Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Рахат и релакс
- Антон Тонев
- сериозен играч
Re: Рахат и релакс
И аз да кажа.Вики, по принцип си е плувкар, ама леко по леко, го научих да как да държи въдицата и влакното при разпъване, да връзва по големи куки от 10-16 номер, да избира къде да пуска шамандура.Сега ще му вземем и пищялки със станция да не се оглежда през пет минути като Сурикат.Общо взето, след някой и друг риболов ще може вече и сам да се оправя.Интересен излет стана.Е, нямаше ги големите, ама друг път.Шкембе чорбата беше мнооого вкусна, и аз като по малък, изяждах по две купички 

Последно промяна от Антон Тонев на Чет Юли 25, 2013 8:52 pm, променено общо 1 път.
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- anton jambol
- фен клуб-скобар
- pacho109
- сериозен играч
Браво,градски
Уникално представяне 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- antivik
- кандидат преподавател
Антон Тонев написа:И аз да кажа.Вики, по принцип си е плувкар, ама леко по леко, го научих да как да държи въдицата и влакното при разпъване, да връзва по големи куки от 10-16 номер, да избира къде да пуска шамандура.Сега ще му вземем и пищялки със станция да не се оглежда през пет минути като Сурикат.Общо взето, след някой и друг риболов ще може вече и сам да се оправя.Интересен излет стана.Е, нямаше ги големите, ама друг път.Шкембе чорбата беше мнооого вкусна, и аз като по малък, изяждах по две купички

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Евалата за рилакса и аз риба не ловя от Живково време но палатката ракийката и къпането на плувките е преоритет за семейството събота и неделя
.Успех на следващия ти риболов !!!

Като дете ме беше страх от тъмното, a сега, когато получавам сметки за електроенергия, ме е страх от светлото.