Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Една но качествена
Една но качествена
Здравейте колеги одавна не съм писал във този раздел има няма 3 години не,че нямаше със какво да се похваля ама все не оставаше време.А иначе годината започна повече от зле 8 поредни валата
незнам какво става ама доста колеги във Испания се оплакват,че рибата все още не е активна може би заради променливото време и аз немога да си обясня
А сега по същество вчера 30.05 със моят колега Коцето направихме един излет на свободен водоем от 07.00 до 19.00.Сутринта времето беше перфектно избрахме място,измерихме дълбочината,захранихме.......всичко като по книгите и се започна голямото чакане,мислехме си,че 9-тото капо е налице сменяхме стръв,монтажи и пак нищо на мен ми се доспа и реших да полегна а Коцето взе маркера и започна да мери дълбочината около нас да търси място за следващия път,към 16,30 вече се бях унесъл когато сигнализатора започна да пищи помислих,че Коцето е уплел маркера с въдиците и вобще не станах
ама след секунди аванса започна да пуши,трябваха ми няколко секунди да се осъзная засичам и след 5-6 минутна борба този красавец гордо позираше за снимка 12.800кг.Нов личен рекорд на свобден водоем а сега малко за тактиката
захранвах на 2 петна едното царевица,микро пелети и топчета ананас домашно производство а другото петно беше царевица,пелети и топчета франкфурт пак мое производство само,че рибата се хвана на монтаж снежен човек марин халибут на динамит байтс и един поп ъп рибна есенция на майнлаин такъма беше въдица 3.60м 3,5лб.влакно 0.31. целувка за довиждане и се надявам пак да се срешнеме със този манекен.Пожелавам на всички колеги много наслука и незабравими моменти през новият сезон.И пазете природата чиста 

Жаден съм а вода не ми се пие
-
- научил се да хвърля
Re: Една но качествена
Евала колега,може да си нямал баране цял ден,но чакането си е струавало:) Другия път ти пожелавам двойно по-голям !
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Страшен дивак!
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- Martin Angelkov
- научил се да хвърля
поздравления

Само две неща на този свят са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- cvetan_zashev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Браво....... 

Рибата и циците се разбират колко са големи едва след като се хванат!
Много красива риба. Поздравления.
Честита слука!
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Много красива риба, и изглежда в перфектно здраве. Евала!
Страхотен дивак!
Пожелавам на всички поне по един личен рекорд през новият сезон НАСЛУКА! 

- lfcpordim
- научил се да хвърля
Адмирации!!! Да хванеш такав риба на свободен водоем си е страхотно постижение! Още веднъж браво!!!
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Хубав рибок 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Браво, който търси и има търпение рано или късно печели. Много хубав дивак.

- кирил великий
- разбира нещата