Жребчево

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
batceco
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Жребчево

Мнение от batceco »

Поздравления за излета - добре сте си изкарали :supz:
beside
новобранец
новобранец

Мнение от beside »

Благодарство колега.
Аватар
StoychevV
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от StoychevV »

Някой да се похвали с нещо от днес..пътувах към морето доволно хора имаше по брега :D
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

Откъм хора-да! Откъм риби-просто забрави! Редки костури,дребни каракудки и платички! Ако е само за маса-става.............................
niko_nx
новобранец
новобранец

Мнение от niko_nx »

Събота с/у недяля с преспиване .Високо ниво.
Бяхме на боклуците, втората поляна от изток на запад.Пуснах една щамандура на 130 м напред с лодчицата.Мислих си, някой амур ако излезе да пасе на топло в плиткото и хоп царевички на косъм ...Влязох после да се изкъпя и пеша изненадващо отидох до шамандурата= 1.70 м.!!Впредвид водораслите едната въдица преместих с още 100 м напред а две в дерето вдясно на 80 м и 4м дълбочина .Резултата беше само попипвания от дребосъци.На рибка и жабка също нищо!
Обаче колегите скъсаха платиките в дерето на пружинките,размера около 300-400 гр.
Тролингистите като ги загледах ,като врътнат по кръгче се връщаха в дълбокото.ЩО ли?
nedyalko1
новобранец
новобранец

Мнение от nedyalko1 »

Петък сутринта застъпихме, до обяд разпъване и до събота на обяд без бутване. Решихме, че няма да е този денят и си хванахме пътя. Бяхме под тополовата горичка към устието и търсихме шарко, но както се казва дръгия път. В петък се видяха някакви големи риби, които пляскаха в язовира, но не мога да кажа какви точно са били, а и сонара показа на места струпана риба. Просто не иска да се храни явно.
beside
новобранец
новобранец

Мнение от beside »

това са големи толупи(толстолоби демек)
Аватар
batceco
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от batceco »

Колеги за първи път ще посетя жребчево идната седмица - планирам 2-3 нощувки като ще търся шаран и амур - евентуално ;) Бихте ли ме насочили към някое място - желателно е да има сянка. Четох по темата доста - някой би ли ми обяснил как се стига до местността боклуците, както и до потопената църква - аз идвам от казанлък.

Поздрави
chlen
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от chlen »

http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=135&t=64270" onclick="window.open(this.href);return false; виж тука,ще се ориентираш за местата- наистина са шаранджийски-само късмет да имаш...а сянката-шатра :)
Аватар
batceco
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от batceco »

Мерси за картата колега - напълно ме ориентира за местата. И все пак ще се радвам ако някой жребченски кадър ме информира на кои места да търся шарана по това време на годината. (може и на л.с. :))

Поздрави
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

Днес бяхме на мантинелата мисля, че се казва място (за първи път ходя на Жребчево) до обяд на фидер няколко бабушки. Отидохме от 28 вечерта уж рибата кълвяла рано сутрин е станахме рано сутрин ама файда. Изгрева го посрешнахме под звуците на Славка Калчева и Тони Стораро благодарение на един бивак ляво от нас, на които им благодаря са музикалния аранжимент :lol: :lol: :lol: :lol:.Ранното кълване на рибата не се случи въпреки, че си милсех че упоритото хранене със сладка царевица и коноп ще докара хубави риби, но уви. Около нас вадеха епизодични каракуди на директни и това е. По обяд след като изпокъсах сумати хранилки и куки в треволяци и си счупих върха на фидера събрахме си бохчите и пътя.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
bisirak0v
новобранец
новобранец

Мнение от bisirak0v »

добър ден ! Един познат ми каза за някакви 2 канала вблизост до хотел "графа" :) Като гледам на картата това е местността "Борова гора" или "Мантинела" . Някой може ли да ми обясни пътя до там и дали има успехи там т.к. той каза че там не било лошо
Аватар
boceto84
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от boceto84 »

Разговор м/у две циганчета:

Комшията на един приятел му казал,че брат му онзи ден ял кюфтета и били много вкусни
https://www.facebook.com/pages/Handmade ... 8341715246" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
jean11
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от jean11 »

Днес на Жребчето за 4часа-16 платики,доста добри и три морунажа над половин килограмови.Имах и едно скъсване,просто повода не издържа на зверското морунажко дърпане.Червеноперките не ги броих.Доволен съм!!!
Лових със 7 метров директен-на 4,5 м дълбочина.За стръв три бели.Храних с неква куча марка,за платика уж и не малко варено жито.
Дърпай и не му отпускай!
Аватар
StoychevV
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от StoychevV »

Koлега това по кой край на язовира бе.От сряда полунощ бяхме преди боклуците от към Гурково до днес късния следобед.Колеги казаха че сряда скачала играла риба но не хапила :D
При нас нищо интиресно,две пръчки на косми в/у една могила..без барване
на фидера 10тина каракудки 200грамови някои от тях :( ... няколко перки и една платичка
на мача само едно късане и това..
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”