Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кърджалийски регион
Модератор: dantho.mihov
- Vesko1
- сериозен играч
Re: Кърджалийски регион
Добре колега...няма проблем.Хванали са пичовете сигурно.Успех ти желая и на теб...и ти да хванеш.Наслука.match написа:Ако ми обясниш какъв интерес имам да си измислям, ще се съглася със всички написани от теб неща, споделих инфо от мои приятели, момчетата нямат профили във форума аз имам профил едва от скоро, ако са трофейни рибите да ги снимат, но 1-2 кг писалки к'во да им снимаш на кой да се хвалиш. Това, че Вие не сте хванали не описва цялата ситуация по язовира, е не може всеки да хваща. Както казах пробвайте другата седмица пак, пуснете един сонар вижте къде са рибите и Успех !

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- antivik
- кандидат преподавател

match написа:Ако ми обясниш какъв интерес имам да си измислям, ще се съглася със всички написани от теб неща, споделих инфо от мои приятели, момчетата нямат профили във форума аз имам профил едва от скоро, ако са трофейни рибите да ги снимат, но 1-2 кг писалки к'во да им снимаш на кой да се хвалиш. Това, че Вие не сте хванали не описва цялата ситуация по язовира, е не може всеки да хваща. Както казах пробвайте другата седмица пак, пуснете един сонар вижте къде са рибите и Успех !

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- Vesko1
- сериозен играч
Пичове....направо съм потресен от една неприятна новина.На обяд пих кафе при Роската...и там дойде един приятел ,който току що се връща от нулата под Чам Дере.Пича каза че излизали само маломерки по 200 -300 грама бебета шаранчета и беше възмутен ,че имало 2-3 бивака,които прибирали в живарниците всичко наред...Обадихме се на ИАРА...дано ги проверят,сгащят и такъв хубав акт да им налющят,че свят да им се извие.Хубаво правят на Тракиец хасковските проверяващи...за маломерен шаран по 100лв на сантиметър глоба.
Срам!Как не ги е грях бе ,да унищожават хубавите зародиши,зер с 200 грамово шаране ще се наядат....пууу гадове мръсни проклети

Срам!Как не ги е грях бе ,да унищожават хубавите зародиши,зер с 200 грамово шаране ще се наядат....пууу гадове мръсни проклети

- antivik
- кандидат преподавател
Че това си е повече от престъпление, да затриеш едно бебе
, а какви хубавци могат да станат.... 

- Антон Тонев
- сериозен играч
Що не пишете бре.Да не вари ракия сичкото кеч от тоя район.Петре, да докладва какво е направил по Гръцко-ако се е върнал де.Виктор щеше в Неделя да ходи накъде и той.??????????????.Веско, да не скатава а да казва.
ПП Група, има две нови гьостерици за каракуди.На едната пише Катя, а на другата Мими.Написани са с лак за нокти.

ПП Група, има две нови гьостерици за каракуди.На едната пише Катя, а на другата Мими.Написани са с лак за нокти.

Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Vesko1
- сериозен играч
Кво да казваме бе Тони....аз ме нямаше уикенда ..бех по Пазарджишко в неделя обед се върнах и веднага на риба...е те тука съм писал,ма кой да чете...Антон Тонев написа:Що не пишете бре.Да не вари ракия сичкото кеч от тоя район.Петре, да докладва какво е направил по Гръцко-ако се е върнал де.Виктор щеше в Неделя да ходи накъде и той.??????????????.Веско, да не скатава а да казва.
ПП Група, има две нови гьостерици за каракуди.На едната пише Катя, а на другата Мими.Написани са с лак за нокти.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=135&t=78551" onclick="window.open(this.href);return false;

- antivik
- кандидат преподавател
Не заблуждавай! В неделя щях да ходим ако се беше обадил ама надали
. Излязох в събота с каяка, помотах се малко по водата, по преслушвах със сонара и на края се диктисах в трасовския залив. Резултати:
- Язовира пълен, много вода, много нещо
- до към ракиджийницата празен от към риба/инцидентно да изпищи машината някъде/.
- В залива за 2-2,5часа мятане с всичките му натаманявания, късания, връзвания около кило таранки /месена убост и дребни и йедри/.
- Цял ден на слънцето само по жилетка ми докара такова дзверско изгаряне
,
че чак днеска успях да се даврандисам и да седна пред махината.
Ти казувай за тая събота ще правим ли нещо заедно или пак да му умувам сам....
.

- Язовира пълен, много вода, много нещо

- В залива за 2-2,5часа мятане с всичките му натаманявания, късания, връзвания около кило таранки /месена убост и дребни и йедри/.
- Цял ден на слънцето само по жилетка ми докара такова дзверско изгаряне

Ти казувай за тая събота ще правим ли нещо заедно или пак да му умувам сам....

- Антон Тонев
- сериозен играч
За Неделя, ама след обед.Преди обед ще правим помен.В Събота трябва да гледам племенникаantivik написа:Не заблуждавай! В неделя щях да ходим ако се беше обадил ама надали. Излязох в събота с каяка, помотах се малко по водата, по преслушвах със сонара и на края се диктисах в трасовския залив. Резултати:
- Язовира пълен, много вода, много нещо- до към ракиджийницата празен от към риба/инцидентно да изпищи машината някъде/.
- Цял ден на слънцето само по жилетка ми докара такова дзверско изгаряне![]()
,
Ти казувай за тая събота ще правим ли нещо заедно или пак да му умувам сам....![]()
.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Антон Тонев
- сериозен играч
Днес, с Ба`т ви Виктор, ги откъсахме караконджулите на Широко Поле.По едно време минахме само на по една въдица.Тамън седнеш да пийнеш биричка, и айде пак кълве.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Vesko1
- сериозен играч
Аз пък ги скъсах на Сотлийка...17 броя за 3 часа с 2-та фидера.Направо станах разноглед..Антон Тонев написа:Днес, с Ба`т ви Виктор, ги откъсахме караконджулите на Широко Поле.По едно време минахме само на по една въдица.Тамън седнеш да пийнеш биричка, и айде пак кълве.

- Антон Тонев
- сериозен играч
Аз даже дадох жертва.Първия водач на едната въдица даде фира.Остана само металната основа.Vesko1 написа:Аз пък ги скъсах на Сотлийка...17 броя за 3 часа с 2-та фидера.Направо станах разноглед..Антон Тонев написа:Днес, с Ба`т ви Виктор, ги откъсахме караконджулите на Широко Поле.По едно време минахме само на по една въдица.Тамън седнеш да пийнеш биричка, и айде пак кълве.

ПП Тая храна дето я взех от Росен е страшна-2,50лв пакета, ама се представи чудесно.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Vesko1
- сериозен играч
Роската щи смени ринга на първия водач...нема се плашиш.Относно храната...оная Филстарската ли визираш ,дето е под кафе машината.Има една под пръчките ...7 и нещо 2 кг,зелен пакет Сенсас и син пакет Van Den Eynde....пробвай нея...да видиш кво става рубриката гол след гол...нема спиранье...Антон Тонев написа: Аз даже дадох жертва.Първия водач на едната въдица даде фира.Остана само металната основа.![]()
![]()
ПП Тая храна дето я взех от Росен е страшна-2,50лв пакета, ама се представи чудесно.

- Антон Тонев
- сериозен играч
Точно тая храна Весе.Черна опаковкаVesko1 написа:Роската щи смени ринга на първия водач...нема се плашиш.Относно храната...оная Филстарската ли визираш ,дето е под кафе машината.Има една под пръчките ...7 и нещо 2 кг,зелен пакет Сенсас и син пакет Van Den Eynde....пробвай нея...да видиш кво става рубриката гол след гол...нема спиранье...Антон Тонев написа: Аз даже дадох жертва.Първия водач на едната въдица даде фира.Остана само металната основа.![]()
![]()
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Don4o_62
- учете се от него
Тонка,лодки имаше ли по язовира.....
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти