Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Воблери за кефал
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- stefan4etoo
- сериозен играч
Re: Воблери за кефал
И какви са тези тройки,да не са дървени?Miglen написа:аз от голдитата съм много доволен постоянно клендаците ми чупат тройките на тез воблери и им сменям куките постоянно

ми чупят се случвало ми се е на чисто ново голди на втората риба и да ми се чупи кука
Голдитата и при мен не ловят, колкото и да упорствам нестава. Но тепърва ще тествем тези красавци.
- Прикачени файлове
-
- IMG_3912_sl.JPG (30.87 KiB) Преглеждано 1726 пъти
aiko Cucaracha 3,3см. 3,5гр.
- Прикачени файлове
-
- IMG_3898_sl.JPG (25.42 KiB) Преглеждано 1715 пъти
От къде могат да бъдат купени и за колко?
Бих взел един да пробвам, много са яки на външен вид, а и името кърти/
Бих взел един да пробвам, много са яки на външен вид, а и името кърти/
Аз съм съвсем от скоро в спининга, но мога да ти споделя, че нямам излет на който голдито да не се се отчитам имам 2 модела, със синьо гръбче и с кафяво, освен това мисля че летят отлично поради леко сферичната си форма.ivanpopov написа:Голдитата и при мен не ловят, колкото и да упорствам нестава. Но тепърва ще тествем тези красавци.
p.s. да не кажеш ся, че ментя.. за 2 часа вчера, на гоблера се хвана 2 такива...

Така интересното е че за тези 2 часа вчера на това нещо...

DAIWA SC4SP17 BABY BASS
Се хванаха 4 бая прилични кефали.. ето 1 брой от тях.. че бях нагазил в средата на реката и не ми се излизаше да ги снимам всички...

Не знам експертите какво ще кажат за този воблер, обаче на мен той ми направи излета..
Пробвах и 2 китайски боклука, които са толкова зле че повече няма да помириша и мисля да изхвърля.
п.с. - всички риби бяха освободени за тяхно щастие...

DAIWA SC4SP17 BABY BASS
Се хванаха 4 бая прилични кефали.. ето 1 брой от тях.. че бях нагазил в средата на реката и не ми се излизаше да ги снимам всички...

Не знам експертите какво ще кажат за този воблер, обаче на мен той ми направи излета..
Пробвах и 2 китайски боклука, които са толкова зле че повече няма да помириша и мисля да изхвърля.
п.с. - всички риби бяха освободени за тяхно щастие...

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
В оригиналният им вариант - Nories crankin Pupa , са много читаво изпълнение и са много ефективни особено в риболова на пъстърва . Демек съвсем нормално да са често имитирани от други .ivanpopov написа:... тепърва ще тествем тези красавци.
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- daniel defoe
- разбира нещата
Играта на пюпата е наистина амейзингПавел Иванов написа:В оригиналният им вариант - Nories crankin Pupa , са много читаво изпълнение и са много ефективни особено в риболова на пъстърва . Демек съвсем нормално да са често имитирани от други .ivanpopov написа:... тепърва ще тествем тези красавци.

http://www.youtube.com/watch?v=GZMUeYg-3Ts
p. s. С най-голям кеф бих си заприходил барем една бройка Nories crankin Pupa и/или Аiko Cucaracha, ей така за цяр дет се вика

Воблер-BASSDAY: MOGUL CRANK 47 SSR някакви впечатления от този воблер?
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Добро воблерче . Лови кога има риба .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
- stefan4etoo
- сериозен играч
Малко отзиви за Голди от мен по янтра
ловят си и тва е
http://www.nariba.com/forum/viewtopic77951.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.nariba.com/forum/viewtopic77951.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Да прав си ловят си и тва е винаги доволен оставам от тях.Имам едно питане коя разцветка на Illex Chubby 38 дава по-добри резултати HL Gold Trout или HL Strip Blue Gill http://www.aquasport-n.com/chubby-38-ci ... 8-pid=3783" onclick="window.open(this.href);return false; а ако има и по уловиста като оставим Mat Tiger на страна я споделете 

- daniel defoe
- разбира нещата
Изключителни във всяко едно отношение и много уловисти воблери, работещи еднакво добре както в дебелите бързеи, така и след/преди тях
Много е трудно да се каже, аджеба, кой е по-по-най - като разцветка - зависи от много фактори, имам 6 различни цвята, като половината са Jackall-ли. Най-любимият ми, обаче, не е нито един от посочените два цвята, ами ей този убавец