Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

110 кила сом на Маноле !
Модератор: sapuna
от бента нагоре та до втичлаото на стряма отсрещната страна май е недостъпна. по цялата дължина има през 5-10 метра мрежи, чипарета, колове с корда и кво ли не. минават двама трапери с един каяк и си обират спокоино улова, пускат си ги наново и така.. всекидневно! и явно тва им е малко и като ги проверят си плйоскат и един парашут да убие времето. последният път го гледах към обед беше и на едното чипаре изкара нещо доста едро, предполагам сом. има и един остров точно след стряма е там едната страна е преградена изцяло с мрежа. незнам в тва време там ли са ама малко да се стопли иара ако иде няма начин да не ги види, те всички ги знаят. лично с епробвах да им звънна последния път ама курец..
- RiverFisher
- новобранец
След този потоп нищо не е ясно вече колега. Дано е за добро.gembala написа:Лошото е че зимувалните места на рибата по Марица са ясни и на най-ограничените бракониери а само от ИАРА не могат да разберат къде основно трябва да вардят
"Не сме народ, не сме народ, а мърша..." П.Славейков 1875г.
>format BG: /Q
>format BG: /Q
- krokibg
- учете се от него
Ха здравейте,на стари и нови съфорумци
Радвам се че ви заварвам живи и здрави.Ха сега да ви кажа истината за сома на Маноле.Наистина е 110кг,но е изваден на търмък от бракониери а не от наши колеги рибари.Информацията е 100 % че е изваден сом и то точно на търмък,но за килогромите нищо не мога да кажа.

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- krokibg
- учете се от него
Даааа,и на мене ми липсвахте Ивак,но какво да се прави,живеем в държавата на апсурдите и през 21 век,няма покритие за безжичния интернет на по затънтените места.Надявам се да се включвам поне по два-три пъти седмично във форума и да си приказваме за рибите от лятото

P.S - Троли,тези с търмъците никога няма да усетят тръпката,защото бракониерстват и се крият като мишки.И нали разбираш че няма как да парадира и да се снима със сома та дори и да е 200 кг,ще е пак уловен по калташки начин

P.S - Троли,тези с търмъците никога няма да усетят тръпката,защото бракониерстват и се крият като мишки.И нали разбираш че няма как да парадира и да се снима със сома та дори и да е 200 кг,ще е пак уловен по калташки начин

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!