Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Гърция
Модератор: bobopeli
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Няма значение месторождението с културата.
Всичко тръгна от язовира в Потами, за който се понаписаха неща кое е вярно кое не
Бил съм там, няколко пъти и по други места.
Било замърсено от рибарите които ходели, никък не съм съгласен.
Може би съм бил от първите 30-40 българи ловили на този язовир и тогава мизерията пак си беше потресаваща. Просто река Места домъква през границата наши боклуци изхвърлени в България.
За едно съм съгласен обаче, че не се спазва закона за не палене на огън и къмпингуване. Всичките пъти съм избирал закътани места за бивак. А последно което чух е за палатков лагер от около 80 човека + музиките+ шатрите и т.н.
И друго, което ми направи впечатление е , че се чу от няколко места за мрежене и т.н. При положение че само с една въдица можеш да хванеш над 100 кг риба за 3-4 дни. Защо е нужно да се пускат мрежи, какво ще я правят тази риба, дори и 20 прасета немогат да я изедат.
Друга заблуда е , че навсякъде ври от риба в Гърция, ами не е така според мен, но може и да не съм прав.
Специално за язовира до Потами, ние си го направихме мазалото дори и да ни резрешат да ловим там риболова няма да е това което беше.
При последния ми излет 2 човека хванахме 36-38 шаранчета от 1кг до 2 кг на плувка на 7-8 метра , + десетина безапелационни късания от мноого по големи риби. Последно чух , че се разпъвало по 300 и отгоре метра до отсрения бряг защото шарана бил вече наплашен.
Смях, смях и пак смях
не ми се пише повече
Всичко тръгна от язовира в Потами, за който се понаписаха неща кое е вярно кое не

Бил съм там, няколко пъти и по други места.
Било замърсено от рибарите които ходели, никък не съм съгласен.
Може би съм бил от първите 30-40 българи ловили на този язовир и тогава мизерията пак си беше потресаваща. Просто река Места домъква през границата наши боклуци изхвърлени в България.
За едно съм съгласен обаче, че не се спазва закона за не палене на огън и къмпингуване. Всичките пъти съм избирал закътани места за бивак. А последно което чух е за палатков лагер от около 80 човека + музиките+ шатрите и т.н.
И друго, което ми направи впечатление е , че се чу от няколко места за мрежене и т.н. При положение че само с една въдица можеш да хванеш над 100 кг риба за 3-4 дни. Защо е нужно да се пускат мрежи, какво ще я правят тази риба, дори и 20 прасета немогат да я изедат.
Друга заблуда е , че навсякъде ври от риба в Гърция, ами не е така според мен, но може и да не съм прав.
Специално за язовира до Потами, ние си го направихме мазалото дори и да ни резрешат да ловим там риболова няма да е това което беше.
При последния ми излет 2 човека хванахме 36-38 шаранчета от 1кг до 2 кг на плувка на 7-8 метра , + десетина безапелационни късания от мноого по големи риби. Последно чух , че се разпъвало по 300 и отгоре метра до отсрения бряг защото шарана бил вече наплашен.
Смях, смях и пак смях
не ми се пише повече

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Съседът ми на етажа се бара софиянец.Цял живот е живял в София,ама май ша мре на село!Нямате ли си място там,или тук е по евтино?Pedro написа:Аз се сещам, че после селяните напълнили София - или не съм досетлив ??
И още един въпрос: Как да го наричаме ние селяните?Селски?Не става!Той е гражданин!Значи остава ОЗ Гражданин,така ли?
Pedro,приятелю,драсни поне едно :Извинявайте!

-
- ще става разбирач
май някой хора не ме разбраха..първо тази риба не съм ходил да я ловя аз та да ме обвинявате едва ли не,че съм им изловил рибата....и реплики от рода на "е вие нямате ли във вас какво да ядете" и т.н. меко казано ме убиждат,но ваш си проблем.Иначе е затрупано с боклуци даже гърците са започнали да се оплакват вече..
То риба има ама водата е повече.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ивак, вдигай чуковете и да те няма
днес едва стигнах до офиса , всичко си задръстил 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
много мислих и реших-ай да не се намесвам,че лошо става и за селяни,и за софийски,и за грьцки,и за секви селски и градски принадлежащи,а па и за мене
по ше ми е интересно да видя разврьзката
щото ми се струва,че абсолютно всичките сте ПРАВИ и то главно за себе си
а все се правим на УЖ сплотена,хм,как да се изразя-ГИЛДИЯ 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".