Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

запалих се по фидера
Модератор: Paublo_Eskobar
запалих се по фидера
колеги това лято сезапалих по риболова с фидер купих си едно фидерче с три вьрха и започнах да гледам филмчетата на братя щербакови и малко по малко свикнах и чак тогава разбрах че този риболов ми допада наи много и продьлжавам да го усьваршенствам сега сфидера си ловя и на река ина язовири много сьм доволен от резултатите и риболовьт ми е много приатен ако има някои колеги на които могада помогна за риболова с фидер да ми пише
ckorpion
-
- научил се да хвърля
здравеите колеги !! и аз се запалих по едно време от филмЧета ....но още не сам опитвал да ловиа на фидер отложих покупките за пролета ...) харесвам марката шимано и ше тарсиа праЧка и макара от сащата кои модел ми препораЧвате?? мерси
http://picbg.net/album.php?u_id=9207BJEiJ
http://picbg.net/album.php?u_id=9207BJEiJ
-
- новобранец
-
- новобранец
за фидера

ckorpion
Обясни го това по-подробно,ако обичаш.Моята е Еврохолд,Блу кристъл фидер.С какъв строй е и какви влакна е препоръчитално да ползвам?butnik написа:Явно не ловиш много с фидер.Та въдицата е най-важното,според строя и,избираш и с какво сечение да е влакното и ред други работи.
"Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен.", Алберт Айнщайн
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Еврохолдовете са хеви фидери и основното влакно е препоръчително да е поне 0.20.Повода може да го избираш според рибата която ловиш.Доколкото си спомням те и работиха повече с горната част.Проксимата а и новият и вариант,както и Ава-Шимата са с подчертан прогресивен строй и за основно може да се ползва и по-тънко влакно.Това е моя преценка,а всеки сам да си избира как да лови.При фидера голяма роля играе повода,по конкретно неговото сечение и дължина,така,че може спокойно да си ловите с 0.20,0.22 за основа.Тъй като то ляга по дъното,не оказва особено влияние на или да буди съмнение у рибите.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Напълно не съм съгласен с теб!Не ми се влиза в безсмислени спорове за това спирам до тук.То за какво ли ги правят тия хубавите въдици?И аз ловя с Проксима,ама изобщо не ми е идвало да я сменям или да ловя с по-кофти въдици.Чуден колега,Проксимата я пазим за сватбата а ловим с ефтини пръчльоци.Шарен свят!Новата Проксима е с името Heron.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....