Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Един следобяд!
Един следобяд!
Преди няколко дни реших да отскоча до един мой любим язовир. Мястото е прекрасно, но не го бях посещавал от няколко години. На язовира бях около 4 без 10 следобяд. Целта ми бяха шараните и каракудите, като бях предвидил да ги търся на близка дистанция с директната седмица. Основното ми влакно беше .16, а повода .12, кука 16 номер на Owner, плувка 1.5 грама на Colmic.Бях се подготвил и с 1 mm кух ластик на Preston. Захранката ми беше микс от останали половин пакет 12х3 на Filstar и половин пакет унгарска платишка захранка. Към нея добавих една консерва консервирана царевица. Риболова ми продължи до 20:30, като смятам, че резултата е добър, шаранчетата бяха от порядъка на килограм, а каракудите по 300-400 грама. Нека снимките кажат това, което не може да се опише с думи!

Това е финалният резултат, като шаранчетата бяха връщани в язовира моментално след хващането им!

Това е финалният резултат, като шаранчетата бяха връщани в язовира моментално след хващането им!

Вчера кълвеше,днеска не ще!
- anton jambol
- фен клуб-скобар
- pacho109
- сериозен играч
Re: Един следобяд!
Прекрасно язовирче
Е....има и малко рибарско преувеличаване,ама без това не може 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Какво имаш в предвид?
Какво става с тоя форум? Защо новите теми не излизат на началната страница?

- dedeff
- разбира нещата
Разкошно язовирче,добър излет.Няколко часа на подобно място се равняват два дена на море.
Без жени можем,без риболов не можем!
- pacho109
- сериозен играч
Е....., тези шаранчета по килограмbantumi написа:Какво имаш в предвид?Какво става с тоя форум? Защо новите теми не излизат на началната страница?

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Важна е лирическата история.pacho109 написа:Е....., тези шаранчета по килограмbantumi написа:Какво имаш в предвид?Какво става с тоя форум? Защо новите теми не излизат на началната страница?

- Fishing_Fan
- разбира нещата
Bantumi кой е този прекрасен язовир,и какви са му условията ?
Язовира се намира преди Каравелово, след село Красен Дол. От Шумен ти идва 50 километра. 10 лева е таксата, а рибата не се заплаща.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
[/quote]Важна е лирическата история.
Рибата на първата снимка наистина е по-дребна, но тази на втората е дори малко над кило.[/quote]
Това е една и съща риба колега,но не това е важното,важен е кефа сред природата с въдица в ръка

Това е една и съща риба колега,но не това е важното,важен е кефа сред природата с въдица в ръка
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
Боже Господи! Все съм знаел, че тука е пълно с разбирачи, но чак такива конспиратори не съм очаквал, че има! С вашите глупости отказахте сума ти народ да пише във форума и от него стана бит пазар на такъми втора употреба! Рядко пускам теми в тоя раздел, а след тези мнения вече спирам. Останете си да четете "истинските" излети на точните хора...
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Важна е лирическата история.boki speca написа:

Това е една и съща риба колега,но не това е важното,важен е кефа сред природата с въдица в ръка[/quote]
Я пак виж двете шаранета и ако пак ти се видят еднакви,ще ти купя очила!