Невероятнооооооо......

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

ceco65
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceco65 »

ribarq написа:и аз съм сигурен 100 % ,че рибата няма да отиде там кадето трябва ,виждал съм с очите си как се зарибява частен водоем със държавен зарибителен матерял предназначен за свободни водоеми :!: :!: :!: :twisted: :twisted: :twisted:

пак ще измият очите на хората с разни статий
:!: :!: :!:

Нека всяко зарибяване (на всеки водоем който зарибяват )да става пред камерите на някоя водеща медия (телевизия) и тогава може да им повярвам!

п.с. Догодина ще си изкараме по една жълта книжка и нема ми требва ни ловен ни риболовен билет :lol: :lol: :lol:
лошото е,че на медийте не им се занимава,а и не могат да присъстват на всички зарибявания.иначе си прав трябва по някакъв начин да се отрази зарибяването :D не е лошо да се допита до ИАРА имат ли някакъв график за зарибяване и ако има такъв представители на форума да присъстват за да се убедят със очите си,че всичко тово е истина.във форума има колеги от цялата страна така,че не е проблем да се наблюдава какво се случва по водоемите във тяхния край
milo69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от milo69 »

колега не си мисли че като контрола е от европейския съюз и е много затегнат, няма да ти казвам само в пловдив колко пари по сапард се откраднаха нищо че и тях от европа щяха да ги контролират много стриктно
iid
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от iid »

milo69 написа:колега не си мисли че като контрола е от европейския съюз и е много затегнат, няма да ти казвам само в пловдив колко пари по сапард се откраднаха нищо че и тях от европа щяха да ги контролират много стриктно
Не казвам,че няма да откраднат,а се надявам тоя път да бъде по-малко :D
Аватар
Bai Xristo
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Bai Xristo »

Кучетата си лаят, керванът си върви :evil: :evil: :evil:
Аз предлагам, да се направи петиция и да я изпратим до народното събрание, макар че то в този си вид не е много народно :wink: и да предложим да се смени из основи тази агенция :twisted: Няма значение къде се работи и къде не :!:
Това, което са писали е МИЖАЙ ДА ТЕ ЛАЖЕМ :smt058
БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”