Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

нова предобивка
Модератор: dantho.mihov
-
- учете се от него
Едно време на потурите имало отдолу дупка за проветрение и за НУЖДИ. Тъй кат гледам ВОЖОРИЗОНА трябва да има такава, че при нужда не ми се мисли.Обаче в този случай трябва малкия пакостник да е вързан с червен конец, че в това студено време като го пипне човек със студени ръце се прбира кат главата на костенурка. После за да се покаже трябва с пръста ОТЗАДЗЕ, но така май ВОЖОРИЗОНА трябва да е с ДВЕ дупки - май
.

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- чуруликпенчо
- сериозен играч
- чуруликпенчо
- сериозен играч
- чуруликпенчо
- сериозен играч
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
бе тук да не става неква алюзия с максимата,че да чукаш жена с презерватив...все едно да ГАЛИШ КОТКА С РЬКАВИЦА?
то бива безопасен секс,ама чак с ДАМски рькавици
има едни мноо добри-медицински..много са ЧУВСТВИТЕЛНИ-не като ония домакинските,дето с тях можеш прашка да си направиш,а и за котки стават
а и не знам за егенето и вожите,ама аз имам рядка болест-липса на кожа-като си затворя очите и ми се отваря гьза и обратното,та по понятни причини страдам от БЕЗСЬНИЕ
иначе и аз си имам неопренче 4мм само,че на шекспир-да има,да няма,два пьти сьм го облякьл-единя пьт го изгорих на огьня,а втория умрех от студ на роман при -15 градуса и оттогава си маам с гумените ботушки от 8 лева,че поне могат да се сьбуят и да се стоплиш в колата-оньо ми ти гащиризон докато го изуем...бати сложното
да не говорим за кенефните истории колко са сложни
та така...
п.с. питали радио Ереван,как и на колко части може да се раздели прьднята...от две-до пет,отговорило радиото..начин?-като прьднеш в РЬКАВИЦА

п.с. питали радио Ереван,как и на колко части може да се раздели прьднята...от две-до пет,отговорило радиото..начин?-като прьднеш в РЬКАВИЦА

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Пък сега има памперси!strijok написа:Едно време на потурите имало отдолу дупка за проветрение и за НУЖДИ. Тъй кат гледам ВОЖОРИЗОНА трябва да има такава, че при нужда не ми се мисли.

- чуруликпенчо
- сериозен играч
Дупката изотзад не е за предпочитане.Наведе се бат Ви Неделчо към живарника и ... току виж съм изскокнал от някоя трънка! Laughing Laughing Laughing /Не аз де,ама знае ли човек!Убавец си е!/

Те,заради това съм се оборудвал със спинингарски ботуши "тип МНО" с ламарина на задника. Нали едно време заплахата идваше все от юг.....

Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
- Николай Неделков
- учете се от него
dimitar_ написа:Като каза "потури" ме подсети още нещо :
Преди време в тези потури е имало МЪДУРИ , а сега с тези слипове , гледаме КЛИПОВЕ ... !!!
има и друго... Едно време мъжете са носили потури и са имали МЪДУРИ, а сега носят дънки и имат ташаци като трънки...
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- Николай Неделков
- учете се от него
А знете ли децката песничка за новата придобивка
Мама ми купи днес
нова пиша със каишка
гледам я с интерес
ще я пробвам още нощес

Мама ми купи днес
нова пиша със каишка
гледам я с интерес
ще я пробвам още нощес