Какво е станало..?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
rimohit
сериозен играч
сериозен играч

Какво е станало..?

Мнение от rimohit »

Какво е станало бе колеги :D
От мерак да открием сезона нещо се згубихме май.
Сигурно повечето от нас още са на откриването :wink: ( за някой това може би е продължителен процес) а други не могат да натъпчат рибата в багажника (или мустаците на сома са се оплели в колелата и..) и не могат да дофтасат по домовете си....
:D :D :D :D :D
Сигурно някой си е навлякъл гнева на съпругата си .. 8) Ама какво да се прави..
Най добре я запалете да идва с вас.(Тогава ще иска и на нея въдица да купувате, е това ако не е перфектното семейство :wink: :P

Айде наслука
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
Аватар
dann0n
новобранец
новобранец

хе-хе-хе

Мнение от dann0n »

:D :D дам колега дам това е перфектното семейство :)А що се отнася за откриването,за съжеление още не съм открил :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Кандидат-студент съм и треа да се готвя!!!След което цяло лято ще се спука :)
rimohit
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от rimohit »

Виж.
Това си е много важно .
Първо да те приемат каквото искаш , ти пожелавам
а след това ги скъсай рибоците :)
Наслука и е двете начинания :) :) :)
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
Аватар
dann0n
новобранец
новобранец

ribohit

Мнение от dann0n »

дай боже да вляза,но май шансовете ми са много малки(МНОГО КУРУПЦИЯ ТАМ КЪДЕТО ИСКАМ ДА ВЛЯЗА-УНСС) :cry:
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

дай боже да вляза,но май шансовете ми са много малки(МНОГО КУРУПЦИЯ ТАМ КЪДЕТО ИСКАМ ДА ВЛЯЗА-УНСС)
Не унивай момко!!! Влизането в университет (който и да е той) не е чак толкова химерна цел, особено ако си добре подготвен. Когато човек е кандидат-студент всичко му изглежда много трудно, струва му се че все нещо не е научил и точно то ще му се падне, пресмята с колко души се бори за едно място и т.н и т.н. Когато аз бях в тази позиция ми минаваха точно такива мисли, но в последствие се оказа, че нещата не стоят така. Особено ако си решил да пробваш в УНСС (или другаде) с математика ще ти кажа едно: по разните справочници, сборници и учебници можеш да срещаш всякакви изумени и завъртяни задачи, но на изпит в 95% от случаите задачите са такива, че да обхванат колкото се може повече материал, в следствие на което вътре попадат стандартни положения, които си срещал стотици пъти (ако си учил съвестно) и няма как да не разрешиш.
Ще ти дам един съвет, който получих навремето от учителката си по алгебра и който наистина ми помогна на изпитите: когато прочетат задачите (респ. темата, по която ще пишеш), не се стряскай, колкото и гадно да ти звучи. Изслушай и в първия 1/2 час просто не прави нищо - поеми въздух, концентрирай се, огледай се, удари си шамар :lol: :lol: :lol: ... и чак след това започни да пишеш. :!:
И още нещо: знай че на тези изпити не ходят само гении, които стават и лягат с книги в ръце - има и доста хора, които са само за спорта. Не знам ти от кои си :wink: , но ако си сериозно решен да го направиш ще влезнеш.
Последно: НЕ си вземай за подхапване по време на изпита круши!!!!! На мен такъв номер ми свиха, точно на изпита в УНСС, че бях принуден да реша задачите за отрицателно време :oops: :oops: Верно, че изкарах 5,90 8) , но недей да го пробваш :wink: :lol:
Горе главата и успех!!!!
Аватар
dann0n
новобранец
новобранец

математика :)

Мнение от dann0n »

Как можах да попадна на точния човек :D .Точно с това съм решил да кандидатствам :)!Ако имам и аз твоя"Късмет"може и да вляза :)Мерси за съвета ще гледам да се поуча :)
rimohit
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от rimohit »

Това с крушите беше добро.
Ама чуйте по добро.
Точно за изпита се разболях.И баща ми направи някаъв чай , който се оказа от тези дресливите.:) Добре че стомаха ми не реагира както трябва.
Но самото очкване не беше приятно :)
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”