Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Взлом
Модератор: dantho.mihov
Взлом
Бесен съм.
Дигат ме от кревата в 1 часа, отивам и заварвам това.
[img]http://storage1.album.bg/6eb/Взлом_40a9e_1176457.jpg[/img]
Цяла нощ без сън, кучи студ и протоколи в полицията.
Не мога да отида за риба, не мога да намеря и стъклена врата 90х210 в неделя.
Три лаптопа откраднали - майната им.
СОТ-а кършат ръце...
Баси държавата дето сме...

Дигат ме от кревата в 1 часа, отивам и заварвам това.
[img]http://storage1.album.bg/6eb/Взлом_40a9e_1176457.jpg[/img]
Цяла нощ без сън, кучи студ и протоколи в полицията.
Не мога да отида за риба, не мога да намеря и стъклена врата 90х210 в неделя.
Три лаптопа откраднали - майната им.
СОТ-а кършат ръце...
Баси държавата дето сме...

- barutchiata ©
- Администратор
- krokibg
- учете се от него
Много лоша работа
Тези от сотовете си я карат на карамба.Когато сключваш договор,те карат да се застраховаш и тогава ти взимат парите.Застрахователите ти правят хиляди номера и ако ти намерят слабото място,нищо не взимаш,а слаби места дал господ.Затова когато подписвате със СОТ договор,хубаво,бавно и внимателно четете клаузите отнасящи се до щетите който те изплащат и се пазарете да ви покриват на 100% при кражба.За сега,понеже са няколко по-големи фирми,които явно са във контакти едни със други,или са си откраднали договорните бланки,обещетяват със до 3 или максимум 5 минимални работни заплати,което е не само смешно но и абсурдно.Крадът ти стока за 50 -100 000 лв и получаваш 600 1000 лв.Ако човек е имал 200 000 лв и си е взел помещение под наем за бизнес,след това си го е заредил със стока,след кражба ще се разправя минимум 5 години за да му се изплатят щетите,ако изобщо стане.В повечето случай всички или поне по-голямата част не взимат нищо и в повечето случай фалират.Недай си боже и да са взели тези пари на заем от някой,направо е страшно.Така че гледайте си договорите които подписвате и ако имате възможност,най -добре е да си оставите физическа охрана,която ако сте попаднали на свястен човек,може да спите спокойно,без да се стряскаш на сън.Дано се оправиш колега и дано да е бил малкия дявол.Успех 

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Да и еба майката на тая смотана държава,много съжелявам за теб Павка,и аз съм цял ден с ядове,макар че ходих за риба,та дори и хванах малко но нее там работата,косачи бомбаджии,паршутисти,ужаааас,нема да се оправи тая пущина държава,това е момета рибата се вмирисва откъм главата.
Да им еба майката спаружена.....Ееей много се ядосах
Спокойно брат,ти да си жив и здрав,знам че е много неприятно и то точно по хубавите празници,да им еба майката да им еба,пак се ядосах.
Да им еба майката спаружена.....Ееей много се ядосах

Спокойно брат,ти да си жив и здрав,знам че е много неприятно и то точно по хубавите празници,да им еба майката да им еба,пак се ядосах.
- dimitar_
- сериозен играч
Павка , съжелявам , че това ти се е случило , гадна работа , откъдето и да я погледнеш !!!
Не знам какъв СОТ те пази , но бъди сигурен , че обезщетение трудно ще ти дадът , наистина виж си договора , и ако си платил месечната такса за охрана , можеш да гониш до "дупка" , няма значение какъв СОТ те пази ...
Не знам какъв СОТ те пази , но бъди сигурен , че обезщетение трудно ще ти дадът , наистина виж си договора , и ако си платил месечната такса за охрана , можеш да гониш до "дупка" , няма значение какъв СОТ те пази ...
Павка ,не искам да те отчайвам ,но от личен опит мога да ти кажа ,че само си влезнал в статистиката на полицията
Обраха ми магазин ДО ШУШКА и то от хора които бяха вързани ....................ПОЗНАЙ ОТ ТРИ ПЪТИ
Съвета ми към теб е -приеми ги нещата /доколкото е възможно/по философски ,за да си спестиш здравословно-емоционално стресови усложнения
След тази моя случка съм с диабет.
Гледай напред и УСПЕХ

Съвета ми към теб е -приеми ги нещата /доколкото е възможно/по философски ,за да си спестиш здравословно-емоционално стресови усложнения

След тази моя случка съм с диабет.
Гледай напред и УСПЕХ

- emo vasilev
- сериозен играч
-
- кандидат преподавател
-
- разбира нещата