Кърджалийски регион

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Re: Кърджалийски регион

Мнение от Vesko1 »

match написа:Ако ми обясниш какъв интерес имам да си измислям, ще се съглася със всички написани от теб неща, споделих инфо от мои приятели, момчетата нямат профили във форума аз имам профил едва от скоро, ако са трофейни рибите да ги снимат, но 1-2 кг писалки к'во да им снимаш на кой да се хвалиш :D . Това, че Вие не сте хванали не описва цялата ситуация по язовира, е не може всеки да хваща. Както казах пробвайте другата седмица пак, пуснете един сонар вижте къде са рибите и Успех !
Добре колега...няма проблем.Хванали са пичовете сигурно.Успех ти желая и на теб...и ти да хванеш.Наслука.
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

:)
match написа:Ако ми обясниш какъв интерес имам да си измислям, ще се съглася със всички написани от теб неща, споделих инфо от мои приятели, момчетата нямат профили във форума аз имам профил едва от скоро, ако са трофейни рибите да ги снимат, но 1-2 кг писалки к'во да им снимаш на кой да се хвалиш :D . Това, че Вие не сте хванали не описва цялата ситуация по язовира, е не може всеки да хваща. Както казах пробвайте другата седмица пак, пуснете един сонар вижте къде са рибите и Успех !
:) Е-е-е не се връзвай толква де. То си е нормално всякой да послъже, някой да по уголеми малко рибата или количеството, та нормално е човек да се съмнява. Па и из целия град постоянно се разправя там излизало толкова и таквоз, там големи каракуди и кога иде човек .... ядец :twisted: , все излиза и кълве кога не си там. Та за туй Веско вярва само на снимки и то на които има дата и час нанесени от апарата :wink: .
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Пичове....направо съм потресен от една неприятна новина.На обяд пих кафе при Роската...и там дойде един приятел ,който току що се връща от нулата под Чам Дере.Пича каза че излизали само маломерки по 200 -300 грама бебета шаранчета и беше възмутен ,че имало 2-3 бивака,които прибирали в живарниците всичко наред...Обадихме се на ИАРА...дано ги проверят,сгащят и такъв хубав акт да им налющят,че свят да им се извие.Хубаво правят на Тракиец хасковските проверяващи...за маломерен шаран по 100лв на сантиметър глоба.
Срам!Как не ги е грях бе ,да унищожават хубавите зародиши,зер с 200 грамово шаране ще се наядат....пууу гадове мръсни проклети
:twisted:
ИзображениеИзображение
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Че това си е повече от престъпление, да затриеш едно бебе :evil: :axe: , а какви хубавци могат да станат.... :cry:
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Що не пишете бре.Да не вари ракия сичкото кеч от тоя район.Петре, да докладва какво е направил по Гръцко-ако се е върнал де.Виктор щеше в Неделя да ходи накъде и той.??????????????.Веско, да не скатава а да казва.
ПП Група, има две нови гьостерици за каракуди.На едната пише Катя, а на другата Мими.Написани са с лак за нокти. :D :D :D :D :D :D
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Антон Тонев написа:Що не пишете бре.Да не вари ракия сичкото кеч от тоя район.Петре, да докладва какво е направил по Гръцко-ако се е върнал де.Виктор щеше в Неделя да ходи накъде и той.??????????????.Веско, да не скатава а да казва.
ПП Група, има две нови гьостерици за каракуди.На едната пише Катя, а на другата Мими.Написани са с лак за нокти. :D :D :D :D :D :D
Кво да казваме бе Тони....аз ме нямаше уикенда ..бех по Пазарджишко в неделя обед се върнах и веднага на риба...е те тука съм писал,ма кой да чете... :lol:

http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=135&t=78551" onclick="window.open(this.href);return false;
ИзображениеИзображение
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Не заблуждавай! В неделя щях да ходим ако се беше обадил ама надали :wink: . Излязох в събота с каяка, помотах се малко по водата, по преслушвах със сонара и на края се диктисах в трасовския залив. Резултати:
- Язовира пълен, много вода, много нещо :rolleyes: - до към ракиджийницата празен от към риба/инцидентно да изпищи машината някъде/.
- В залива за 2-2,5часа мятане с всичките му натаманявания, късания, връзвания около кило таранки /месена убост и дребни и йедри/.
- Цял ден на слънцето само по жилетка ми докара такова дзверско изгаряне :cry: :rolleyes: ,
че чак днеска успях да се даврандисам и да седна пред махината.
Ти казувай за тая събота ще правим ли нещо заедно или пак да му умувам сам.... :smt017 :?: .
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

antivik написа:Не заблуждавай! В неделя щях да ходим ако се беше обадил ама надали :wink: . Излязох в събота с каяка, помотах се малко по водата, по преслушвах със сонара и на края се диктисах в трасовския залив. Резултати:
- Язовира пълен, много вода, много нещо :rolleyes: - до към ракиджийницата празен от към риба/инцидентно да изпищи машината някъде/.
- В залива за 2-2,5часа мятане с всичките му натаманявания, късания, връзвания около кило таранки /месена убост и дребни и йедри/.
- Цял ден на слънцето само по жилетка ми докара такова дзверско изгаряне :cry: :rolleyes: ,
че чак днеска успях да се даврандисам и да седна пред махината.
Ти казувай за тая събота ще правим ли нещо заедно или пак да му умувам сам.... :smt017 :?: .
За Неделя, ама след обед.Преди обед ще правим помен.В Събота трябва да гледам племенника
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Ще го измислим....
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Днес, с Ба`т ви Виктор, ги откъсахме караконджулите на Широко Поле.По едно време минахме само на по една въдица.Тамън седнеш да пийнеш биричка, и айде пак кълве.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Антон Тонев написа:Днес, с Ба`т ви Виктор, ги откъсахме караконджулите на Широко Поле.По едно време минахме само на по една въдица.Тамън седнеш да пийнеш биричка, и айде пак кълве.
Аз пък ги скъсах на Сотлийка...17 броя за 3 часа с 2-та фидера.Направо станах разноглед.. :lol:
ИзображениеИзображение
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Vesko1 написа:
Антон Тонев написа:Днес, с Ба`т ви Виктор, ги откъсахме караконджулите на Широко Поле.По едно време минахме само на по една въдица.Тамън седнеш да пийнеш биричка, и айде пак кълве.
Аз пък ги скъсах на Сотлийка...17 броя за 3 часа с 2-та фидера.Направо станах разноглед.. :lol:
Аз даже дадох жертва.Първия водач на едната въдица даде фира.Остана само металната основа. :D :D :D
ПП Тая храна дето я взех от Росен е страшна-2,50лв пакета, ама се представи чудесно.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Антон Тонев написа: Аз даже дадох жертва.Първия водач на едната въдица даде фира.Остана само металната основа. :D :D :D
ПП Тая храна дето я взех от Росен е страшна-2,50лв пакета, ама се представи чудесно.
Роската щи смени ринга на първия водач...нема се плашиш.Относно храната...оная Филстарската ли визираш ,дето е под кафе машината.Има една под пръчките ...7 и нещо 2 кг,зелен пакет Сенсас и син пакет Van Den Eynde....пробвай нея...да видиш кво става рубриката гол след гол...нема спиранье... :wink:
ИзображениеИзображение
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Vesko1 написа:
Антон Тонев написа: Аз даже дадох жертва.Първия водач на едната въдица даде фира.Остана само металната основа. :D :D :D
Роската щи смени ринга на първия водач...нема се плашиш.Относно храната...оная Филстарската ли визираш ,дето е под кафе машината.Има една под пръчките ...7 и нещо 2 кг,зелен пакет Сенсас и син пакет Van Den Eynde....пробвай нея...да видиш кво става рубриката гол след гол...нема спиранье... :wink:
Точно тая храна Весе.Черна опаковка
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Тонка,лодки имаше ли по язовира.....