Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
bokser
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от bokser »

pepisharana97 написа:Евала днеска на Агромах, че не замътиха реката дано и утре да е така.

34856
Браво, напредваш! :wink:
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

mita4eto написа:Днес от развиделяване до обед бяхме първо в района на Пастух, после след моста на Невестино, положението в този участък е под всякаква критика ... риболов на леко, стръв троха, бял, жито, царевица - резултат две кефалчета педарки и безброй кротушки полкото кутрето ... Пробвах кефала дали се блазни от воблерите - освен една педарка, пълна апатия ... никакво подгонване дори. Пробвахме също така за мряна на "зеленки" - пълно капо ...
Разговаряхме с няколко бивака на колеги - с изключение на дребни мренки и то не повече от 4-5, никой нищо ...
С две думи - отчайващ риболов, с който аз лично тегля чертата на Струма за идните месеци.
Бъркаш се! Това че те не ловят не означава нищо! Да ти кажа ли че от ония дни мои момчета са помляли скобарите на много шикозно местенце към Търновлаг, отделно оня ден мое другарче е забило 4 скоби -нормални 400-500 грамови ,5 е откачил и към 30 тина мренки; така че Струма е добра ;)
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Аватар
FlyFishing
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от FlyFishing »

Неможе всеки ден да се лови рибата.Е за некои може де.(не съм от тези) :drinkers: :drinkers:
Аватар
bokser
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bokser »

pepisharana97 написа:Неможе всеки ден да се лови рибата.Е за некои може де.(не съм от тези) :drinkers: :drinkers:
Нали си във ваканция?! :lol: :lol: :lol: Махай го тоя компютър и марш на реката! :lol: :lol: :lol:
Аватар
FlyFishing
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от FlyFishing »

Сутринта ходих и за първи път капо (без даже и удар) на мухарката. От 3-ти бараж та до моста и над него.Иначе имах в предвид всеки ден да се хваща риба. :D :D
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

Лафа на един приятел е : "Има, нема за майстора има." :lol: Така, че много важно е задвъдичното устройство.
Аватар
bokser
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bokser »

След 13 годишна служба, преди малко на Струма ми се счупи мухарката... :x При засичане на хубава риба каза една ПУК и ... Утре в магазина за нова, та да се почуствам и аз "млад" мухар! :lol: :lol: :lol: (мамка им на агромах!)
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

miro253 написа:Лафа на един приятел е : "Има, нема за майстора има." :lol: Така, че много важно е задвъдичното устройство.
;) Риболова бил до късмет- пълна глупост е това твърдение;)
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

вчера на железница маломерни мрени кленове .... ух ловели скобари у бързака ма не видех скобари осфен да беха колко мрени ..... на монца е пълен ужас храсти храсти та до главата нема път до реката и там рибата се 1 се беше преселила у гръцко :D
П.С търся си нови места от бело поле нагоре ..... може и съвместни излети :)
metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

DJONI RINGO написа:
miro253 написа:Лафа на един приятел е : "Има, нема за майстора има." :lol: Така, че много важно е задвъдичното устройство.
;) Риболова бил до късмет- пълна глупост е това твърдение;)

Не е много така ама карай. :D
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

Ако беше така нямаше да го има форума, но темата е за река Струма - за мен любима река. В края на месеца мисля отново да направим три нощувки на палатка. Живи и здрави като се върнем ще разкажа. Там, кадето ходим скобари реката не държи или по-точно много са редки, но и комари няма :lol: .Надявам се на едрите мрени и кленове.
Аватар
калин кацаров
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от калин кацаров »

Много е важно мястото, не навсякъде рибата дава, никой не ходи по реката е така къде му падне,на яловите места и господ да си нищо няма да хванеш
Аватар
plamii
фен клуб-скобар

Мнение от plamii »

Сега се прибирам от парка в Невестино слаба работа като цяло мренки дребни скобарчета,кленчета и 3,4 хубави морунажа на щека 11м. Ако ходите там ловете с по тънки влакна и малки плувки. Аз ловях с плувка 0.75 основно влакно 0.14 повот 0.12 после минах на повот 0.10 ластик1.0 престън . Може да се лови съшто и на фидер интересното е че на фидер кълвът повече морунажи.
НАСЛУКА
Изображение

The Best
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

DJONI RINGO написа:Бъркаш се! Това че те не ловят не означава нищо! Да ти кажа ли че от ония дни мои момчета са помляли скобарите на много шикозно местенце към Търновлаг, отделно оня ден мое другарче е забило 4 скоби -нормални 400-500 грамови ,5 е откачил и към 30 тина мренки; така че Струма е добра ;)
Не се бъркам, пич!
Ти ми казвай каквото желаеш, аз си казах мнението и то съвсем обективно, така както аз самият го видях в един немалък участък от реката!
И фактът, че твои момчета са помляли скобарите на едно определено шикозно местенце хич, ама хич не значи, че скобарите, видиш ли, се ловят масово.
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Kiril Hristov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Kiril Hristov »

Колеги има доста риба по реката,но не кълве
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”