Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Една но качествена
Re: Една но качествена
Поздравления за страхотната риба

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
Браво хубава риба! 

Много красив дивак! Поздравления!
Само не мога да си спомня откриването на сезона не беше ли утре?

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Закона в Испания дали е , като нашия как мислишdel71 написа:Много красив дивак! Поздравления!![]()

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- boreto1
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Красавец 

Браво,Браво много хубаво шаранче 

Испания ли? Мен за това ли ми се видя толкова чистичко това язовирче на снимкитеС.Върбанов написа:Закона в Испания дали е , като нашия как мислишdel71 написа:Много красив дивак! Поздравления!![]()

- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
Законите в Испания са огън и жупелdel71 написа:Испания ли? Мен за това ли ми се видя толкова чистичко това язовирче на снимкитеС.Върбанов написа:Закона в Испания дали е , като нашия как мислишdel71 написа:Много красив дивак! Поздравления!![]()

Жаден съм а вода не ми се пие
Като гледам снимките от форума , имам чувството ,че забраната е продължила 10 год.
Тия риби кога пораснаха толкова ?
Тия риби кога пораснаха толкова ?
уникална риба 

- nikolaiiliew
- сериозен играч
Страхотна риба!
Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
Законите в Испания са огън и жупел
във всяка област са различни
И за различната област ти трябва отделен билет като цената за всяка област е различна най-евтиня е 5е. а най скъпият е 22е.Забрана няма лови се целогодишно само за пъстървите има някакви ограничения,забранени са палатките,да се пали огън,за разпъване с надуваема лодка ти трябва разрешително а ако е над 2.50м.караш някакъв курс,лови се със 2 въдици а ако язовирът е пъстървова зона с една,ако те хванат нощеска на брега без да ловиш пак те глобяват водод го къмпингуване
направо да ти се отще да ловиш апък и като те видят чужденец особено от източна европа те гледат под лупа. пп.Рибата беше във учудващо добро състояние въпрек и битките които е водела през размножителният период нямаше нито една драскотина.Благодаря за хубавите пожелания.[/quote]
Дай боже някой ден и в България да се предприемат драконовски мерки.Цапаш-глоба,ловиш в забрана-голяма глоба,бракониерстваш-затвор.

Дай боже някой ден и в България да се предприемат драконовски мерки.Цапаш-глоба,ловиш в забрана-голяма глоба,бракониерстваш-затвор.