Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

РИБОЛОВ ОКОЛО ВАРНЕНСКО
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: РИБОЛОВ ОКОЛО ВАРНЕНСКО
Бозвелийско - има доста риба. Ако не броим каракудите и червеноперките, хванах 15 шарана 1-2кг. 3 скъсвания. Като цяло страхотен риболов. На тва нямане около Варна, тук направо се изкефих.
пп. Отново апелирам за повече информация къде какво кълве, да не си даваме парите на празно. Благодаря!
пп. Отново апелирам за повече информация къде какво кълве, да не си даваме парите на празно. Благодаря!
- Прикачени файлове
-
- CAM00024.jpg (171.47 KiB) Преглеждано 1785 пъти
Някой да е ходил на Одринци? Не съм ходил там от години,а един приятел ме кара да ходим там.
- djambaza
- научил се да хвърля
Четвъртък бях на Бозвелийско. Получи се страхотен риболов! Язовира държи много риба и както каза колегата по-горе, на това нямане около Варненско, това си е страхотен язовир! Рибата вървеше цял ден и излизаше на дъно. Шарковците варираха в размера от килограмови до 3-4 (това са които видях да се вадят. Има и амур и то със добри размери, имахме 2 удара, но поради калпазанлък не можахме да ги кепнем няколко пъти и за съжаление ги изтървахме след скъсвания.
Искам специално да благодаря на собственика на язовира, който ни направи голям жест, когато отидохме там и помогна адски много със съвети. Такова отношение не съм виждал другаде. ПРЕПОРЪЧВАМ ГОРЕЩО на всички поне веднъж да го пробвате! Условията са 15 лева, 3 пръчки, риболовът е разрешен от 6 сутринта до мисля 18-19 вечерта. Може да си приберете до 3 кг риба. Задъжително е да имате кеп.
Успех и наслука!
Искам специално да благодаря на собственика на язовира, който ни направи голям жест, когато отидохме там и помогна адски много със съвети. Такова отношение не съм виждал другаде. ПРЕПОРЪЧВАМ ГОРЕЩО на всички поне веднъж да го пробвате! Условията са 15 лева, 3 пръчки, риболовът е разрешен от 6 сутринта до мисля 18-19 вечерта. Може да си приберете до 3 кг риба. Задъжително е да имате кеп.
Успех и наслука!
От едната страна на въдицата, винаги има по един балък.
djambaza написа:Четвъртък бях на Бозвелийско. Получи се страхотен риболов! Язовира държи много риба и както каза колегата по-горе, на това нямане около Варненско, това си е страхотен язовир! Рибата вървеше цял ден и излизаше на дъно. Шарковците варираха в размера от килограмови до 3-4 (това са които видях да се вадят. Има и амур и то със добри размери, имахме 2 удара, но поради калпазанлък не можахме да ги кепнем няколко пъти и за съжаление ги изтървахме след скъсвания.
Успех и наслука!
mestni mi kazaha 4e mnogo mregi puskali,vadeli ribata neznam,tukmo se naduhah i taq informaciq me kara da se dvoumq
Вчера много даваше ! Днеска нещо не кълве.
яз.Засмяново тревата е паднала направихме с колегата около 20кг.таранка,от която 5 добра(200-300гр) другата м/у 5-7сантиметра големина
- djambaza
- научил се да хвърля
Батка, язовира се поддържа и пази много сериозно. Това за мрежите не съм го чувал, а и да има нещо такова никой не го бърка, защото риба има и най-важното, не видях някой да е капо.galyovka написа:djambaza написа:Четвъртък бях на Бозвелийско. Получи се страхотен риболов! Язовира държи много риба и както каза колегата по-горе, на това нямане около Варненско, това си е страхотен язовир! Рибата вървеше цял ден и излизаше на дъно. Шарковците варираха в размера от килограмови до 3-4 (това са които видях да се вадят. Има и амур и то със добри размери, имахме 2 удара, но поради калпазанлък не можахме да ги кепнем няколко пъти и за съжаление ги изтървахме след скъсвания.
Успех и наслука!
mestni mi kazaha 4e mnogo mregi puskali,vadeli ribata neznam,tukmo se naduhah i taq informaciq me kara da se dvoumq
човек така ми казаха нищо лично.живот и здраве другия път съм там.сигурно събота и неделя е лудница а?djambaza написа:Батка, язовира се поддържа и пази много сериозно. Това за мрежите не съм го чувал, а и да има нещо такова никой не го бърка, защото риба има и най-важното, не видях някой да е капо.galyovka написа:djambaza написа:Четвъртък бях на Бозвелийско. Получи се страхотен риболов! Язовира държи много риба и както каза колегата по-горе, на това нямане около Варненско, това си е страхотен язовир! Рибата вървеше цял ден и излизаше на дъно. Шарковците варираха в размера от килограмови до 3-4 (това са които видях да се вадят. Има и амур и то със добри размери, имахме 2 удара, но поради калпазанлък не можахме да ги кепнем няколко пъти и за съжаление ги изтървахме след скъсвания.
Успех и наслука!
- tedchakala
- новобранец
Лудницата е голяма, да. В 5.30 сутринта шеста кола на опашката 

смятай еми значи от 5 сме тамtedchakala написа:Лудницата е голяма, да. В 5.30 сутринта шеста кола на опашката

На какво кълве в Бозвелийско, на царевица, пружина, на косъм?
- djambaza
- научил се да хвърля
Като цяло на всичко, но задължително се иска някаква хранилка да имаbrainwave написа:На какво кълве в Бозвелийско, на царевица, пружина, на косъм?

колеги дайте идея къде да отида утре за риба 

- djambaza
- научил се да хвърля
Ей, голямо мълчане, големи тайни, къде има или няма риба. 

В събота бяхме на язовир Ботево, за пръв и последен път в близките 1-2 години. Пълно е с риба, ама дребна. На дъно въпреки най - различните схеми които пробвахме на протеиново топче не даде нищо, единствено на царевичка няколко дребни каракуди. Да не говорим колко закачки има и колко такъма си заминаха. Един колега около нас имаше късмет да закачи нещо голямо на телескоп, но поради невнимание въдицата заплува из язовира... голям смях беше

- Stanimir17
- сериозен играч
https://www.facebook.com/groups/714547271908970/" onclick="window.open(this.href);return false;
In vino veritas!