Взлом

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Взлом

Мнение от sestrata »

Бесен съм. :evil:
Дигат ме от кревата в 1 часа, отивам и заварвам това.
[img]http://storage1.album.bg/6eb/Взлом_40a9e_1176457.jpg[/img]
Цяла нощ без сън, кучи студ и протоколи в полицията.
Не мога да отида за риба, не мога да намеря и стъклена врата 90х210 в неделя.
Три лаптопа откраднали - майната им.
СОТ-а кършат ръце...
Баси държавата дето сме... :evil:
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

Ебати копелдаците!
Тия от СОТ да ти покрият щетите,защото предполагам ти редовно си плащаш.
Абе ,съчуствам ти Павка и дано забравиш по бързо тази неприятна случка.
Утре ще мина да те видя!
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Бате, знам каво е и ти съчуствам.Преди 5години ме обраха със СОД.А полицаите тръгнаха да ми се карат, все едно аз съм се обрал сам.Остана ми разкарването по полицията и изгубеното време,естествено и това където обраха, а то не беше никак малко.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Много лоша работа :twisted: Тези от сотовете си я карат на карамба.Когато сключваш договор,те карат да се застраховаш и тогава ти взимат парите.Застрахователите ти правят хиляди номера и ако ти намерят слабото място,нищо не взимаш,а слаби места дал господ.Затова когато подписвате със СОТ договор,хубаво,бавно и внимателно четете клаузите отнасящи се до щетите който те изплащат и се пазарете да ви покриват на 100% при кражба.За сега,понеже са няколко по-големи фирми,които явно са във контакти едни със други,или са си откраднали договорните бланки,обещетяват със до 3 или максимум 5 минимални работни заплати,което е не само смешно но и абсурдно.Крадът ти стока за 50 -100 000 лв и получаваш 600 1000 лв.Ако човек е имал 200 000 лв и си е взел помещение под наем за бизнес,след това си го е заредил със стока,след кражба ще се разправя минимум 5 години за да му се изплатят щетите,ако изобщо стане.В повечето случай всички или поне по-голямата част не взимат нищо и в повечето случай фалират.Недай си боже и да са взели тези пари на заем от някой,направо е страшно.Така че гледайте си договорите които подписвате и ако имате възможност,най -добре е да си оставите физическа охрана,която ако сте попаднали на свястен човек,може да спите спокойно,без да се стряскаш на сън.Дано се оправиш колега и дано да е бил малкия дявол.Успех :roll:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Кофти Павка,но ти си пич и знам,че ще го превъзмогнеш!
Такава е нашата България!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
rino712
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rino712 »

Не само е гадно,а май си стана ежедневие,ако не те обезщети сота-съди ги до дупка,ако трябва за Русе щи помогна със адвокат-дано се оправиш!
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Брат с тебе сме в тъгата и яроста,ако питаш мен наеми частен детектив и ще намериш крадците,после ти си знеш.Миналата седмица в Несебар хванаха сотажиите с един камион крадени строителни материали които те пазят,затова,че и твойта стока може да е в охранителите .
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Да и еба майката на тая смотана държава,много съжелявам за теб Павка,и аз съм цял ден с ядове,макар че ходих за риба,та дори и хванах малко но нее там работата,косачи бомбаджии,паршутисти,ужаааас,нема да се оправи тая пущина държава,това е момета рибата се вмирисва откъм главата.
Да им еба майката спаружена.....Ееей много се ядосах :twisted: :twisted: :twisted:

Спокойно брат,ти да си жив и здрав,знам че е много неприятно и то точно по хубавите празници,да им еба майката да им еба,пак се ядосах.
Аватар
alcora
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от alcora »

лошо звучи sneqk това със СОТ !
направо си е отвратителна работа ако е вярно :(
ама какво да се прави !
каквато ни държавата такива са ни управниците !
охранитетелите, водоемите, законите и каквото още там се сетите :((
и какво излиза май само ние сме хубавите :)
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Павка , съжелявам , че това ти се е случило , гадна работа , откъдето и да я погледнеш !!!
Не знам какъв СОТ те пази , но бъди сигурен , че обезщетение трудно ще ти дадът , наистина виж си договора , и ако си платил месечната такса за охрана , можеш да гониш до "дупка" , няма значение какъв СОТ те пази ...
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Лошо Павка,ама с наще сотове е така.Ние в офиса сме ге пробвали влизаме без да изключим алармата.И познай никой не дойде .После шефката ги насмете но това на теб няма да ти помогне .Ако можеш ги гони да им е..... майката селска и пенсионирани полицаи и военни.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Павка ,не искам да те отчайвам ,но от личен опит мога да ти кажа ,че само си влезнал в статистиката на полицията :evil: Обраха ми магазин ДО ШУШКА и то от хора които бяха вързани ....................ПОЗНАЙ ОТ ТРИ ПЪТИ :evil: :evil: :evil:
Съвета ми към теб е -приеми ги нещата /доколкото е възможно/по философски ,за да си спестиш здравословно-емоционално стресови усложнения :?
След тази моя случка съм с диабет.

Гледай напред и УСПЕХ :wink:
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

Гадна работа !
За сетен път се убеждавам , че сме скапана държава и ако не си помогнеш сам , то никой няма да ти помогне !
Плащаш данъци , плащаш за охрана и когато стане издънката трябва да пиеш една студена вода !

Не се ядосвай, Павка- здраве да е , на другото му е*и майката !
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Крадци,бракониери,депутати и държавни чиновници цялата тази измет и за стръв не става. :evil: :evil: :evil:
георгиев59
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от георгиев59 »

Павка напълно ти съчуствам приятелю и моя съвет е да приемеш нещата каквито са или да опиташ по съдебен път,защото и на мен ми са се случвали подобни кражби и в краина сметка само отпечатъци и писания а резултат и до днес няма :cry: :cry:
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”