Търся хубаво място за палатки на Искър

Избор на палатка и нейното разполагане на избраното място.

Модератор: Ачо ♣

Публикувай отговор
iolin
новобранец
новобранец

Търся хубаво място за палатки на Искър

Мнение от iolin »

Здравейте,

търсим си хубаво местенце на Искър да си опънем палатките като повече отиваме за скарата от колкото за рибата и предпочитанията са да има сянка и да може да се стигне с колата до лагера. Ще се радвам много ако запознаните дадат предложения и ако може как се стига до там.
Всъщост може да си кажете мнението и за Огняново.
Благодаря предварително!
Последно промяна от iolin на Пон Юни 10, 2013 6:38 pm, променено общо 1 път.
Аватар
boreto1
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: Търся хубаво място за палатки на Искър

Мнение от boreto1 »

че малко ли е от мечката,филмовата къща и след нея са 5 километра плажна ивица
iolin
новобранец
новобранец

Мнение от iolin »

Не съм ходил до сега и не ми е познат района. Ако може малко повече инфо, маршрут, карта, снимка... за ориентир.
ВАЛЬО
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ВАЛЬО »

iolin написа:Не съм ходил до сега и не ми е познат района. Ако може малко повече инфо, маршрут, карта, снимка... за ориентир.
Карай към Самоков,стигаш стената на Искъра,хапваш щембе,после все по пътя отминаваш Щъркела,след малко стигаш Мечката,веднага след нея в ляво по голям кофти(имам предвид дупки) път,минаваш моста над реката и след още малко кофти път излизаш на Филмовата къща.Ако там не ти хареса продължаваш през горичката около 500м и излизаш на бряг дълъг няколко километра,отляво гора,от дясно язовир все ще намериш място.Един съвет не заставай в началото, иди поне 500-600м навътре,защото събота и неделя в началото индианците от Самоков ходят на баня и плаж.И те така.
Няма за какво толкоз да му се косим на живота,и без това няма да се измъкнем живи от него.
iolin
новобранец
новобранец

Мнение от iolin »

ВАЛЬО написа:
iolin написа:Не съм ходил до сега и не ми е познат района. Ако може малко повече инфо, маршрут, карта, снимка... за ориентир.
Карай към Самоков,стигаш стената на Искъра,хапваш щембе,после все по пътя отминаваш Щъркела,след малко стигаш Мечката,веднага след нея в ляво по голям кофти(имам предвид дупки) път,минаваш моста над реката и след още малко кофти път излизаш на Филмовата къща.Ако там не ти хареса продължаваш през горичката около 500м и излизаш на бряг дълъг няколко километра,отляво гора,от дясно язовир все ще намериш място.Един съвет не заставай в началото, иди поне 500-600м навътре,защото събота и неделя в началото индианците от Самоков ходят на баня и плаж.И те така.
Благодаря!
Публикувай отговор

Обратно към “Палатка и Каравана”