Варен коноп

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
pampasa
сериозен играч
сериозен играч

Re: Варен коноп

Мнение от pampasa »

snegk написа:
iordan_daskalov написа:
ribar4etoo212 написа:E кажете от каде мога да си взема коноп?
колега виж линка http://www.bulit2000.com/index.php?type=1&cat=67 там продават и суров и варен коноп. аз смесвам коноп, царевица и една уникална унгарска захранка която съм си вземал от Германия и се надявам да я намеря и тук защото е номер 1 казва се Professional и от тези смески направо ги късам
В другия пост пишеш, че до теб хващали на тази захранка, а тука твърдиш, че ти си хващал :shock:
Колегата здраво ги рекламира тези захранки :)
Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
mi6ole
новобранец
новобранец

Мнение от mi6ole »

Къде във Варна мога да си купя коноп? Пробвах на няколко места , но уви. Става дума за суров, за да си го направя аз. В магазините за сортови семена не предлагат, а и ми казаха , че не се произвежда. Или нещо такова. Ще бъда благодарен за точен адрес или място.
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

:lol: Преди малко изведоха един от Еконт който получаваше коноп с няколко патрулки и провериха личните карти на всички - внимавай от къде си го поръчваш тоя коноп и гледай да не е по Еконт :lol:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

С.Върбанов написа::lol: Преди малко изведоха един от Еконт който получаваше коноп с няколко патрулки и провериха личните карти на всички - внимавай от къде си го поръчваш тоя коноп и гледай да не е по Еконт :lol:
Аз моя го изпращам увит стабилно в алуминиево фолио :D нямам хванат "дилър" :lol:
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

На този пациент му го бяха натъпкали в някакви стари маратонки :lol:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
lishev_64
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lishev_64 »

mi6ole написа:Къде във Варна мога да си купя коноп? Пробвах на няколко места , но уви. Става дума за суров, за да си го направя аз. В магазините за сортови семена не предлагат, а и ми казаха , че не се произвежда. Или нещо такова. Ще бъда благодарен за точен адрес или място.
Иди на Колхозния, застани пред входа на БИЛА, от там тръгни нагоре по улицата покрай продавачите на разсади, и в последния магазин в лявата страна, който е за храни за домашни любимци, ще намериш коноп в насипно състояние. Успех!
НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
Аватар
rado25
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rado25 »

Тези дето продават разсад на пазара, продават и зърнени култури. От там си взех преди откриването. Беше в разфасовки по 0.250 кг.
написа:Обърни си шапката с козирката назад. Шарана си мисли, че си тръгваш и започва да кълве.
Аватар
lishev_64
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lishev_64 »

rado25 написа:Тези дето продават разсад на пазара, продават и зърнени култури. От там си взех преди откриването. Беше в разфасовки по 0.250 кг.
Да, и това е вариант. Остава само да се избере по-изгодната оферта.
:drinkers:
НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
TerzievG
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от TerzievG »

По разни пазари,където продават и жито,ечемик,царевица,кюспе има и коноп на 4-5лв кг.Обикновенно по селата в неделя. :mrgreen:
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”