Распери...помощ

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Miracle
новобранец
новобранец

Re: Распери...помощ

Мнение от Miracle »

Не мисля, че като дам 100 лева за примамки ще променя положението. Спинър на спро си имам и не го иска... То това да нямам 1 чукванееее :evil: .... До преди 15 минути бях на реката. Комари безброй, а расперите както винаги си бухкаха навсякъде около мен. Просто ме правят на шашав :evil: Вече и аз незнам какво да правя. Има ли някой близо, с който да направя някой излет? От град Козлодуй съм.
Аватар
DEATHMETAL82
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от DEATHMETAL82 »

Така кажи бе, градски! Като си дойда на Козлодуй ще се намерим и ще идем да ги тормозим и ние! А пробва ли покрай пилоните на руския плаж?
Поздрави!
bobinh0
новобранец
новобранец

Мнение от bobinh0 »

Най-добре е рано сутрин да ходиш лятото(4:30-5ч.) да си там готов за бой,гледаш да не стърчиш(клекнал,скрит зад някое дърво нещо от този род).Обикновено големите распери вземат още на първите няколко подавания на примамката (1-2-3),ако не те вземе изчакай 5-10 мин. след това пробвай пак няколко подавания с различна примамка.
Успех и Наслука.
Miracle
новобранец
новобранец

Мнение от Miracle »

Точно за руския плаж и пилоните говоря :D :) За прикриване е невъзможно, защото при това ниво на реката трябва да се нагази в водата, а водата е бистра и много плитка. Като се замисля това ще да е проблема :) Благодаря на всички.
PistolerO
новобранец
новобранец

Мнение от PistolerO »

С какво влакно си?
Miracle
новобранец
новобранец

Мнение от Miracle »

Trabucco long cast 0.25
PistolerO
новобранец
новобранец

Мнение от PistolerO »

Дебелко ми се струва.. но пък и някой друг да се изкаже.
Аватар
aphextwin
новобранец
новобранец

Мнение от aphextwin »

Колега, това че си нагазил във водата е добре и за теб и за рибата в това топло време.Тя принципно очаква заплахата от брега и не обръща такова внимание на обектите във водата отколкото тези на сушата.
Аватар
Whassup
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Whassup »

Тъй като и аз имам въпрос относно расперите, ще пиша тук. От доста време се опитвам да уловя распер, но така и не успявам. Търся го предимно към залез слънце. Дали проблема е в примамките - именитите ми примамки в кутията са клатушки и блесни на BlueFox, воблери на Salmo, 1 Ugly Ducking и 1 Vidrax?
Miracle
новобранец
новобранец

Мнение от Miracle »

Гонят ли? Има ли активност?
Аватар
DEATHMETAL82
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от DEATHMETAL82 »

Аз също препоръчвам нагазването-хем на тебе ще ти е хладно,хем рибите няма да са толко подозрителни. Газил съм в Янтра и съм виждал как на няма и метър от мене минава преспокойно див шаран,ама огромен! И това не е единствения случай, важното е да познаваш мястото,да няма резки дълбочини :!: :!: :!: (че нали по Дунава тва е нормално) и т.н. така че влизаш спокойно докъдето можеш и ги почваш. И най-важното е че желание не ти липсва.
Наслука!
Аватар
Мрак
новобранец
новобранец

Мнение от Мрак »

Колеги темата е от лятото но е интересна :) Аз мисля че примамките нямат толкова голямо значение.Имам 7 распера за миналото лято и всичките са хванати на различни примамки.Мисля че е важно да предложиш примамка там където са рибите а не цвета и и другите и характеристики.Там където скачат рибите не винаги е точното място.
сирака
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от сирака »

За цвета съм съгласен,размера като че ли по има значение. Но миналата година всичките ми распери са хванати,точно където "буфкат" и все около паднали дървета. Говоря за Тунджа. :)
Изображение
В тоз гьол,риба няма!
Аватар
vobler4o
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от vobler4o »

Колеги и аз да споделя мойто мнение на мене ми се случва същото обаче на Марица от 5:00 до 10:00 въртях но само на силикони имах 2-3 удара,но само това като единия удар беше точно при ваденето на примамката.
Тайната на успеха се крие в това - човек да не се страхува да експериментира!!
Аватар
ydobrev75
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ydobrev75 »

+1 за 'салмо трил' :!: на тунджа имам удари само на нея!
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”