Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com
Форум
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
Един следобяд!
Един следобяд!
Преди няколко дни реших да отскоча до един мой любим язовир. Мястото е прекрасно, но не го бях посещавал от няколко години. На язовира бях около 4 без 10 следобяд. Целта ми бяха шараните и каракудите, като бях предвидил да ги търся на близка дистанция с директната седмица. Основното ми влакно беше .16, а повода .12, кука 16 номер на Owner, плувка 1.5 грама на Colmic.Бях се подготвил и с 1 mm кух ластик на Preston. Захранката ми беше микс от останали половин пакет 12х3 на Filstar и половин пакет унгарска платишка захранка. Към нея добавих една консерва консервирана царевица. Риболова ми продължи до 20:30, като смятам, че резултата е добър, шаранчетата бяха от порядъка на килограм, а каракудите по 300-400 грама. Нека снимките кажат това, което не може да се опише с думи!

Това е финалният резултат, като шаранчетата бяха връщани в язовира моментално след хващането им!

Това е финалният резултат, като шаранчетата бяха връщани в язовира моментално след хващането им!

Вчера кълвеше,днеска не ще!
- anton jambol
- фен клуб-скобар
- pacho109
- сериозен играч

Re: Един следобяд!
Прекрасно язовирче
Е....има и малко рибарско преувеличаване,ама без това не може 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Какво имаш в предвид?
Какво става с тоя форум? Защо новите теми не излизат на началната страница?
- dedeff
- разбира нещата

Разкошно язовирче,добър излет.Няколко часа на подобно място се равняват два дена на море.
Без жени можем,без риболов не можем!
- pacho109
- сериозен играч

Е....., тези шаранчета по килограмbantumi написа:Какво имаш в предвид?Какво става с тоя форум? Защо новите теми не излизат на началната страница?

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Важна е лирическата история.pacho109 написа:Е....., тези шаранчета по килограмbantumi написа:Какво имаш в предвид?Какво става с тоя форум? Защо новите теми не излизат на началната страница?
- Fishing_Fan
- разбира нещата

Bantumi кой е този прекрасен язовир,и какви са му условията ?
Язовира се намира преди Каравелово, след село Красен Дол. От Шумен ти идва 50 километра. 10 лева е таксата, а рибата не се заплаща.
-
boki speca
- разбира нещата

- Обратна връзка:
[/quote]Важна е лирическата история.
Рибата на първата снимка наистина е по-дребна, но тази на втората е дори малко над кило.[/quote]
Това е една и съща риба колега,но не това е важното,важен е кефа сред природата с въдица в ръка
Това е една и съща риба колега,но не това е важното,важен е кефа сред природата с въдица в ръка
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
Боже Господи! Все съм знаел, че тука е пълно с разбирачи, но чак такива конспиратори не съм очаквал, че има! С вашите глупости отказахте сума ти народ да пише във форума и от него стана бит пазар на такъми втора употреба! Рядко пускам теми в тоя раздел, а след тези мнения вече спирам. Останете си да четете "истинските" излети на точните хора...
-
Troli Rapala
- учете се от него

- Обратна връзка:
Важна е лирическата история.boki speca написа:
Това е една и съща риба колега,но не това е важното,важен е кефа сред природата с въдица в ръка[/quote]
Я пак виж двете шаранета и ако пак ти се видят еднакви,ще ти купя очила!