Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кърджалийски регион
Модератор: dantho.mihov
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Кърджалийски регион
Антон Тонев написа: ПП Пете, Вики,как сте с графика за периода 24-31.08.2013г
За 7 нощувки ли Тони ?? Аз съм ЗА
Когато няма риба.......не кълве!
- Антон Тонев
- сериозен играч
Не бе, аз да няма Робинзон Крузо да ставамПетър Недев написа:Антон Тонев написа: ПП Пете, Вики,как сте с графика за периода 24-31.08.2013г

Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- antivik
- кандидат преподавател
Петър Недев написа:Антон Тонев написа: ПП Пете, Вики,как сте с графика за периода 24-31.08.2013г

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- antivik
- кандидат преподавател
Я да се похваля малко и аз
. Вчера направих едно малко риболовче на Студения кладенец. Излезнах сахбалян с каяка избрах си едно местенце, намятах малко захранка /сбирщина, от всичко де беше в къщи по малко+ ляб/ и се започна...Първо хвърляне каракудяк. Второ и трето фъргане и две добри откачания, почнах да се "благославям", че не съм взел кепа, па и куката една 16-ка на Принстън /или Пренстън не го знам ка се произнася/. Той Тони ми знае куките в малкия, плувкарския класьор. Та се поразрових в багажерията харесах един по-подходящ ченгел, вързване на бърза ръка и се започна.
Тони, на`що кълване на Широко поле, ряпа да яде, направо си беше една след друга и то добри каракудяци, ни за бира ми оставаше време ни за цигара за разнообразие по някоя перка и един добър костур.
На края ми омръзна, даже станах капризен и почнах по-малките да си ги пускам. Скъсах при едно засичане линията, опитах се да я гоня, но докът извадя котвите докът, се сетя да извадя и живарника /що и той ми действаше кат спирачка/, ваглера изфиряса някъде на майната си
Те го резултата от риболовуването:

Снимачна техника не бях взел /то за туй и не пускам отделна тема/, а снимката е правена на неподходящ фон и затова малко е пипната, да остане само най-същественото.
И на финала, кога на`тварих всичката багажерия и дръпнах обратн....УЖАС - таман на картинг пистата се спука гумата на колесара
и ми се е....а мамата докът го дотътруза до дома, Те го какво представляваше кога се прибрах:
Ма кефа от излета си остана
.

Тони, на`що кълване на Широко поле, ряпа да яде, направо си беше една след друга и то добри каракудяци, ни за бира ми оставаше време ни за цигара за разнообразие по някоя перка и един добър костур.
На края ми омръзна, даже станах капризен и почнах по-малките да си ги пускам. Скъсах при едно засичане линията, опитах се да я гоня, но докът извадя котвите докът, се сетя да извадя и живарника /що и той ми действаше кат спирачка/, ваглера изфиряса някъде на майната си

Те го резултата от риболовуването:

Снимачна техника не бях взел /то за туй и не пускам отделна тема/, а снимката е правена на неподходящ фон и затова малко е пипната, да остане само най-същественото.
И на финала, кога на`тварих всичката багажерия и дръпнах обратн....УЖАС - таман на картинг пистата се спука гумата на колесара

Ма кефа от излета си остана

- Vesko1
- сериозен играч
Браво Вик.Убави рибета.А относно гумата на колесара...май ще трябва да купуваш нова.

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- antivik
- кандидат преподавател
То това си е ясно
, ма ще проверя първо дъл няма да мога да натаманя некви търкала с бандажи, де не се помпят, инак само с 1 нема да се размина а ще требе да мъкна вече и поне 1-2 резервни барабар с инструменти за спешни ремонти
.

- Don4o_62
- учете се от него
одеве се върнах от Студения,бахти и кефа само аз бях на целия язовир с лодката
и ИАРА
,тръгнали през деня
кво ще фанат или намерят
,направо отчитане на дейност,не знам що не ходят като се стъмни и амуджите тръгнат с плетените въдици
карай,те си знаят
за портокола
,фанах една бяла около кило,но я пуснах щото бях сигурен че ще фана по голяма
НО.....да излезна един вятър,едни вълни и рибите си чупиха перките да бягат някъде
и на някоя и се размина да опита воблера
шаранжий по ш. поле тук там,естествено никой нищо не вади, освен каракудки шамарче,това видях днес

карай,те си знаят
за портокола

шаранжий по ш. поле тук там,естествено никой нищо не вади, освен каракудки шамарче,това видях днес
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- Антон Тонев
- сериозен играч
Браво бе Младеж.Това с гумата-от Ръчна количка, гума няма ли да стане?antivik написа:То това си е ясно, ма ще проверя първо дъл няма да мога да натаманя некви търкала с бандажи, де не се помпят, инак само с 1 нема да се размина а ще требе да мъкна вече и поне 1-2 резервни барабар с инструменти за спешни ремонти
.
Как обичам да си блажа със сланина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Vesko1
- сериозен играч
Ще фанат...някой я без билет,я некое лапе да му приберат пръчката за 10лв с макарата.Аз ако бях шеф на ИАРА-та...командировам лодката в 19ч на Звезделина залива,добре я прикривам......и от там дебна с бинокъла.В 21ч...Айшето и останалите от Лисиците,Широко поле,Островица педерунгели мрежари тръгват да си пускат мрежите...аз стартирам и ги нагащвам яко...и нема не искам- нема недей....Този "поминък" в района на нулите на Ст кладенец трябва да спре веднъж завинагиDon4o_62 написа:одеве се върнах от Студения,бахти и кефа само аз бях на целия язовир с лодкатаи ИАРА
,тръгнали през деня
кво ще фанат или намерят
,направо отчитане на дейност,не знам що не ходят като се стъмни и амуджите тръгнат с плетените въдици
![]()
карай,те си знаят
......

- antivik
- кандидат преподавател
Че то моите са баш от този тертип, ма се помпят. Ще се огледам за некви де се фатат по размер и де са бандажирани и не се помпат, инак таквиз кат моите ги има, некъде къде 18-20 кинти беше цената на едно търкало /не съм виждал да продават само гумиАнтон Тонев написа:Браво бе Младеж.Това с гумата-от Ръчна количка, гума няма ли да стане?antivik написа:То това си е ясно, ма ще проверя първо дъл няма да мога да натаманя некви търкала с бандажи, де не се помпят, инак само с 1 нема да се размина а ще требе да мъкна вече и поне 1-2 резервни барабар с инструменти за спешни ремонти
.

- Don4o_62
- учете се от него
Веско,сабахлен говорих с едни шаранджий от Кърдж.,преди да пусна лодката и представи си те познават
,викат оня дето ходи на Арда
а това с бинокъла дето някой гледал,знаеш ли че още 94 -97 г. го имаше,на хора дето пускали сари им идва проверка, подминават въдиците и отивали точно на сарите
последствие се чуло че на сътрудниците им раздали бинокли и единия на единия хълм,другия на другия
хубаво време беше,имаше контрол без корупция, а сега......тръгнали през деня да обикалят,ха ха
,но явно политиката е такава
и то от скоро стана от 2 г. горе долу

а това с бинокъла дето някой гледал,знаеш ли че още 94 -97 г. го имаше,на хора дето пускали сари им идва проверка, подминават въдиците и отивали точно на сарите

хубаво време беше,имаше контрол без корупция, а сега......тръгнали през деня да обикалят,ха ха

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- Vesko1
- сериозен играч
Дончо...нас ни знаят и кучетата тука..още от бракониерския ни период..и сари сме пускали и мрежи...ама ето ,дошъл ни акъла.Но на някой никога няма да дойде...имат по 3 бона актове висящи,обаче си пускат мрежите,не им пукаDon4o_62 написа:Веско,сабахлен говорих с едни шаранджий от Кърдж.,преди да пусна лодката и представи си те познават,викат оня дето ходи на Арда
![]()

- antivik
- кандидат преподавател
Бе да си обикалят и деня и нощта, това им е работата, че и повече да стават, лошо нема. Кога ме проверяваха последния път, им вързах кусур, че рядко проверяват - оправданието беше, че обикаляли повече нощем да ловели мрежарите
.

Колеги как се стига до мястото, наречено "Траса"?
- lif3house
- разбира нещата
Пътят след ОЦЗ и веднага в дясно след първото село.