Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

риболов около ловеч?
Модератор: Paublo_Eskobar
- pe6o_bonev
- научил се да хвърля
Re: риболов около ловеч?
те са платени кво ша търсиш там на Горан даже не дават да се лови
- krajbata
- новобранец
Ами къде да се ходи на неплатени... освен Сопот в момента... на А.Стамболийски е трагедия с 1 дума в момента..pe6o_bonev написа:те са платени кво ша търсиш там на Горан даже не дават да се лови
Manchester United !
- pe6o_bonev
- научил се да хвърля
кажете нещо за Крамолин ловят ми се костури има ли ги или па другаде около Ловеч никои ли не ходи за риба или ви е страх да споделяте
- pe6o_bonev
- научил се да хвърля
Морун не става взет е от някав от Угърчин
Мои хора бяха на Крамолин за шаран и толстолоб преди 6-7 дни ама нищо,там май са забравили че трябра и да се зарибява не само да прибират
,а Морун от кога са го взели 

- pe6o_bonev
- научил се да хвърля
още не се плаща на Морун но търсели човек да събира такса а и нищо не се лови само някоя щука и таран но единични броики на 5 човека 1 ловел
Все още Морун е свободен за риболов. Вчера бях там,
(2кг кюспе,500гр царевица,500гр жито,200гр бял,100тина бройки торен всичко смесено в хомогенна маса с цел подаване на топки пред щеката) и резултат една дребна каракуда, две костенурки, дребни костури и при повече от 5 до 10 см от дъното царици на корем:)))), а и нямаше никой на язовира.... Миналата събота ситуацията беше същата, скачат едри шарани, на 2 метра пред мен излизат каракудки до 15 см, дребни костури и царици бол, а тогава бях с мача и гонех дистанция от порядъка на 35/6/7 метра.... Може би следващото ходене ще потърся бяла или щука, но определено ще е с лодката.
(2кг кюспе,500гр царевица,500гр жито,200гр бял,100тина бройки торен всичко смесено в хомогенна маса с цел подаване на топки пред щеката) и резултат една дребна каракуда, две костенурки, дребни костури и при повече от 5 до 10 см от дъното царици на корем:)))), а и нямаше никой на язовира.... Миналата събота ситуацията беше същата, скачат едри шарани, на 2 метра пред мен излизат каракудки до 15 см, дребни костури и царици бол, а тогава бях с мача и гонех дистанция от порядъка на 35/6/7 метра.... Може би следващото ходене ще потърся бяла или щука, но определено ще е с лодката.
Здравейте колеги искам да попитам за Морун,взет ли е,плаща ли се някаква такса или без такса ами само рибата???
rogelov написа:Все още Морун е свободен за риболов. Вчера бях там,
Много едър шаран има,но трудно се ложи да не кажа невъзможно ... преди няколко години със същата подготовка даже царевицата беше +1 кг нищо,капо ... пуснахме цапалото до брега да закачим някой кьръв уклей(че щяхме да отскочим до Сопот) и какво взе та стана ... 1 шарко замалко не се заби на полувин метър в цапалото ,а на око беше +10 кг на 2-3 метра от брега излезна да се храни гадта ...