Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кога е най-голяма тръпката...
Модератор: dantho.mihov
Кога е най-голяма тръпката...
Колеги искам да ви попитам кога ви е най голама тръпката-преди риболова или по време на риболова,при мен е най голяма преди да замина,то са приготовления,събиране на багажи,търчане по магазини,усещането че ще им съдера гъзо,изобщо преди да замина си е най кеф,да не говорим че ако и пък хвана тогава си е ама най...
А бе кво да ви кажа,търчането около е...то си е по хубаво от е...то

А бе кво да ви кажа,търчането около е...то си е по хубаво от е...то

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: Кога е най-голяма тръпката...
Тез ги разправяй на баба си!Nedeltcho Delev написа:А бе кво да ви кажа,търчането около е...то си е по хубаво от е...то![]()
![]()
Ти търчи,пък аз ша работя!

Re: Кога е най-голяма тръпката...
То с тебе на глава се неизлизаsapuna1971 написа:Тез ги разправяй на баба си!Nedeltcho Delev написа:А бе кво да ви кажа,търчането около е...то си е по хубаво от е...то![]()
![]()
Ти търчи,пък аз ша работя!![]()
![]()

- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
-
- сериозен играч
- riboxva6tacha
- ще става разбирач

За мен, най-голяма е тръпката, когато видя да излиза ластика или като чуя песента на аванса. Не обичам безсънните нощи преди риболов, ама какво да се прави. А най-голям е кефа, когато се прибера доволен, както обикновено, от Струма и седна пред телевизора на ракия и салата!
Последно промяна от Dedy на Сря Дек 05, 2007 4:11 pm, променено общо 1 път.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Като се има напредвид че цялата ми подготовка за риболова трае преко сили до десет минути ( решавам къде ще ходя , избирам си една въдичка според случая , взимам неколко кутишки изкуственни примамки или мухи ( пак според случая ) , зимам и едно макаре ( с тоя случай зех да се повтарям ) и давай Серьожа ) . Самият риболов си е удоволствие заради удоволствието ( тука да не се мисли че хващането на риба е задължително ! ) . То най-големото задоволствие ми е кога се случи да не съм аз шофера , след самият риболов да поседна пред чашка "Бургаска мускатова" , салатка от краставици с много копър , едно - две шекембета , боб с наденичка , некъф леб и приятната компания с която съм бил за риба 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- dimitar_
- сериозен играч
Обикновенно преди риба , винаги се събуждам без часовник , независимо кога съм си легнал и какво съм правил ! Винаги тръгвам с нагласата за определено място , като на ум съм "прехвърлил" целият излет с всичките му изненади които може да ми се случат , е , накрая винаги се оказвам изненадан ... !
А и още нещо съм забелязал , преди Кака ми правеше баница като се върна , а сега взе да ми я прави като тръгвам и даже ми помага когато стягам багажа ... , ама и аз не я питам де , нека се шашка !!!
А иначе търчането и е ....то , винаги са били свързани , важното е да нямаш ревматизъм !!!
А и още нещо съм забелязал , преди Кака ми правеше баница като се върна , а сега взе да ми я прави като тръгвам и даже ми помага когато стягам багажа ... , ама и аз не я питам де , нека се шашка !!!
А иначе търчането и е ....то , винаги са били свързани , важното е да нямаш ревматизъм !!!
Лелеее пък аз си мислех, че амо мен ме "хапе кучето", сега съм спокоен.
Кво да кажа, подготовката ми е едно продържително мъкнене от избата до колата на 10 и повече пръчки и макари/ за да имам избор при морския риболов/, раница, чантички с воблери и блесни,торби с чепарета, торби с такъми за дънен риболов, чанта с бомбарди, хладилни чантички за стръв-минимум 2, живарник, кеп, кука-ченгел за трофейни риби...и още дузина неща а може и повече...от които горкото комби -форчо се изпълва до горе...тея вещи после се връщат обратно...та тръпката е двоина хамалско товараческа и разтовараческа.
Иначе на риболов , кат хвана риба ръцете ми треперят нормално, сърцето ми се качва нагоре и като буца засяда в гърлото...все нормални неща.Изтърва ли риба псувам "философски" с половин уста...

Кво да кажа, подготовката ми е едно продържително мъкнене от избата до колата на 10 и повече пръчки и макари/ за да имам избор при морския риболов/, раница, чантички с воблери и блесни,торби с чепарета, торби с такъми за дънен риболов, чанта с бомбарди, хладилни чантички за стръв-минимум 2, живарник, кеп, кука-ченгел за трофейни риби...и още дузина неща а може и повече...от които горкото комби -форчо се изпълва до горе...тея вещи после се връщат обратно...та тръпката е двоина хамалско товараческа и разтовараческа.

Иначе на риболов , кат хвана риба ръцете ми треперят нормално, сърцето ми се качва нагоре и като буца засяда в гърлото...все нормални неща.Изтърва ли риба псувам "философски" с половин уста...

- daniel_g
- разбира нещата
И при мен тръпката е преда самия риболов, но когато чуя от някого, че някъде рибатама мноооогооо дава. Та тръгвам надъхан , гааааззз с колата , слизам , максимално бързо свалям багажи и прочие, отивам на мястото за риболов, даже някой път от адреналина преди да съм заметнал, ми треперят ръцете и не мога да си вържа такъма и като заметна и рибата неще и да бутне
отива и желанието и мерака и всичко !