Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Какво е станало..?
Модератор: dantho.mihov
-
- сериозен играч
Какво е станало..?
Какво е станало бе колеги
От мерак да открием сезона нещо се згубихме май.
Сигурно повечето от нас още са на откриването
( за някой това може би е продължителен процес) а други не могат да натъпчат рибата в багажника (или мустаците на сома са се оплели в колелата и..) и не могат да дофтасат по домовете си....
Сигурно някой си е навлякъл гнева на съпругата си ..
Ама какво да се прави..
Най добре я запалете да идва с вас.(Тогава ще иска и на нея въдица да купувате, е това ако не е перфектното семейство
Айде наслука

От мерак да открием сезона нещо се згубихме май.
Сигурно повечето от нас още са на откриването

Сигурно някой си е навлякъл гнева на съпругата си ..

Най добре я запалете да идва с вас.(Тогава ще иска и на нея въдица да купувате, е това ако не е перфектното семейство

Айде наслука
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
хе-хе-хе

-
- сериозен играч
Виж.
Това си е много важно .
Първо да те приемат каквото искаш , ти пожелавам
а след това ги скъсай рибоците
Наслука и е двете начинания

Това си е много важно .
Първо да те приемат каквото искаш , ти пожелавам
а след това ги скъсай рибоците

Наслука и е двете начинания

татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
ribohit
дай боже да вляза,но май шансовете ми са много малки(МНОГО КУРУПЦИЯ ТАМ КЪДЕТО ИСКАМ ДА ВЛЯЗА-УНСС) 

Не унивай момко!!! Влизането в университет (който и да е той) не е чак толкова химерна цел, особено ако си добре подготвен. Когато човек е кандидат-студент всичко му изглежда много трудно, струва му се че все нещо не е научил и точно то ще му се падне, пресмята с колко души се бори за едно място и т.н и т.н. Когато аз бях в тази позиция ми минаваха точно такива мисли, но в последствие се оказа, че нещата не стоят така. Особено ако си решил да пробваш в УНСС (или другаде) с математика ще ти кажа едно: по разните справочници, сборници и учебници можеш да срещаш всякакви изумени и завъртяни задачи, но на изпит в 95% от случаите задачите са такива, че да обхванат колкото се може повече материал, в следствие на което вътре попадат стандартни положения, които си срещал стотици пъти (ако си учил съвестно) и няма как да не разрешиш.дай боже да вляза,но май шансовете ми са много малки(МНОГО КУРУПЦИЯ ТАМ КЪДЕТО ИСКАМ ДА ВЛЯЗА-УНСС)
Ще ти дам един съвет, който получих навремето от учителката си по алгебра и който наистина ми помогна на изпитите: когато прочетат задачите (респ. темата, по която ще пишеш), не се стряскай, колкото и гадно да ти звучи. Изслушай и в първия 1/2 час просто не прави нищо - поеми въздух, концентрирай се, огледай се, удари си шамар

И още нещо: знай че на тези изпити не ходят само гении, които стават и лягат с книги в ръце - има и доста хора, които са само за спорта. Не знам ти от кои си

Последно: НЕ си вземай за подхапване по време на изпита круши!!!!! На мен такъв номер ми свиха, точно на изпита в УНСС, че бях принуден да реша задачите за отрицателно време

Горе главата и успех!!!!
математика :)
Как можах да попадна на точния човек
.Точно с това съм решил да кандидатствам
!Ако имам и аз твоя"Късмет"може и да вляза
Мерси за съвета ще гледам да се поуча 

-
- сериозен играч
Това с крушите беше добро.
Ама чуйте по добро.
Точно за изпита се разболях.И баща ми направи някаъв чай , който се оказа от тези дресливите.
Добре че стомаха ми не реагира както трябва.
Но самото очкване не беше приятно
Ама чуйте по добро.
Точно за изпита се разболях.И баща ми направи някаъв чай , който се оказа от тези дресливите.

Но самото очкване не беше приятно