запалих се по фидера

Модератор: Paublo_Eskobar

ogibg58
новобранец
новобранец

запалих се по фидера

Мнение от ogibg58 »

колеги това лято сезапалих по риболова с фидер купих си едно фидерче с три вьрха и започнах да гледам филмчетата на братя щербакови и малко по малко свикнах и чак тогава разбрах че този риболов ми допада наи много и продьлжавам да го усьваршенствам сега сфидера си ловя и на река ина язовири много сьм доволен от резултатите и риболовьт ми е много приатен ако има някои колеги на които могада помогна за риболова с фидер да ми пише
ckorpion
Красимир Кюрпеков

Мнение от Красимир Кюрпеков »

Добре дошъл в отбора колега . Повече излети - повече опит .А иначе фидера вече няколко пъти ме спасява от валата .
Ray-Ban
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Ray-Ban »

здравеите колеги !! и аз се запалих по едно време от филмЧета ....но още не сам опитвал да ловиа на фидер отложих покупките за пролета ...) харесвам марката шимано и ше тарсиа праЧка и макара от сащата кои модел ми препораЧвате?? мерси
http://picbg.net/album.php?u_id=9207BJEiJ
milenmariana
новобранец
новобранец

Мнение от milenmariana »

всичко зависи от парите който си приготвил за фидер,така че :lol: :lol
имам/ шекспир и корморан / и съм доволен от двата,скоро си купих
на/ дайва/ ефтин вариант доволен съм.
за мен е важно монтажа и кордата с която ловиш.
наслука колеги
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Явно не ловиш много с фидер.Та въдицата е най-важното,според строя и,избираш и с какво сечение да е влакното и ред други работи.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
milenmariana
новобранец
новобранец

Мнение от milenmariana »

исках да кажа на колегата че скъпата въдица не е гаранция за успех
не е нужно да се дава 300-400лв.за фидер,има по ефтини и също добри като испълнение. :lol:
наслука колеги
5p1Ri7
новобранец
новобранец

Мнение от 5p1Ri7 »

Колеги, намислил съм си да си купя 1 фидерче и мисля да го ползвам и за мач дали ще стане :oops: :?:
Весела коледа на вскички !!!
Аватар
shefa
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shefa »

Става, но ще бъде за сметка на тръпката и емоциите. Фидерите са по - мощни въдици от мачовете. И аз си мислех това, което и ти, но няма смисъл от икономии :wink: Вземи си и двете!
ogibg58
новобранец
новобранец

за фидера

Мнение от ogibg58 »

:) колега аз сьщо смятам че прьчката е наи важна при избора а след това останалото а на колегата които пита да ползва фидера за мач просто няма нищо общо двете прьчки това е лично мнение
ckorpion
metalex
новобранец
новобранец

Мнение от metalex »

butnik написа:Явно не ловиш много с фидер.Та въдицата е най-важното,според строя и,избираш и с какво сечение да е влакното и ред други работи.
Обясни го това по-подробно,ако обичаш.Моята е Еврохолд,Блу кристъл фидер.С какъв строй е и какви влакна е препоръчитално да ползвам?
"Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен.", Алберт Айнщайн
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Еврохолдовете са хеви фидери и основното влакно е препоръчително да е поне 0.20.Повода може да го избираш според рибата която ловиш.Доколкото си спомням те и работиха повече с горната част.Проксимата а и новият и вариант,както и Ава-Шимата са с подчертан прогресивен строй и за основно може да се ползва и по-тънко влакно.Това е моя преценка,а всеки сам да си избира как да лови.При фидера голяма роля играе повода,по конкретно неговото сечение и дължина,така,че може спокойно да си ловите с 0.20,0.22 за основа.Тъй като то ляга по дъното,не оказва особено влияние на или да буди съмнение у рибите.
metalex
новобранец
новобранец

Мнение от metalex »

Благодаря!
"Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен.", Алберт Айнщайн
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Фидер

Мнение от Бачо Илия »

:wink:
Последно промяна от Бачо Илия на Чет Юни 11, 2009 1:51 pm, променено общо 2 пъти.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Напълно не съм съгласен с теб!Не ми се влиза в безсмислени спорове за това спирам до тук.То за какво ли ги правят тия хубавите въдици?И аз ловя с Проксима,ама изобщо не ми е идвало да я сменям или да ловя с по-кофти въдици.Чуден колега,Проксимата я пазим за сватбата а ловим с ефтини пръчльоци.Шарен свят!Новата Проксима е с името Heron.
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

ФИДЕР

Мнение от Бачо Илия »

:wink:
Последно промяна от Бачо Илия на Чет Юни 11, 2009 1:52 pm, променено общо 1 път.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на фидер”