нова предобивка

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

Nedeltcho Delev написа:Информация само при такива уславия
:?: :?: :?: :?:

Внезапната кончина на двете прасенца ли имаш в предвид? Чудя се къде ли е третото, едва ли се е спасило в каменна къщичка?
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Едно време на потурите имало отдолу дупка за проветрение и за НУЖДИ. Тъй кат гледам ВОЖОРИЗОНА трябва да има такава, че при нужда не ми се мисли.Обаче в този случай трябва малкия пакостник да е вързан с червен конец, че в това студено време като го пипне човек със студени ръце се прбира кат главата на костенурка. После за да се покаже трябва с пръста ОТЗАДЗЕ, но така май ВОЖОРИЗОНА трябва да е с ДВЕ дупки - май :lol: :lol: :lol: .
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Като каза "потури" ме подсети още нещо :
Преди време в тези потури е имало МЪДУРИ , а сега с тези слипове , гледаме КЛИПОВЕ ... !!!
Аватар
Pedro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pedro »

А аз знам че завършва така:
....................а сега в тези дънки има трънки.
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

:roll: :roll: А бе вижте сега,този вожаризон жената не го взе токутака,то няма къде да се прибере нито на костенурката главата нито кълбото с червените конци,чак сега се рахатясах с новата придобивка :D :D :D
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

този вожаризон жената не го взе токутака,
Това да не е намек /от нейна страна/ за позабравени семейни задължения /от твоя страна/? :wink: :wink: :wink:
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Nedeltcho Delev

чуруликпенчо написа:
този вожаризон жената не го взе токутака,
Това да не е намек /от нейна страна/ за позабравени семейни задължения /от твоя страна/? :wink: :wink: :wink:
:smt102 :smt102 :smt102 Еба ли мааму :roll: :roll: :roll:
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Аз този проблем смятам да го реша така- тази година веднъж........ догодина по-рядко...... :D :D :D :D :D
Nedeltcho Delev

Абе не важно кой кога и колко,важното е да има мноооого вожа,да има и за ръкавички и за чорапки и за вожаризони :lol: :lol: :lol:
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Важното е да се правим на "безопасни игли" , пък като падне нещо на дамар,няма да се излагаме я.... :wink: :wink: :wink:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

бе тук да не става неква алюзия с максимата,че да чукаш жена с презерватив...все едно да ГАЛИШ КОТКА С РЬКАВИЦА? :lol: :lol: :lol: то бива безопасен секс,ама чак с ДАМски рькавици :shock: има едни мноо добри-медицински..много са ЧУВСТВИТЕЛНИ-не като ония домакинските,дето с тях можеш прашка да си направиш,а и за котки стават :lol: :lol: а и не знам за егенето и вожите,ама аз имам рядка болест-липса на кожа-като си затворя очите и ми се отваря гьза и обратното,та по понятни причини страдам от БЕЗСЬНИЕ :lol: :lol: иначе и аз си имам неопренче 4мм само,че на шекспир-да има,да няма,два пьти сьм го облякьл-единя пьт го изгорих на огьня,а втория умрех от студ на роман при -15 градуса и оттогава си маам с гумените ботушки от 8 лева,че поне могат да се сьбуят и да се стоплиш в колата-оньо ми ти гащиризон докато го изуем...бати сложното :shock: да не говорим за кенефните истории колко са сложни :lol: :lol: :lol: та така...

п.с. питали радио Ереван,как и на колко части може да се раздели прьднята...от две-до пет,отговорило радиото..начин?-като прьднеш в РЬКАВИЦА :lol: :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

strijok написа:Едно време на потурите имало отдолу дупка за проветрение и за НУЖДИ. Тъй кат гледам ВОЖОРИЗОНА трябва да има такава, че при нужда не ми се мисли.
Пък сега има памперси! :lol: Дупката изотзад не е за предпочитане.Наведе се бат Ви Неделчо към живарника и ... току виж съм изскокнал от някоя трънка! :lol: :lol: :lol: /Не аз де,ама знае ли човек!Убавец си е!/
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Дупката изотзад не е за предпочитане.Наведе се бат Ви Неделчо към живарника и ... току виж съм изскокнал от някоя трънка! Laughing Laughing Laughing /Не аз де,ама знае ли човек!Убавец си е!/
:D :D :D :D За тебе не знам,ама все ще се изнамери от ней'де си някой "анадолски екстрасенс". :D :D :D :D

Те,заради това съм се оборудвал със спинингарски ботуши "тип МНО" с ламарина на задника. Нали едно време заплахата идваше все от юг..... :D :D :D
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

dimitar_ написа:Като каза "потури" ме подсети още нещо :
Преди време в тези потури е имало МЪДУРИ , а сега с тези слипове , гледаме КЛИПОВЕ ... !!!

има и друго... Едно време мъжете са носили потури и са имали МЪДУРИ, а сега носят дънки и имат ташаци като трънки...
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

А знете ли децката песничка за новата придобивка :?:

Мама ми купи днес
нова пиша със каишка
гледам я с интерес
ще я пробвам още нощес
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;