Кърджалийски регион

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Петър Недев
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: Кърджалийски регион

Мнение от Петър Недев »

Антон Тонев написа: ПП Пете, Вики,как сте с графика за периода 24-31.08.2013г

За 7 нощувки ли Тони ?? Аз съм ЗА
Когато няма риба.......не кълве!
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Петър Недев написа:

Не бе, аз да няма Робинзон Крузо да ставам :D .Да речем от Четвъртък до Неделя.
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Петър Недев написа:

:( Не става момци, на мен на 19-ти ми свършва отпуската и малко-много ще трубе да се правя на работен :cry: .
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Я да се похваля малко и аз :wink: . Вчера направих едно малко риболовче на Студения кладенец. Излезнах сахбалян с каяка избрах си едно местенце, намятах малко захранка /сбирщина, от всичко де беше в къщи по малко+ ляб/ и се започна...Първо хвърляне каракудяк. Второ и трето фъргане и две добри откачания, почнах да се "благославям", че не съм взел кепа, па и куката една 16-ка на Принстън /или Пренстън не го знам ка се произнася/. Той Тони ми знае куките в малкия, плувкарския класьор. Та се поразрових в багажерията харесах един по-подходящ ченгел, вързване на бърза ръка и се започна.
Тони, на`що кълване на Широко поле, ряпа да яде, направо си беше една след друга и то добри каракудяци, ни за бира ми оставаше време ни за цигара за разнообразие по някоя перка и един добър костур.
На края ми омръзна, даже станах капризен и почнах по-малките да си ги пускам. Скъсах при едно засичане линията, опитах се да я гоня, но докът извадя котвите докът, се сетя да извадя и живарника /що и той ми действаше кат спирачка/, ваглера изфиряса някъде на майната си :twisted:
Те го резултата от риболовуването:
Изображение
Снимачна техника не бях взел /то за туй и не пускам отделна тема/, а снимката е правена на неподходящ фон и затова малко е пипната, да остане само най-същественото.
И на финала, кога на`тварих всичката багажерия и дръпнах обратн....УЖАС - таман на картинг пистата се спука гумата на колесара :cry: и ми се е....а мамата докът го дотътруза до дома, Те го какво представляваше кога се прибрах:
Изображение
Ма кефа от излета си остана :wink: .
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Браво Вик.Убави рибета.А относно гумата на колесара...май ще трябва да купуваш нова.
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

То това си е ясно :? , ма ще проверя първо дъл няма да мога да натаманя некви търкала с бандажи, де не се помпят, инак само с 1 нема да се размина а ще требе да мъкна вече и поне 1-2 резервни барабар с инструменти за спешни ремонти :mrgreen: .
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

одеве се върнах от Студения,бахти и кефа само аз бях на целия язовир с лодката :D и ИАРА :lol:,тръгнали през деня :roll: кво ще фанат или намерят :wink: ,направо отчитане на дейност,не знам що не ходят като се стъмни и амуджите тръгнат с плетените въдици :wink:
карай,те си знаят
за портокола :D ,фанах една бяла около кило,но я пуснах щото бях сигурен че ще фана по голяма :D НО.....да излезна един вятър,едни вълни и рибите си чупиха перките да бягат някъде :lol: и на някоя и се размина да опита воблера :D
шаранжий по ш. поле тук там,естествено никой нищо не вади, освен каракудки шамарче,това видях днес
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

antivik написа:То това си е ясно :? , ма ще проверя първо дъл няма да мога да натаманя некви търкала с бандажи, де не се помпят, инак само с 1 нема да се размина а ще требе да мъкна вече и поне 1-2 резервни барабар с инструменти за спешни ремонти :mrgreen: .
Браво бе Младеж.Това с гумата-от Ръчна количка, гума няма ли да стане?
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Don4o_62 написа:одеве се върнах от Студения,бахти и кефа само аз бях на целия язовир с лодката :D и ИАРА :lol:,тръгнали през деня :roll: кво ще фанат или намерят :wink: ,направо отчитане на дейност,не знам що не ходят като се стъмни и амуджите тръгнат с плетените въдици :wink:
карай,те си знаят
......
Ще фанат...някой я без билет,я некое лапе да му приберат пръчката за 10лв с макарата.Аз ако бях шеф на ИАРА-та...командировам лодката в 19ч на Звезделина залива,добре я прикривам......и от там дебна с бинокъла.В 21ч...Айшето и останалите от Лисиците,Широко поле,Островица педерунгели мрежари тръгват да си пускат мрежите...аз стартирам и ги нагащвам яко...и нема не искам- нема недей....Този "поминък" в района на нулите на Ст кладенец трябва да спре веднъж завинаги
ИзображениеИзображение
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Антон Тонев написа:
antivik написа:То това си е ясно :? , ма ще проверя първо дъл няма да мога да натаманя некви търкала с бандажи, де не се помпят, инак само с 1 нема да се размина а ще требе да мъкна вече и поне 1-2 резервни барабар с инструменти за спешни ремонти :mrgreen: .
Браво бе Младеж.Това с гумата-от Ръчна количка, гума няма ли да стане?
Че то моите са баш от този тертип, ма се помпят. Ще се огледам за некви де се фатат по размер и де са бандажирани и не се помпат, инак таквиз кат моите ги има, некъде къде 18-20 кинти беше цената на едно търкало /не съм виждал да продават само гуми :cry: /. Та ако требе да взема 1 ново и 1-2 резерва.... :? малко ще ми дойде зорно, па и багажерията се увеличава :mrgreen: .
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Веско,сабахлен говорих с едни шаранджий от Кърдж.,преди да пусна лодката и представи си те познават :D ,викат оня дето ходи на Арда :D
а това с бинокъла дето някой гледал,знаеш ли че още 94 -97 г. го имаше,на хора дето пускали сари им идва проверка, подминават въдиците и отивали точно на сарите :lol: последствие се чуло че на сътрудниците им раздали бинокли и единия на единия хълм,другия на другия :wink:
хубаво време беше,имаше контрол без корупция, а сега......тръгнали през деня да обикалят,ха ха :lol: ,но явно политиката е такава :wink: и то от скоро стана от 2 г. горе долу
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Don4o_62 написа:Веско,сабахлен говорих с едни шаранджий от Кърдж.,преди да пусна лодката и представи си те познават :D ,викат оня дето ходи на Арда :D
Дончо...нас ни знаят и кучетата тука..още от бракониерския ни период..и сари сме пускали и мрежи...ама ето ,дошъл ни акъла.Но на някой никога няма да дойде...имат по 3 бона актове висящи,обаче си пускат мрежите,не им пука
ИзображениеИзображение
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Бе да си обикалят и деня и нощта, това им е работата, че и повече да стават, лошо нема. Кога ме проверяваха последния път, им вързах кусур, че рядко проверяват - оправданието беше, че обикаляли повече нощем да ловели мрежарите :? .
iva_mm
новобранец
новобранец

Мнение от iva_mm »

Колеги как се стига до мястото, наречено "Траса"?
Аватар
lif3house
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lif3house »

Пътят след ОЦЗ и веднага в дясно след първото село.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”