Кога е най-голяма тръпката...

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Nedeltcho Delev

Кога е най-голяма тръпката...

Мнение от Nedeltcho Delev »

Колеги искам да ви попитам кога ви е най голама тръпката-преди риболова или по време на риболова,при мен е най голяма преди да замина,то са приготовления,събиране на багажи,търчане по магазини,усещането че ще им съдера гъзо,изобщо преди да замина си е най кеф,да не говорим че ако и пък хвана тогава си е ама най...
А бе кво да ви кажа,търчането около е...то си е по хубаво от е...то :lol: :lol: :lol:
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Re: Кога е най-голяма тръпката...

Мнение от sapuna »

Nedeltcho Delev написа:А бе кво да ви кажа,търчането около е...то си е по хубаво от е...то :lol: :lol: :lol:
Тез ги разправяй на баба си!
Ти търчи,пък аз ша работя! :lol: :lol: :lol:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Nedeltcho Delev

Re: Кога е най-голяма тръпката...

Мнение от Nedeltcho Delev »

sapuna1971 написа:
Nedeltcho Delev написа:А бе кво да ви кажа,търчането около е...то си е по хубаво от е...то :lol: :lol: :lol:
Тез ги разправяй на баба си!
Ти търчи,пък аз ша работя! :lol: :lol: :lol:
То с тебе на глава се неизлиза :evil: :evil:
Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Бай Гого- Сиромаха »

Еми то търчането преди риболов найстина си е тръпка,както търчането преди да на......ш некоя булка!!! Май нема разлика. :( :D
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

В пътуването към мястото с риболова, всико друго е свързано с ядосване при мен :wink:
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

Най- голяма е тръпката когато кажа на благоверната че отивам за 3 дни за риба :cry: Следва заемане на стойка Ф -тип атакуваща кобра-и след 30 минути обяснения и ОБЕЩАНИЯ качулката се свива :wink: получавам благословия и айдеее на път :!:
Аватар
riboxva6tacha
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от riboxva6tacha »

:wink: за мене когато знам,че ще хода за риба и не спа преди риболов,защото искам да сам с всичко подготвен и да съм сигурен,а вообще много е хубав риболова :D :lol:
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:smt081 :smt081 :smt081 :smt081

За мен, най-голяма е тръпката, когато видя да излиза ластика или като чуя песента на аванса. Не обичам безсънните нощи преди риболов, ама какво да се прави. А най-голям е кефа, когато се прибера доволен, както обикновено, от Струма и седна пред телевизора на ракия и салата!
Последно промяна от Dedy на Сря Дек 05, 2007 4:11 pm, променено общо 1 път.
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

АХахахаххХХАахХХХАхХХАххаххХАХхаххХАХха

За мен всичко е най-хубаво !
Да не забравяме ,че някой хора си :ANAL: :ANAL: :ANAL: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :smt082 :smt082 :smt082 :smt008
Кълцат по време на риболов :wink: :wink: :wink: :wink: за кадем :lol: :lol: :lol:
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

Най ми е хубаво като си купи нещо жената. Веднага отивам и аз да си купя пръчка от 7 лева, макара от 8, плетеняк от 1.50, воблерче от 30 ст... :wink:
Много ми е хубаво и да работя до 21 часа - съветват ме да си почина и на другия ден отивам за риба... :D :D :D
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Като се има напредвид че цялата ми подготовка за риболова трае преко сили до десет минути ( решавам къде ще ходя , избирам си една въдичка според случая , взимам неколко кутишки изкуственни примамки или мухи ( пак според случая ) , зимам и едно макаре ( с тоя случай зех да се повтарям ) и давай Серьожа ) . Самият риболов си е удоволствие заради удоволствието ( тука да не се мисли че хващането на риба е задължително ! ) . То най-големото задоволствие ми е кога се случи да не съм аз шофера , след самият риболов да поседна пред чашка "Бургаска мускатова" , салатка от краставици с много копър , едно - две шекембета , боб с наденичка , некъф леб и приятната компания с която съм бил за риба :D
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
stan4o
новобранец
новобранец

Мнение от stan4o »

На мен направо ми подскача сърцето, след като 2 часа плувката не е помръдвла и изведнъж направи познатото движение. В тая ситуация задължително не хващам рибата, или избързвам или въобще не успявам да реагирам :(
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Обикновенно преди риба , винаги се събуждам без часовник , независимо кога съм си легнал и какво съм правил ! Винаги тръгвам с нагласата за определено място , като на ум съм "прехвърлил" целият излет с всичките му изненади които може да ми се случат , е , накрая винаги се оказвам изненадан ... !
А и още нещо съм забелязал , преди Кака ми правеше баница като се върна , а сега взе да ми я прави като тръгвам и даже ми помага когато стягам багажа ... , ама и аз не я питам де , нека се шашка !!!
А иначе търчането и е ....то , винаги са били свързани , важното е да нямаш ревматизъм !!!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Лелеее пък аз си мислех, че амо мен ме "хапе кучето", сега съм спокоен. :lol:

Кво да кажа, подготовката ми е едно продържително мъкнене от избата до колата на 10 и повече пръчки и макари/ за да имам избор при морския риболов/, раница, чантички с воблери и блесни,торби с чепарета, торби с такъми за дънен риболов, чанта с бомбарди, хладилни чантички за стръв-минимум 2, живарник, кеп, кука-ченгел за трофейни риби...и още дузина неща а може и повече...от които горкото комби -форчо се изпълва до горе...тея вещи после се връщат обратно...та тръпката е двоина хамалско товараческа и разтовараческа. :wink:

Иначе на риболов , кат хвана риба ръцете ми треперят нормално, сърцето ми се качва нагоре и като буца засяда в гърлото...все нормални неща.Изтърва ли риба псувам "философски" с половин уста... :lol:
Аватар
daniel_g
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от daniel_g »

И при мен тръпката е преда самия риболов, но когато чуя от някого, че някъде рибатама мноооогооо дава. Та тръгвам надъхан , гааааззз с колата , слизам , максимално бързо свалям багажи и прочие, отивам на мястото за риболов, даже някой път от адреналина преди да съм заметнал, ми треперят ръцете и не мога да си вържа такъма и като заметна и рибата неще и да бутне :cry: отива и желанието и мерака и всичко !
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”