язовир ястребино-информация

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
майсторчето страхил
сериозен играч
сериозен играч

Re: язовир ястребино-информация

Мнение от майсторчето страхил »

Малко със закъснение,и при условие че от скоро не съм писал във форума :smt017 ,но ако мога да помогна,една тема от миналата седмица :D
майсторчето страхил написа:Вчера се прибрах към обяд в Търново от я.Ястребино въпреки че не ми се тръгваше :cry:. Мислех да пусна репортажа вчера ,но не можах да свикна още с жегата в града ,та днес де :lol:
Още в сряда по обяд събрах багажа и на бърз огън се отправих да взема бат Божо от тях.Но то като бързаш все нещо се случва нежелано,спуках гума :wand:. Както и да е ,залепихме я и газ нататък.Други двама колеги бяха запазили вече мястото на с.Изворово и ни чакаха.Извадихме циганията и хайде да се провери има ли риба :lol:

Изображение

Риба имаше ,средни баби и среден размер каракуди :lol:

Изображение

След като се убедихме че риба има ,се заех с неотложна задача ,рибената чорба :whistle:

Изображение

Рибена чорба,ама с екстри ;)

Изображение

И се седна на масата ,и се започна ,та три дена :lol: :drink6:

Изображение

Изображение

Риба имаше ,но за жалост в тези жеги рибата умираше бързо и се налагаше да бъде чистена и осолена на момента :cry:,така че риба на куп снимана няма. Поради наличието на много езерни раци и затревения участък около нас,хищника не беше достъпен нито на рибка ,нито на спининг,ловихме само на леко.Иначе които са ходили там знаят как е ,но за тези които не ;
Язовира е на високо и времето вечер е прохладно ,да не кажа че ни беше студено.Иначе сянка от боровата гора през целия ден,чист въздух,сравнително слабо посещаван язовир и няма лудницата от Жребчево.
Изкарах си чудесна почивка и най вече прекрасен релакс :dance:
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗИзображение
Аватар
bobo_33333
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bobo_33333 »

:shock: Ех ,красота,
напълниха ми се очите ,че и устата,след тези красоти и вкусотии сред природата,че и цвят има :D ,
Добре сте си изкарали вие :drinkers: ,почивка и релакс

аз бях на скумрия :oops: и бира... :drinkers:
Аз там съм пораснал...
Todorin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Todorin »

Браво колеги, видяхте ли как се раздвижи темата :lol: . Чудесен риболов и почивка сте си спретнали, БРАВО. И ПАЗЕТЕ ПРИРОДАТА, МАЛКО МЕСТА ТАКИВА ОСТАНАХА 8) .
Kaligula85
новобранец
новобранец

Мнение от Kaligula85 »

Хубава почивка, браво. Това ако се не лъжа е мястото "В" от предния ми пост. Ако се сетя довечера ще лепна и аз някоя снимка, от вкъщи, че тук нямам.

Колега bobo_33333, изтървал съм ти предния пост. Линка с картата ти е същият като моя и не разбирам много за кой залив става въпрос, но костур може да потърсиш в А, ако има вода, че не съм ходил скоро там, а наблюдавам нещо много странно, в долната си част, язовира е в гората, а нагоре, видно и от снимките на колегата, нивото му е доста ниско...
Ако тролите, сулка може да потърсиш и на B, C е малко по-навътре от брега, има скали под водата, които не се виждат и знам за извадена сулка над 8кг от там, от брега, преди 2-3г, както и на D, а и като цяло по камъните на отсрещния бряг.

https://maps.google.com/maps?saddr=43.1 ... sz=16&z=16" onclick="window.open(this.href);return false;
Ванката73
новобранец
новобранец

Мнение от Ванката73 »

За сега само знам че, в момента риболова е много слаб поне на Камбуровския ръкав. А това е част от статия Тримата граждани от Шумен за които отдавна се коментира, че са част от добре развитата мрежа за бракониерски улов, позиционирана на този язовир бяха заловени от мобилна група към ИАРА – София. На специализираното звено съдействие са оказали и служители на районно управление „Полиция” – Омуртаг.
Конфискувани са 750 метра мрежа и около 40 килограма уловена риба. Бракониерският улов е дарен на Домът за деца в Омуртаг.
Нарушителите са залавяни многократно при упражняване тази си дейност. Последният случай е от лятото на 2012 г.в град Преслав. Във връзка с обезрибяването не само на този язовир.На 20 отивам и аз да помятам :д Ако някой иска повече информация относно места може да пише на лс .
Рибар вместо Златната рибка хванал прекрасна русалка, която му се примолила:
– Пусни ме, рибарю. И аз като Златната рибка ще ти изпълня три желания.
– А не, само едно желание, но три пъти – бързо отговорил рибарят.
Todorin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Todorin »

Здравейте колеги. Най-после посетих язовира. Моя приятел и съмишленик Явор отиде в петък на обяд да подбере и запази местенце а аз се замъкнах с домучадието вечерта към 18.30. Все пак с жена и деца :lol: знаете как е. Сега по същество язовира е прекрасен пътя е ужасен, сянките са чудесни. Риба си хванахме доволно, раците не бяха много активни, но все пах си похапнахме и от тях :lol: . Рибите основно таранки до около половинката и дребни баби. Сулка не хванахме но за сметка на това хванахме един огромен костур. Както казах мястото е прекрасно. Забравих да кажа че бяхме под Изворово. И накрая искам да помоля- КОЛЕГИ МНОГО ВИ МОЛЯ КАТО СИ ТРЪГВАТЕ ПОЧИСТВАЙТЕ СИ МЕСТАТА И СИ ИЗХВЪРЛЯЙТЕ БОКЛУЦИТЕ НЕ ГИ ОСТАВЯЙТЕ НА ЯЗОВИРА. :roll: По селата има достатъчно контейнери. Снимки ще пусне моя верен приятел като се върне от Йовковци. Айде със здраве. :lol:
Ванката73
новобранец
новобранец

Мнение от Ванката73 »

Колеги моля,помогнете дайте някаква информация за язовира.Къде какво кълве не мога да реша къде да прекарам отпуската на П.Хитово или на Изворово.Пътя към язовира от с.Изворово как е ?
Рибар вместо Златната рибка хванал прекрасна русалка, която му се примолила:
– Пусни ме, рибарю. И аз като Златната рибка ще ти изпълня три желания.
– А не, само едно желание, но три пъти – бързо отговорил рибарят.
Kaligula85
новобранец
новобранец

Мнение от Kaligula85 »

Ванката73 написа:Колеги моля,помогнете дайте някаква информация за язовира.Къде какво кълве не мога да реша къде да прекарам отпуската на П.Хитово или на Изворово.Пътя към язовира от с.Изворово как е ?
Пътят е чакъл, за актуално инфо какво кълве, не мога да дам в момента.
Аватар
pano64
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pano64 »

Дайте инфо от този красив язовир че,го забравихме във форума бре пичове,почти 1 година ще стане както е писано за последно.
Изображение
Krasi-ribata
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Krasi-ribata »

Варви ли Тролинга
rumskia
новобранец
новобранец

Мнение от rumskia »

здр колеги на 28.06 бяхме от към панайот хитово на дънните въдици нямаше удар.На перце се ловиха дребни таранки и перки доста е пълен яз ако някои има по прясно инфо да пише моля :)
vgb_
новобранец
новобранец

Мнение от vgb_ »

rumskia написа:здр колеги на 28.06 бяхме от към панайот хитово на дънните въдици нямаше удар.На перце се ловиха дребни таранки и перки доста е пълен яз ако някои има по прясно инфо да пише моля :)
Вчера-19.07. бях около хижата срещу Изворово.Абсолютно същото инфо и мнооого дъжд
Прикачени файлове
DSC_0223.JPG
DSC_0223.JPG (1.02 MiB) Преглеждано 5214 пъти
DSC_0216.JPG
DSC_0216.JPG (910.36 KiB) Преглеждано 5214 пъти
DSC_0221.JPG
DSC_0221.JPG (700.03 KiB) Преглеждано 5214 пъти
Krasi-ribata
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Krasi-ribata »

Няма спиране на този Дъжд
Аватар
pano64
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pano64 »

Миналата година и нас ни валя непрестанно на Панайот Хитово и вятъра ни строши палатката и шатрата ,но и това го има в риболова,а тази година 2 пъти ходиме на палатка и двата пъти ни скапа от дъжд,ама здраве да е.
Изображение
YAROSHKH
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от YAROSHKH »

Срещнах пост, където пишеше, че има някаква хижа около язовира. можете ли да посочите координати на хижата , как да я намеря, и връзка с хижаря ? Евентуално мнение за самата хижа в какво състояние е , възможности за нощувки...
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”