркера с въдиците и вобще не станах
ама след секунди аванса започна да пуши,трябваха ми няколко секунди да се осъзная засичам и след 5-6 минутна борба този красавец гордо позираше за снимка 12.800кг.Нов личен рекорд на свобден водоем а сега малко за тактиката
захранвах на 2 петна едното царевица,микро пелети и топчета ананас домашно производство а другото петно беше царевица,пелети и топчета франкфурт пак мое производство само,че рибата се хвана на монтаж снежен човек марин халибут на динамит байтс и един поп ъп рибна есенция на майнлаин такъма беше въдица 3.60м 3,5лб.влакно 0.31. целувка за довиждане и се надявам пак да се срешнеме със този манекен.Пожелавам на всички колеги много наслука и незабравими моменти през новият сезон.И пазете природата чиста 
Жаден съм а вода не ми се пие
-
nemalabavo
- научил се да хвърля

Re: Една но качествена
Евала колега,може да си нямал баране цял ден,но чакането си е струавало:) Другия път ти пожелавам двойно по-голям !
- chirusa_bg
- учете се от него

- Обратна връзка:
Страшен дивак!
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- Martin Angelkov
- научил се да хвърля

поздравления

Само две неща на този свят са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- cvetan_zashev
- ще става разбирач

- Обратна връзка:
Браво....... 
Рибата и циците се разбират колко са големи едва след като се хванат!
Много красива риба. Поздравления.
Честита слука!
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Много красива риба, и изглежда в перфектно здраве. Евала!
Страхотен дивак!
Пожелавам на всички поне по един личен рекорд през новият сезон НАСЛУКА! 
- lfcpordim
- научил се да хвърля

Адмирации!!! Да хванеш такав риба на свободен водоем си е страхотно постижение! Още веднъж браво!!!
- С.Върбанов
- учете се от него

- Обратна връзка:
Хубав рибок 
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Браво, който търси и има търпение рано или късно печели. Много хубав дивак.

- кирил великий
- разбира нещата