Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Няма смисъл да ходиш. Миналата седмица отскочих до там -няма жив човек, кемпера си е там но нямам идея за какво е. Повисях половин час на плувка на бял . 2-3 пъти заби рязко и пуска /кука № 18 и не може да се закачи, сигурно някой много дребен кубинец/, а иначе яз. е спаднал с около 60-70см. Водата е бистра и видях 1 слънчак около 10 см., ама май си е само той. Змии, жабоци, тишина- абе направо идилия. Прати някой там за риба, та да те "благославя" до девето коляно. Жалкото е, че заради комерсиалните интереси на "някой си" го отнасят стотици, да не кажа хиляди такива като нас.saksi написа:От известно време, има един кемпер откъм пътя.levis написа:С язовира в село Пожарево,какво се случва ?
Пазят ли го ?....не знам .
Тия дни ще ида си ловкам ,ако пък ме изгонят , живи и здрави.
Колега преди време питаше за яз. на Белопопци. Вчера минах от там и положението е същото. Сега е пълен, няма коли, няма оградна мрежа и фургон, но няма и риба. За сметка на това на Вятърните мелници в събота на входа, около обяд имаше опашка от чакащи, а паркинга отсреща приличаше на автокъща. Не съм съм се интересувал, но за условията и цените можело да се провери в нета.

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Благодаря да информацията за Белопопци!
Жалко за хубавия язовир.
Жалко за хубавия язовир.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- разбира нещата
Колеги някой има ли информация за Сливнишкия язовир? Интересува ме каква е таксата за 24 часа и дават ли с лодка да си захрнаниш? Ако някой има телефон на язовира нека ми го даде направо да звънна да си говоря с хората.Благодаря предварително.
-
- разбира нещата
Никой ли не е ходил на яз Сливница?
КОлеги някой с прясна информация за НОВИ ХАН за платеното и до колко работи ? БЛАГОДАРЯ
Последно промяна от gogox1 на Вто Авг 06, 2013 2:15 pm, променено общо 1 път.
Как е положението на Челопечене? Пътя затрупан ли е?
Здравейте.Днес се регистрирах във форума.Искам да попитам за язовири около гр.Самоков и гр.Долна баня ... държа да не са платени ... като изключим яз.Искър.Условието е да има някаква риба в язовира.Няма значение дъно или плувка.Предпочитам костур ... но може и друга риба ... че в язовир Искър улова е доста слаб напоследък.
Благодаря!
Благодаря!
- 6tukara
- ще става разбирач
не ама около гьола са насипвали земни маси.Gosheto написа:Как е положението на Челопечене? Пътя затрупан ли е?
АКО ИМА РИБА И НА БАСТУН, ЧЕ СЕ ХВАНЕ
На Шипочане дава платика и каракуда. Няма ги тупалките, но се хващат доста до половинка. Риболова е на жълто жито . МОЛЯ ПУСКАЙТЕ ДРЕБНИТЕ ШАРАНЧЕТА И ВНИМАВАЙТЕ КАТО ГИ ОТКАЧАТЕ ДА НЕ ГИ ПОВРЕДИТЕ, защото се нагледах на малоумни индивиди от старата школа, които им разказваха играта. И ако някой има информация кой е сложил оградата там да сподели 

- yaata
- фен клуб-скобар
Ами доколкото знам, мястото е собственост на некви млади хора и преди известно време го заградиха и май ще има кейове за лодки и такива неща.power123 написа:На Шипочане дава платика и каракуда. Няма ги тупалките, но се хващат доста до половинка. Риболова е на жълто жито . МОЛЯ ПУСКАЙТЕ ДРЕБНИТЕ ШАРАНЧЕТА И ВНИМАВАЙТЕ КАТО ГИ ОТКАЧАТЕ ДА НЕ ГИ ПОВРЕДИТЕ, защото се нагледах на малоумни индивиди от старата школа, които им разказваха играта. И ако някой има информация кой е сложил оградата там да сподели
Наши учени откриха нова риба - Гад! Не кълве и това е!
Колеги, някой да знае какво се случва с язовирите край град Годеч ?
prikachi.com/images/406/2285406L
Привет, вчера на Панчарево - втичалото, в дясно на бетонния мост - гол след гол, те такъв динамичен риболов скоро не съм правил. Буквалния смисъл избиване на рибата - за жалост нямах захранка, и се наложи да мятам само киснат хляб, по прашка бял и жито. Оказа се печелившата формула - кука 0.16, основно 0.20 повод 0,10. Основно червеноперки с размери 10-13 см. тук там някой дребен костур.
Пропуснах - плувка 0.75 гр, статична дълбочина около 70 см.
Пропуснах - плувка 0.75 гр, статична дълбочина около 70 см.
По-голям шаран от рибаря няма...
-
- научил се да хвърля
В събота минавайки през Белопопци спряхме до магазинчето на завоя /то е и кафе и капанче, абе направо универмаг/ за кафе и се заговорих с продавача. Язовирчето /както го нарече/ било купено от общината за 70 000лв. на изплащане от "нещо по горите ли по язовири и каскади ли" и той не знаеше точно от кое. Думите му бяха: "Абе изгониха Венци, сега общината ще го изплаща 2-3 години и после ще го дадат на "Някое наше момче". Сигурно на някой от /каза някакви фирми/ , та за сега е общински ама не знам до кога". Сценария си е същия, само артистите са други.chirusa_bg написа:Благодаря да информацията за Белопопци!
Жалко за хубавия язовир.
На Хераково нова "прИмоция". 1 пръчка-12 часа-10лв. И новото 2 пръчки-12 часа-15лв. , макар, че според мен и 5 пръчки да хвърлиш /ако въобще намериш място/ ефекта е същия. Иначе шарани има много. И дават ежедневно. Главно сутрин и вечер когато минава момчето с квитанциите.

- drat
- разбира нещата
Току що се прибирам от Казичане влека. Резултата е две хубави шаранчета на фидер. Стръв царевица и захранка с аромат на ягода. Другите колеги ловяха на пилешки дроб само малки шаранета дето направо маломерни ми се виждаха.

-
- разбира нещата
Някаква информация за Безден?
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!