Къде се намирам:
Къмпингуване
Палатка и Каравана
naRiba.com

Форум

Търся хубаво място за палатки на Искър
Модератор: Ачо ♣
Търся хубаво място за палатки на Искър
Здравейте,
търсим си хубаво местенце на Искър да си опънем палатките като повече отиваме за скарата от колкото за рибата и предпочитанията са да има сянка и да може да се стигне с колата до лагера. Ще се радвам много ако запознаните дадат предложения и ако може как се стига до там.
Всъщост може да си кажете мнението и за Огняново.
Благодаря предварително!
търсим си хубаво местенце на Искър да си опънем палатките като повече отиваме за скарата от колкото за рибата и предпочитанията са да има сянка и да може да се стигне с колата до лагера. Ще се радвам много ако запознаните дадат предложения и ако може как се стига до там.
Всъщост може да си кажете мнението и за Огняново.
Благодаря предварително!
Последно промяна от iolin на Пон Юни 10, 2013 6:38 pm, променено общо 1 път.
- boreto1
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Търся хубаво място за палатки на Искър
че малко ли е от мечката,филмовата къща и след нея са 5 километра плажна ивица
Не съм ходил до сега и не ми е познат района. Ако може малко повече инфо, маршрут, карта, снимка... за ориентир.
Карай към Самоков,стигаш стената на Искъра,хапваш щембе,после все по пътя отминаваш Щъркела,след малко стигаш Мечката,веднага след нея в ляво по голям кофти(имам предвид дупки) път,минаваш моста над реката и след още малко кофти път излизаш на Филмовата къща.Ако там не ти хареса продължаваш през горичката около 500м и излизаш на бряг дълъг няколко километра,отляво гора,от дясно язовир все ще намериш място.Един съвет не заставай в началото, иди поне 500-600м навътре,защото събота и неделя в началото индианците от Самоков ходят на баня и плаж.И те така.iolin написа:Не съм ходил до сега и не ми е познат района. Ако може малко повече инфо, маршрут, карта, снимка... за ориентир.
Няма за какво толкоз да му се косим на живота,и без това няма да се измъкнем живи от него.
Благодаря!ВАЛЬО написа:Карай към Самоков,стигаш стената на Искъра,хапваш щембе,после все по пътя отминаваш Щъркела,след малко стигаш Мечката,веднага след нея в ляво по голям кофти(имам предвид дупки) път,минаваш моста над реката и след още малко кофти път излизаш на Филмовата къща.Ако там не ти хареса продължаваш през горичката около 500м и излизаш на бряг дълъг няколко километра,отляво гора,от дясно язовир все ще намериш място.Един съвет не заставай в началото, иди поне 500-600м навътре,защото събота и неделя в началото индианците от Самоков ходят на баня и плаж.И те така.iolin написа:Не съм ходил до сега и не ми е познат района. Ако може малко повече инфо, маршрут, карта, снимка... за ориентир.